Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hkmvlbhjhj

ludzie w zwiazkach bez dzieci jak spedzacie weekendy

Polecane posty

Gość gość
Ważne żeby znaleźć sposób na wspólne spędzanie czasu, ale żeby to było coś ciekawego, wprowadzającego urozmaicenie. Np. ostatnio ja i mój chłopak byliśmy ostatnio Ośrodku jeździeckim Stajnia Modrzewie i uczyliśmy się jeździć na koniach :D Bardzo fajna zabawa, polecam :D

Gość gość
moje życie nie jest puste mimo,ze nie mam dzieci i jest to moja świadoma decyzja...fajnie jak ktos odkrywa swoje powołanie wychowując dzieci i go to uszczęśliwia..ja tego nie potrzebuje, czuje szczęście i bez dzieci..dodatkowo czuje tez wolność, niezależność i możliwość podejmowania spontanicznych decyzji, na świat potrafię spojrzeć oczami dziecka i pielęgnuję dziecko w sobie, lubię dzieci,a le nie odczuwam potrzeby ich posiadania :) w ciasnych, ograniczonych umysłach to pewnie nie do pojęcia, ale tak jest i dobrze mi z tym...z partnerem czas spędzamy na wszelkie sposoby, od totalnego lenistwa, poprzez aktywność totalna..zależy od wielu czynników, opcji jest zawsze multum

Gość gość
strona pierwsza

Gość gość
choinka ciezko powiedziec, jedziemy np nad jezioro,nad morze,pozwiedzac jakies miasto ktorego noe widzielismy, spotykamy sie ze znajomymi, jakis gril,cpanko,chlanko,ogladamy tv, zwiedzamy jakies muzea, jedziemy na dzialke,odwiedzamy rodzine, idziemy do kina,gramy w gry,idziemy na basen,silke,gokarty...slowem wszystko co wpadnie do glowy:-)