Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w czym czlowiek jest podobny do boga

Polecane posty

Gość gość
Chora i samotna , ja Ci nie posprzatam bo mieszkam za granica , tylko Ci powiem ze samotna tez jestem , wiec rozumiem , i zdrowa ale czy na " szczescie zdrowa " ? Nie wiem .Zdrowie samo na nic sie nie zda jesli czlowiek nie jest szczesliwy , moje szczescie umarlo dziesiec miesiecy temu .

Gość gość
hahha katole..... Mam pytanie do was. Chodzicie do kościoła, niektórzy nawet pare razy dziennie codziennie, pismo św znacie na pamięc wiec zapytam-kiedy sie urodził jezus?Kiedy zmartwychwstał. Nie chodzi o dokładna godzinę ale o miesiąc i rok.

Gość gość
Wiem, wiem wszyscy mieszkacie za granica

Gość gość
Wiem ze jakby Jezus zyl, to by przyszedl do mnie i posprzatal mi. I jeszcze by mnie poblogoslawil mowiac: niech bedzie blogoslawiona ta kobieta bowiem do niej nalezy krolestwo niebieskie. Ona mnie poznala. Niestety Jezus umarl

C***a tam wiesz. Ja mieszkam juz praktycznie pod mostem. To kwestia kilku miesiecy. Dobra strona rego jest taka ze nie bede musiał sprzatac:)

Gość gość
jak zwykle. Katole potrafia tylko pieknie opowiadac o tym swoim bogu czy jezusie a jak sie ktos zapyta o rzeczy ,które powinni znac odpowiedzi skoro sa tacy przekonani ze bog naprawde istnieje, to wtedy koniec tematu i zero odpowiedzi. Kula sie i idą spac:-)

Gość gość
Kompletnie oderwani od rzeczywistosci. Wyczekuja Jezusa ,jakby sie niebo mialo rozstapic, a nie szukaja go w sobie. Czyn tak jak czynilby Jezus

Gość gość
Chora i samotna Jezus zmartwywstal i zyje .

Gość gość
Bo to jedno i to samo. Sama jego dobroc by mnie uzdrowila.

Gość gość
" teraz zwalaj na proboszcza " heh ubawilam sie .

Dobra niech ci będzie bo widze ze ty tak na poważnie chyba. Co złego to nie ja. Jak jesteś z łódzkiego to moge ci pomoc;)

Gość gość
Dziekuje, nie z lodzkiego. Ale musialam sie naprosic.

Gość gość
Masz szczescie, nie z lodzkiego. :)

Gość gość
Nie boj sie tak czlowieku, moze jeszcze nie wiesz co to szczescie

Gość gość
Nie , dlaczego? Dziekuje za dobroc, na przyszlosc wiecej praktykuj.

Gość gość
Nie odwracajcie sie od chorych i cierpiacych, oni nie zawsze maja odwage poprosic.

Gość gość
Z tym Krolestwem Bozym , ktore wkrotce nastanie , to ja tez calkiem powaznie .Ale zanim to nastanie czeka nas cierpienie ( wojna , Antychryst , przesladowanie , ucisk, glod, kataklizmy ) , ale cierpienie to bedzie krotkie . Kto wytrwa do konca w milosci Chrystusa ten bedzie zbawiony . Ludzi nie przyjmujcie znaku bestii ( chipa ) na reke ani na czolo . Papiez Benedykt byl ostatnim prawdziwym papiezem , teraz w Watykanie zasiada falszywy prorok , ktory utoruje droge Antychrystowi i razem doprowadza do upadku Kosciola .Czytajcie oredzia na paruzja info pl a otworza wam sie oczy w jakich czasach zyjemy .

Gość gość
Ja tez jestem niewierzaca a jednak moralnosc ma duze znaczenie. Nawet teraz kiedy moge umrzec nie wierze w niebo. Ale chcialabym spotkac tak dobrego czlowieka jak Jezus.

Gość gość
Spotkasz , tylko go popros o to , Jezus jest Bogiem przeciez .

Gość gość
Share kan, widzisz jestes jak milosierny samarytanin, zaden katolik nie chcial mi posprzatac.

Gość gość
Mow do Niego jak do przyjaciela , nie ustawaj , powiedz Jemu wszystko co Ci lezy na sercu , on slucha , rozumie , sam wycierpial straszne tortury ale i cierpienie duchowe , uleczy Twe rany . Powtarzaj : " Jezu, Ty sie tym zajmij . Jezu Ufam Tobie "

Gość gość
Nikt juz nie wie co mi jest