Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łódź miasto patologi

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie

Gość gość
Mam na imię Nikola, mieszkam w Łodzi, żyję bez ślubu a na d***e mam wytatuowanego motylka.

Gość gość
fajnie z tym tattoo. Duży?

Gość gość
Oczywiście. Mój chłopak Bogdan ma tribala na ręce i jest ogolony na łyso.

Gość gość
Odwal się od Łodzi. Łódź jest biedna, ma zaniedbane centrum(głownie stare rozsypujące się kamienice, gdzie mieszkają najbiedniejsi) ale dookoła powstają nowe osiedla gdzie żyją zwyczajni ludzie. Jest tu teraz wiele remontów, może kiedyś coś z tego wyjdzie. Kto tu mieszka lubi to miasto. Szczególnie okolice. Jest tu specyficznie. Mam raczej złe wspomnienia z Krakowa.

Gość gość
też lubię łodź, choć bieda, bezrobocie, szarość ale w sumie lubię to miasto

Gość gość
Słyszałem że nieciekawe są okolice Górniaka ulica Grabowa Zarzewska Słowiańska Suwalska itp. podobno teraz najgorsze rejony Łodzi czy to prawda

Gość gość
Lubię park na zdrowiu, ogród botaniczny, palmiarnie, teatr Jaracza, Muzyczny.

Gość gość
w okolicach górniaka kiedys okradła mnie cyganka, więc rzeczywiście trzeba uważać, najgorsi są cyganie, tak to nic przykrego mnie nigdy nie spotkalo, pelno bezdomnych pijaczkow ale oni ci krzywdy nie zrobią, uwazaj na cyganow

Gość gość
21:14 guzik prawda. O każdym zakątku w Łodzi można usłyszeć coś złego chociaż osobiście nie miałam żadnych przykrych sytuacji. Przykra sytuację miałam w mieście koło Łodzi gdzie mieszkam, jest tu dużo cyganów(budują swoje wille) i potrafią zaczepiać ludzi. Wszystkich dresiarzy których znam, wyglądają złowrogo a zazwyczaj to mili goście chociaż biedniejsi i nie koniecznie z wyrafinowanym słownictwem, ale to tyle.

Gość gość
a ja rodowita Łodzianka mówię Wam że da się tu żyć Kocham Teatr Wielki :) kocham biblioteki znajdujące się w tym mieście ,kina ,muzea , zoo , ogród botaniczny , parki Las łagiewnicki Poza tym lubię zwykła osiedla Retkinia ,Radogoszcz i kilka innych jest ok Jest też wiele osiedli drogich strzeżonych i tam są śliczne mieszkanka a oczywiście jest też wiele tu biedoty np. okolice Kilińskiego , Wólczańska, Wschodnia i inne okolice Rynku Bałuckiego ..... A ja tu mieszkam i nie widziałam gejów ani lesbijek ... a żałuję że ich nie widzę bo lubię odmienność i jestem tolerancyjna chętnie bym się z nimi zaprzyjaźniła .... pozdrawiam wszystkich :)

Gość gość
Znacie ulice Grabową mieszkam tam ale ciężko tam znaleź ciekawych kolegów jakaś patologia to samo Zarzewska

Gość gość
dokładnie, cyganie najgorsi, jak na ulicy podchodzi do ciebie cyganka to UCIEKAJ, nie wdawaj sie w żadne dyskusje, bo okradnie cie nawet nie będziesz wiedzial kiedy wyciagnie ci kasę z portfela.. Natomiast dresy, łysi, pijaczki, bezdomni są OK. Nawet ostatnio stałam późnym wieczorem na przystanku razem z kilkoma pijaczkami, jeden z nich byl bardzo mily i ciagle powtarzał do mnie: "niech pani się nie boi, my jestesmy porządni".

Gość gość
Ale ta Łódź ma kupe kiboli

Gość gość
Znacie ulice Grabową mógł by się ktoś wypowiedzieć na temat tej ulicy bo podobno jest nie ciekawa nie tak bardzo dawno temu dziecko tam zabili

Gość gość
Podeszła do mnie cyganka i chciała powróżyc za 20zł, powiedziała, że dla mnie promocja bo ona normalnie bierze 50zł. Ja mówie, ze nie mam,a ona, że wszystko mi powie! Jakich mam przyjaciół, o moim chłopaku, WSZYSTKO! Móiwe, że nie chce, a ona się ze mna licytuje dalej nawet na 5zł zeszła. Mówie, żeby sobie poszła a ona, ale Ty chytruska jesteś, chłopaki Cię obsrają! Kilka dni póxniej moja znajoma tez się dowiedziała, że ją obsrają. Uważajcie więc na obsrywająca staruche, spotykaną najczęściej w 43 :D

Gość gość
Podeszła do mnie cyganka i chciała powróżyc za 20zł, powiedziała, że dla mnie promocja bo ona normalnie bierze 50zł. Ja mówie, ze nie mam,a ona, że wszystko mi powie! Jakich mam przyjaciół, o moim chłopaku, WSZYSTKO! Móiwe, że nie chce, a ona się ze mna licytuje dalej nawet na 5zł zeszła. Mówie, żeby sobie poszła a ona, ale Ty chytruska jesteś, chłopaki Cię obsrają! Kilka dni póxniej moja znajoma tez się dowiedziała, że ją obsrają. Uważajcie więc na obsrywająca staruche, spotykaną najczęściej w 43 xxx Dobrze zrobilas. Ja mialam podobną sytuację ale niestety skonczyla sie dla mnie fatalnie. Wyjęłam portfel, chcialam jej dać z 5 zł, a ona mi wziela z ręki siłą portfel i wyjela wszystkie pieniadze, a bylo tego chyba z 70zl, potem mi grozila, że jak komus powiem to rzuci na mnie klatwę. Potem uciekla, a ja sie balam, ale to bylo dawno temu, mialam wtedy chyba 16 lat.... teraz jestem starsza i inaczej bym zareagowala.

Gość gość
Gdzie tej patologii nie ma? Nie tylko w Łodzi jest, ale najwięcej słyszy się na Śląsku, w Katowicach! W Łodzi na Grabowej wiele morderstw było,rzeczywiście strach poruszać się w tamtych rejonach.Patologia mieszka również na Zarzewskiej, Suwalskiej,Poznańskiej, Wschodniej,Włókiennicza i w pobliżu te rejony.Cyganów też jest od groma i trzeba unikać ich szerokim łukiem,To są złodzieje i oszuści.Zatrzymują ludzi i proponują tombak jako złoto!!!! Wiele osób dało się nabrać.Cyganicha handluje starymi lumpami w pobliżu rynku na Dąbrowie.Ludzie omijają to dziadostwo szerokim łukiem!

Gość gość
W statystykach za rok 2013 to Łódź jest druga po Krakowie z niebezpiecznych miast Polski a co ciekawe trzecia Warszawa

Gość OPSRYWAJĄCA STARUCHA
I jeszcze ludzi opsrywajo

Gość gość
Podobno okolice Górmiaka Grabowa Zarzewska Suwalska to najgorsze rejony Łodzi kiedyś była Limanka teraz to bym dał bardziej Śródmieście

Gość Ale to już było
Ja bym dołożyła Wrocław jako patologię.Mnóstwo tam niedomytych prostytutek i złodziejstwa! Na moment postawiłam walizkę,gdyby nie mąż złodziej by mi ukradł.Tego w Łodzi nie ma!

Gość gość
Najgorsza patologia mieszka na ulicy Więckowskiego!

Gość gość
Na Bałutach mieszkają psychopaci!

Gość gość
Ja bym dołożyła Wrocław jako patologię.Mnóstwo tam niedomytych prostytutek i złodziejstwa! xxx Skoro aż tak się z nimi zadajesz, żeby stwierdzić, że niedomyte.. :P Sp.... na swoj****łuty.

Gość gość
Na Bałutach mieszkają psychopaci! xx ..którzy wypisują pierdoły o Wrocławiu.

Gość gość
też nie cierpię Krakowa :)

Gość gość
Nie ma cyganow .Teraz sa Romowie którzy mają swoją kulturę .Jak ktoś twierdzi inaczej ten jest moherem lub z PiSu .

Gość gość
Romowie haha. Cygan, czy Rom czy jak ich zwał boje się ich jak diabłów. Okradają ludzi, jeden gonił mnie ostatnio z łopatą. Jakby mnie dorwał to mógłby mnie zabić, całe szczęście nadjechał sąsiad... Same świry, nie znam ani jednego normalnego.

Gość Ale to już było
Nie mieszkam w Łodzi,ale słyszałam o niektórych dzielnicach.We Wrocławiu mam kuzynkę, faktycznie złodziejstwo tam straszne.Mnóstwo ludzi z za Buga dlatego taki syf.