Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w czym czlowiek jest podobny do boga

Polecane posty

Gość gość
25.04.14 [zgłoś do usunięcia] ______________________________________________________________ Ło "jezu". trzeba być nieźle kopniętym żeby pitolić taaaakie bzdury buahahahaha K/u/r/w(a..."cierpienia" istniały od zarania ludzkości jak i w świecie Fauny. Na jakim Ty świecie żyjesz? Palisz jakieś...hmmmm "konopie" że Ci tak mózg pochrzaniło czy co? WWatykanie od wiekóe zasiadał fałszywiec. Napewno nie prorok, tylko jakiś kuźwa chory umysłowo buahahahahah

Gość gość
Shere Khan, ile masz lat? 20- 30, 30-40?

Gość gość
Dobranoc, slabo mi. Straszny mam syf dookola, fuj

Szczerze mówiąc to ja tez mam syf. Wczoraj zasnąlem na popielniczce a jak szukałem kasy na slodycze to znalazłem 20 zl pod zeschnietym chlebem w talerzu

Gość gość
Z tym Krolestwem Bozym , ktore wkrotce nastanie , to ja tez calkiem powaznie .Ale zanim to nastanie czeka nas cierpienie ( wojna , Antychryst , przesladowanie , ucisk, glod, kataklizmy ) , ale cierpienie to bedzie krotkie . Kto wytrwa do konca w milosci Chrystusa ten bedzie zbawiony . Ludzi nie przyjmujcie znaku bestii ( chipa ) na reke ani na czolo . Papiez Benedykt byl ostatnim prawdziwym papiezem , teraz w Watykanie zasiada falszywy prorok , ktory utoruje droge Antychrystowi i razem doprowadza do upadku Kosciola .Czytajcie oredzia na paruzja info pl a otworza wam sie oczy w jakich czasach zyjemy .

Gość gość
Chora, a z jakiego woj. jesteś?

Gość gość
W niczym nie jest podobny. Człowiek jest prawdziwy a Bóg wymyślony. Skoro jest wymyślony to może być taki jak chcemy.

Gość gość
tak tak, akurat się to rozegra na naszych oczach, na pewno w ciągu kilku lat oczyści się ziemia kiedy przez tysiące lat tyle się wydarzyło , koniec swiata o ile w ogole - będzie za jakies kilkaset lat, może nawet ponad tysiąc:D

Gość gość
Nie znamy dania ani godziny, trzeba być czujnym....