Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jaki sposób?

Polecane posty

Gość gość

W jaki sposób robicie swoja ostateczną listę gości? Jak zapisujecie? Aby nie pogubić się w szykowaniu listy? Zaczynam robić taką liste i nie wiem jak się konkretnie do tego zabrać.

Gość gość
Że jak?! Poważnie pytasz w jaki sposób spisać listę osób które chcesz zaprosić na własne wesele??

Gość gość
Nie kuźwa dla jaj. 3 rz pisze, i albo kogos zapomniam dopisać, albo mam 2 razy te same osoby, chodziło mi tylko o pomoc, jak szybko "posegregować" gości.

Gość gość
Normalnie, robisz sobie tabelkę w Excelu z danymi jakie tylko chcesz, a jak ją ładnie zrobisz to potem segregujesz w kolumnach czy robisz tabelę przestawną, i wszystko widać jak na dłoni. Masz nawet gotowy szablon na stronie Microsoftu: www.office.microsoft.com/pl-pl/templates/spis-gosci-weselnych-TC010130853.aspx

Gość gość
O k***a jest takie coć? Co to jest ten excel? Ja głupia przepisuję całą listę po każdym dodanym gościu :-O

Gość gość
Żartujesz czy o drogę pytasz? Naprawdę nie wiesz co to jest excel? Worda czy innego edytora tekstu też nie używasz?

Gość pm sierpień
ja wszystko pisałam na kartce. ile ty masz tych gości że piszesz po 2 razy jednego ja segregowałam rodzinami, rodzeństwo rodziców ich dzieci i tak dalej i nie musiałam przepisywać i nie zdarzyło mi się 2 razy napisać tego samego człowieka :)