Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko z czarnoskórym mężczyzną i niechęć sąsiadów i rodziny

Polecane posty

Gość roman34
hehe, sie pośmiałem:) W moim miescie też kilka małych murzyniątek bawi sie w piaskownicach, ale ich tatusiów jakoś nigdy nie widziałem...Pewnie mamusie żałują teraz "chwili zapomnienia" ale czasu niestety juz nie cofną... Kobieta z czarnym dzieckiem jest jak trędowata. Żaden powazny facet taką sie nie zainteresuję, nawet na seks się nie nadają bo bzykając taką to jakbym murzyna bzykał...Fujjj

Gość gość
Jak dobrze ze mieszkam za granica i nikt nikomu do łóżka nie zaglada. A ty kretynie od pokazywarki ... Mam nadzieje ze ktos ci z tych zdjeć kiedyś mordę obije za naruszanie prywatności. Moja dziewczyna pochodzi z Kolumbii i szlag mnie trafia jak ktos ma rasistowskie , kretyńskie poglądy.

Gość gość
Ten hejter co córkę boksera wyzywał tez był takie ura bura ...widziałeś jak mu ryj obił ...tez sie doczekasz.

Gość gość
Żebyś zdechł debilu ty i twoja rodzina !!!! A zaraz jaka rodzina przecież ty konia w samotności walisz

Gość 0 Terenia 0
gość "W szkole u mojej pociechy jest taka para czarna dziewczyna z mulatem i białym facetem który ojcem nie jest ...da sie !!!! Mógłby sie nawet nie przyznawać ze nie jego a otwarcie mowi o sobie ze jest ojczymem" Ja się nie dziwię, też bym się nie przyznawała do bachora w kolorze gowna, przecież to wstyd 😴

Gość gość
Terenia wielka polonistka a sama tekstu ze zrozumieniem nie umie przeczytać . Chodziło baranico ze gdyby nie mówił ze jest ojczymem to wszyscy by założyli z góry ze jego bo kolor sie zgadza

Gość 0 Terenia 0
gość "gdyby nie mówił ze jest ojczymem to wszyscy by założyli z góry ze jego bo kolor sie zgadza" A co ja tępaku napisałam? Przecież to oczywiste, że on by nie chciał aby uważano go za ojca tego małego smolucha, bo to wstyd i hańba. Pewnie jest z tą małpą i jej mieszanym bękartem żeby sobie poroochać trochę egzotyki, jak znajdzie normalną to zostawi tę dziczyznę bez żalu. Dzieciaka już nie uznaje, bo łatwiej będzie odejść :D

Gość gość
Do 23:33 Boze jaka ty jestes agresywna prostaczka! Szczęka opada. Kto cie wychowal? Ulica? Gangi? Kobieta i takie slownictwo? Fuj. Pospolita wsiurka

Gość 0 Terenia 0
Ja agresywna? :D Ja po prostu piszę prawdę, to wam - zlewom dla imigrantów z trzeciego świata coś się nie podoba, niestety ale musicie przyjąć do wiadomości, że 'człowiek' w kolorze gowna musi śmierdzieć 😴

Gość gość
terenia ...oni są po ślubie i o a spodziewa sie ich dziecka KRETYNKO . Normalna rodzina , normalni ludzie a do tego jeszcze bardzo mili.

Gość gość
I co debilko rasistko twoje teorie w ch... Poszły sie j....

Autorko napisz im ze twoj murzyn ma mala kutange to im sie sztorm na oceanie zolci uspokoi

Gość Koyaak
Ale o czym tu pisać. Dziecko z czarnym, ciapatym czy innym siniakiem, maja tylko laski na ktore zaden Polak by nie spojrzał nawet. Nie mowiac już o zwiazku z taka laska. Taka prawda :)

Gość gość
ostatni odrzut z polski z ostatnim odrzutem z eksportu :)

Gość gość
Wszystkie kobiety ja znam w takich związkach były kiedyś mezatkami Polaków !!!!

Gość gość
Zeby sie debilki od języka nie doczepily , zjadło mi .... I to Polaków .

Gość 0 Terenia 0
gość "oni są po ślubie i o a spodziewa sie ich dziecka" Jakoś wcześniej o tym nie napisałaś i nagle ci się przypomniało, że ta murzynka z bękartem jest jego ciężarną żoną? :D

Gość gość
mama tata szczesliwi, corka wyjechala do anglii a przywiozla afryke.

Gość gość
Napisałam ze są z związku a ciąży widac nie było dopiero teraz po wakacjach 3 tygodniowych przyszła dziewczyna bez kurtki. A co to zmienia w twoich rasistowskich teoriach , juz napisałaś ze facet tylko dla egzotyki małpę r.... Twoje własne słowa chamko jedna. I co teraz zdanie zmienisz debilko !!!!!

Gość gość
tereska rodzac ciebie matka zrobila konkurencje pawianom.... Musisz byc mega zakompleksiona i nieszczesliwa skoro takim jadem plujesz. Wypisz wymaluj aska :D obie niezle poryte puste idiotki

Gość 0 Terenia 0
Już zlewy się rzucają :D Nie mogą znieść tego, że ich czarne bachory eufemistycznie nazywane 'Mulatami' są zwykłymi małpami, kapucynkami z bananem w mordzie 😴

Gość gość
No i zabrakło tereni argumentów ... I kto tu jest małpa? Mam nadzieje ze ci kiedyś ktos tak wpiernik spuści ze sie nogami nakryjesz. Ale ty w realu pewnie słodka pierdzioszke udajesz a anonimowo to każdy jak Mike Tyson LOL

Gość gość
a idiota,to idiota,nawet bialy z niebieskimi slipiami---

Gość gość
Może przeporwadźcie się do większego miasta w Polsce, np. Warszawy a jak nie możecie to zostaje Anglia, tam nikt nie krzyczy na widok czarnych.

Gość gość
Tylko Anglia taka czarna jest? Czyli nalezy wybierac inne kraje, aby kolorowych nie byo? W Holandii, we Francji, w Niemczech czy Skandynawii nie ma kolorowej zarazy? Uuufff, czyli tylko Anglia, jeszcze sie kolorowe gowno nie rozprzestrzenilo na Europe.

Gość biała murzynka
Aż się popłakałam po przeczytaniu tych bredni. To boli, że jest taka nienawiść na świecie. Wiedziałam, że Polacy są rasistami, ale nigdy bym nie przypuszczała, że aż w takim stopniu. Straciłam wiarę w ludzi. "Dopóki będą istniały pierwsza i druga klasa obywateli jakiejkolwiek nacji Dopóki kolor skóry człowieka będzie bardziej znaczący niż kolor jego oczu Wszędzie będzie wojna!"

Gość gość
Gdzie mieszkacie? Chociaż niewazne, głupi ludzie są wszędzie....

Gość gość
Gdyby tylko głupi :O