Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy Wasi partnerzy pozwalają Wam

Polecane posty

Gość gość
no, u mnie to była choroba, byłam uzalezniona, a on podjął męską decyzję. jak sobie przypomnę, jaki wstyd - był taki zły myślałam, że mnie zabije jak wyrzucał mi wibrator z zza łózka. wyobraźcie to sobie.

Gość gość
jak wyrzucał mi wibrator z zza łózka. xxx Moj to by poprosil, zebym pobawila sie nim na jego oczach. Jakie to ludzie sa rozne :D

Gość gość
no widzicie, a ja z kolei nie mogłam wtedy na cudzych oczach, nie lubiłam

Gość gość
darł się, że pewnie mu czegoś brakuje, to czemu mu nie mówię to był horror

Gość babanabeczce
ja mam ogorki w lodowce.on sie nie domysla po co.ludzie ,obierajcie je ze skórki przed jedzeniem.dobrze radze.nie wiadomo gdzie były zanim trafiły do sklepu.

Gość gość
jak moja kiedyś mnie nakryła na masturbacji to przez miesiąc nie było seksu, a jak ona miała chęć to kazała mi sie masturbować i sama dochodziła, nie mogłem jej nawet dotknąć. więc upewnijcie się, że napradę jesteście sami

Gość gość
no w sumie z jednej strony jakby ktos mnie spytal czy akceptuje masturbacje swojego partnera, to odpowiedzialabym, ze tak, bo jaka sama czynnosc to nie uwazam tego jako cos zlego, bardziej kwestia fizjologiczna dla mnie, ale z drugiej jakbym odkryla, ze wali sobi np. pod cycate lachony, kiedy sama mam male piersi to oczywiscie bardzo by mnie to zabolalo, bo to juz wchodzimy w sfere psychiczna, wiec z ta masturbacja to nie jest taka prosta, jednowymiarowa sprawa.

Gość gość
ja swojej zabroniłem od czasu jak usłyszałem, kogo ona sobie wyobraża, bynajmniej nie mnie. więc koniec dyskusji

Gość gość
on sobie na pewno wali pod cycatki, desko:D

Gość gość
no jezeli odpowiedziala, ze swojego bylego albo twojego ojca to faktycznie kiepska sprawa he he he

Gość gość
tak to był były już chciałem obić mu mordę obiecała na klęczkach, że już NIGDY

Gość gość
bardzo bym sie zdziwila jakby tak bylo, bo pod wzgledem swoich maluchow czuje sie akurat bardzo z jego strony doceniana, ale kto wie :D

Gość gość
nie no, na masturbację pod ex to ja się w ogóle nie zgadzam i raczej nie przejdzie coś takiego, to prawie zdrada, trzeba było od razu napisać:D

Gość gość
Ups, to faktycznie slabo. mogla chociaz tego nie mowic i z tym skonczyc zamiast cie ranic

Gość gość
moja by dostała w papę jakby takie coś powiedziała masturbować się wolno, ale pod partnera, a nie jak jakaś d****** ja nie daję pozwolenia na taką masturbację