Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brzydka kobieta moze być szczęśliwa?

Polecane posty

Gość gość

wysmiewana za wygląd, nie zaznająca miłości meżczyzny.. czy moze byc szczęśliwa .gdy się skupi na przyjaciołach, zainteresowaniach, przyrodzie?

Gość tata lata
czy szczesliwa kobieta moze byc brzydka?

Gość gość
I nie chodzi mi tu o zaniedbane kobiety tylko po prostu brzydkie, z dziwną twarzą.(sama się za taką uważam)

Gość gość
szczęśliwa kobieta moze byc brzydka dla innych (ale jej to nie obchodzi) teraz od kobiet sie wymaga bardzo dużo jeśli chodzi o wygląd i niektóre choćby stawały na rzęsach tym wymaganiom nie sprostają

Gość gość
brzydka nie oznacza zaniedbanej, sa osoby o niezbyt pieknych rysach twarzy, nieporporcjonalni, asymetryczni czy moze byc szczesliwa? to zalezy, jesli nigdy nie chciala sie z nikim zwiazac to raczej moze, bo w gronie jej przyjaciol nic jej nie grozi a jesli chciala by ktos ja jednak pokochal to mylse ze nie, bo zawsze bedzie o tym myslec

Gość gość
broken, nie wiesz jak to jest byc wyśmiewanym to może zamilknij, brak empatii jest niedojrzałoscią, takze mozesz juz iśc dziecko

Gość gość
Oczywiście ze może . ! Moze byc bardzo szczesliwa i spelniona .Jest tyle dziedzin w zyciu w ktorych moze sie realizować.Tylko pustaki ktore uwazają ze bez urody ani rusz nie potwierdzą mojego zdania .

Gość gość
fajnie, kazdy moze sie realizowac wielu dziedzinach jest tylko jedno ale, jak kazdy chce sie byc kochanym i kogos kochac, jak ma to zrobic brzydka kobieta? jaki facet chcialby zwiazac sie z nieatrakcyjna kobieta? chyba jakis desperat

Gość gość
każdy człowiek powinien sam kochać i akceptować siebie, a wtedy będzie emanował pięknem:)

Gość gość
Brzydkie rysy twarzy mozna podobno zmienic dobrym wizażemm jest sporo stuczek na Yt ja jestem bardzo brzydka nigdy się nie malowałam ale moze udaj sie do kosmetyczki albi wizazystki.

Gość gość
lol, jeszcze napiszcie ze sa rozne gusta i ze kazda potwora znajdzie swojego adoratora brzydcy ludzie akceptuja siebie jako osoby ale nie akceptuja swojego wygladu bo nikt nie akceptuje ich wygladu, jednak z brzydkich drwic jest bardzo łatwo, dodatkowo zaden facet nie bedzie nigdy chcial sie zwiazac z brzydka kobieta a to jest bardzo przytlaczajace dla takiej osoby

Gość gość
nie może być, próbowałam ale nie idzie :(

Gość gość
różnie bywa, widuje paszczury z facetami..sama jestem ohydna i niestety nikt mnie nie pokochal do tej pory i juz jestem za stara by to zrobil

Gość gość
makijaz jest chwilowy, faceci zeby przekonac sie czy rzeczywiscie jestes ladna zabieraja kobiete w ramach randki na basen, bo tam makijazu nie bedziesz miec, wiec i tak przekona sie szybko jak wygladasz

Gość lilkatm
Każda kobieta może być szczęśliwa, wystarczy, że uwierzy w siebie! a jeśli czuję się nieatrakcyjna, to polecam dobry, odchudzający ciuch, ja jestem tłuściutka, kupiłam sobie kilka odchudzających ciuszków takim tanik sklepie w necie, Mareno, i super się w nich czuję. Widziałam, że mją konkurs z jakimś ciuchem teraz na swoim fejsie

Gość Cyganeczka1
To prawda ale niektórzy faceci maja w tyłku jak kobieta wyglada bez makijkarzu byle ze wyglada a czyja to zasluga ma to gdzies.

Gość Brzydula111
To prawda faceci lubia drwic z brzydkich koboet ale zeby sie zwiazac absolutnie:(

Gość Brzydula111
Nie wiem ale mi rzadko pomaga dobry strój nawet jak sie fajnie ubiorę to mi ublizaja:(

Gość gość
ja się nie śmieje, ale jak każdy chyba wiem, że ta dziewczyna nie będzie mieć nikogo, bo dla facetów na pierwszym miejscu jest to by kobieta była ładna

Gość gość
a czyje to zdjęcie? myslę,że znalazł by sie jakiś chetny, pewnie sam też niezbyt przystojny, moze tłuściutki, ale z dobrym serduszkiem ;) ładne ma oczy i włosy

Gość gość
brzydcy faceci marzą o ładnych kobietach, chyba że jest desperatem i myśli że żadna ładna by go nie chciała to weźmie te z trzeciego sortu-brzydkie

Zartujesz to prawda ze faceci gardza brzydkimi kobietami ale niektóre tez nie sa lepsze od tej pani a znajduja adoratorów,zboków nie brakuje.

Gość gość
Niektórzy facec***atrzą sercem, ale mało ich, najczęściej to tacy, którzy przezyli coś trudnego zdali sobie sprawę co jest ważne. Ze uroda przeminie a charakter zostanie.

Gość gość
Czyje to jest zdjęcie? Masz zgodę na wstawienie go?

Gość gość
albo tacy co myślą, że brzydka to na pewno ich nie zdradzi i zrobi dla nich wszystko, w każdym bądź razie żaden z powodów dla których facet wiąże się z brzydką kobietą nie jest wynikiem jego miłości wobec takiej kobiety

Gość gość
z wykop.pl pod tagiem #brzydkapani