Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poradzić sobie ze rdza w samochodzie? zobaczcie moje auto

Polecane posty

Gość gość
Specjalistami w zwalczaniu rdzy są www.techni-kor.pl Zajmują się metalowymi ogrodzeniami, balustradami ale w swojej ofercie mają również renowacje samochodów. Mój mąż zaprowadził do nich swój samochód. Po renowacji wyglądał jak nowy.

Gość gość
Jeśli stosujemy odpowiednie zabezpieczenia, to rdza nie będzie nam straszna. Ja już kolejny raz, tzn. przy kolejnym już aucie korzystałam ze środka RUST STOP od www.rustcheckcorolon.pl i uważam, że nie ma nigdzie indziej lepszych zabezpieczeń. Cena usługi nie jest wysoka podłóg tak niebagatelnych efektów. Polecam.

Gość gość
Dobre preparaty na rdze można kupić z tego sklepu w Warszawie na Duchnickiej www.rodozja.pl. Ja się u nich zaopatruje i jestem bardzo zadowolony z cen również. Ostatnio przygotowywałem plot do malowania i korzystałem z preparatów od nich.

Gość gość
My stosujemy odpowiednie zabezpieczanie, poczytaj na www.rustcheckcorolon.pl mają bardzo dobry środek, który jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Jak się dba, tak się ma dlatego warto już na samym początku kupic, by potem nie żałować. :)

Gość gość
Jednym ze sposobów radzenia sobie z rdzą i korozją jest nałożenie powłoki galwanizerskiej, powłoki ochronnej. Jeśli chcecie nieco więcej poczytac na ten temat to polecam odwiedzić http://www.zugilprojekt.pl/galwanizernie.html , mają tez bardzo ciekawego bloga, który z pewnościa ułatwi rozumienie tego procesu.

Gość kopenrabem

polecam biały smar od K2 bit.ly/3841_K2BiałySmar - najlepiej chroni przed rdzą 

Gość gość

WD 40 to niezastąpiony środek który usuwa i konserwuje nawet samochody jak sama nazwa wskazuje wypiera on wodę czyli chroni przed wilgocią czterdziestka to podejście za którym udało sie naukowcom dopracować ten fantastyczny środek