Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia i margines daje zagraniczne imiona dzieciom

Polecane posty

Gość gość
Moja pani doktor ma na imię Nikola. Bardzo pozytywna, ciepła osoba. Jak widać imię nadawano już wcześniej- może teraz robi się mocno oklepane, ale w rocznikach sprzed 1995 r. chyba jest rzadko spotykane. Swoją drogą to skoro to imię świadczy o tym, że taka osoba wywodzi się z patologii + jest mocno popularne to pomyślcie ile wśród Polaków jest takich osób....niezbyt dobrze to by świadczyło o naszym narodzie ;)

Gość gość
patologia daje dzieciom imiona serialowe,wiele jest takich,no cóz ,prostota i brak wyobrazni.Ale to nie nasza sprawa,kazdy niech zyje swoim życiem.

Gość gość
Tylko czekać jak tysiące z nich będzie w przyszłości sądownie zmieniać głupio nadane im imiona przez patologicznych rodziców.

Gość gość
Hola hola, a jak ma się partnera obcokrajowca (wiem, dla Polek to kosmos), to mam dać tak polskie imię, że będzie miał problem je wymówić? Mieszkając w innym kraju.... Rozpędź się i walnij głową w ścianę obrzydliwa Franiu, Stasiu.

Gość fiufiufiuuuu
Czyli jak ktoś nazwie dziecko Hania to patologia, bo w serialu M jak Miłość była Hanka? Puknijcie się w głowę idioci

Gość gość
LAURA tez patologiczne imie-lisc laurowy

Gość gość
No tak Petrarka też patologia.

Gość gość
Ja mam 7 rodzeństwa. Imiona Dorota, Natalia, Adam, Jarosław, Alicja, Joanna, Justyna i Gośka. Patologiczne? Nie wiem. Dla mnie normalne.

Gość gość
Ja dałam mojej córce na imię Hanna. Nie mieszkam w Polsce wiec chciałam nadać takie imie zeby nie było problemu w jednym i drugim kraju. Piszę normalnie Hanna, wszyscy wołają na nią Hana a Polacy Hania czy Hanka. A to ze nagle sie pojawiło 10 000 Hankę w Polsce? No cóż. Nic na to nie poradzę.

Gość gość
imiona dla typowych patoli: Dżesika Samanta Nadia Amanda Nikola Wanessa Roksana dla trochę mniejszych patoli, normalne rodziny też nadają to imię: Amelka Oliwia Lenka Klaudia z męskich - typowo patolskie: Brajan Ksawier (nie Ksawery) Oliwier Alan często spotykane u patoli, ale u normalnych też: Adrian Dawid Damian Patryk a tu imiona z lat 80, "modne" w podejrzanych kręgach: Aneta Wiola Jola Mariola Monika Patrycja Mariusz Dawid Sebastian Patryk - te imiona nadawały też normalne rodziny, ale większość patole..

Gość gość
gościu wyzej: nic dodac, nic ujac, mam takie same skojarzenia!

Gość gość
A co myslicie o imieniu Maksymilian?

Gość gossc
Podpisuje się pod tym rękami i nogami! A kto nie rozumie problemu to dam przykład czasy komuny podstawówka ,miej na imię Natasza,Andzelika, Dzesika ...k! starych i księdza lub urzędników posłać do pierdla .Jebusy sobie wymyslają imiona a pózniej masz 30 lat i wymieniaj wszystkie dokumenty! auto,mieszkanie i cholera wie co będąc w Irlandii, mów całej ekipie w pracy ,ze prosisz aby do ciebie nie mówiono pełnym "imieniem" ( jak dla mnie wyzwisko i to mega!!!) słyszysz i juz cię ciągnie na wymioty! Gdzie jest prawpo w Pl jak upośledzeni dają imiona burdelane w tym kraju?!!!

Gość gość
kto wyznacza zakres patologii i marginesu? Dzielimy ludzi, żeby czuć się lepsi?

Gość gość
Wszystkie te "mądre innaczej" osoby powinny skontaktować się z najbliższym oddziałem paychiatrycznym i poprosić o pomoc bo mają ewidentnie coś z glową. Sami jesteście patologią Rodzice nadają dziecku takie imię jakie się im akurat podoba a tworzenie teorii, że to są imiona patologoczne to przegięcie. W szkole mam Stelle, Gabi, Alana, Amelie i każdy z rodziców jest wykształcony, dobrze zarabiający i o dziwo mieszka w Warszawie...więc skąd te wasze statystyki? A może zwykla zazdrość? Bo wam w życiu nie poszło...mąż kiepski albo brak....pieniążków brak...więc siedzicie ma kafe i jad wylewacie na innych