Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko z czarnoskórym mężczyzną i niechęć sąsiadów i rodziny

Polecane posty

Gość gość
lepsi w czarnych sukienkach niz z czarnym ryjem, sukienke zdejmie a ryja nie.

Gość gość
a tak serio, nie brzydzisz sie brac do geby tego czarnego fiuta ? przeciez to wyglada jak stare gowno z zaparcia.

Gość gość
A ty nie brzydzisz sie lizać różowych c**ek ... Czarne babki tez maja różowe ... I jestem facetem a nie tym gościem wyżej .

Gość gość
czarne murzynice maja brazowe ci/py nie rozowe, takie jak biala stara kobieta po 70 tce rodzaca 10 x :) no i d**y wypchane do ******** jak poduchy z pierza, jak taka idzie to mozna na jej d/upe wskoczyc jak na konia, moj ty biedny prawiczku :)

Gość gość
Tak to jest jak jak sie tylko widzi kolory a nie prawdziwych ludzi .

Gość gość
Tak to jest jak jak sie tylko widzi kolory a nie prawdziwych ludzi .

Gość gość
tak to jest jak sie widzi tylko murzynow, nie prawdziwych ludzi.

Gość gość
Jak to jest byc szmata w ktora smierdzacy czarnuch wyciera swojego hooja? :O

Gość gość
Swoją drogą gdzie wy matki mulatów znajdziecie nowych partnerów jak was czarni rzucą ? Z obserwacji to związki biała młoda vs czarny /arab są nietrwałe . Potem takie są samotnymi mamusiami z masą problemów . Bo i ogromny kłopot z alimentami słaba pozycja dziecka a biali faceci nie chcą sie z takim wiązać . Marnujecie sobie życie i psujecie szanse potomstwa. Taka prawda . A do tego często choć nie zawsze z wiekiem wyłażą cechy arabskiego/czarnego tatusia u dziecka. Nie tylko to że słodki mulacik zamienia sie w mało powabnego negra ale cechy psychologiczne które też są dziedziczne . Lenistwo , niechęć do nauki brutalność etc. Najgorzej mają mamusie muslimków -taki z wiekiem głupieje , znajduje wygadanego mułłę który przekabaca go na islam i mamusia ma przechlapane . Własne dziecko będzie ją biło za brak chusty czy nieislamską kuchnię !!!

Gość gość
zal mi was polaczki prostaczki...

Gość gość
Jeśli moja małżeństwo by sie rozpadło ( choć sie nie zapowiada) to bym nie rozpatrywała nawet faceta któremu kolor mojego dziecka przeszkadza !!!! W szkole u mojej pociechy jest taka para czarna dziewczyna z mulatem i białym facetem który ojcem nie jest ...da sie !!!! Mógłby sie nawet nie przyznawać ze nie jego a otwarcie mowi o sobie ze jest ojczymem . Zasciankowosc straszna u niektórych ciagle jest, a cechy takie jak lenistwo nie odziedziczy sie w genach. Moj maz pracuje za 2 ( dzięki temu ja nie musze ), woli sporty zimowe od piaszczystymi plaz. I tyle z tych stereotypów co nic.

Gość 0 Terenia 0
Czarny bachor to wstyd i hańba 🖐️ Nie mam nic przeciwko mieszaniu się ras, np. biała z żółtą, bo dzieci wychodzą i tak mleczne. Ale żeby z czarnuchem? Fuuu oni nie dość że są obleśni to cuchną, no i po co karać swoje przyszłe dzieci srakowym kolorem skóry? Ja mam arystokratyczne cechy, tj. jasne oczy, włosy i skórę i z takimi też wybieram mężczyzn, a dzicz murzyńska jest dobra dla patologii co nie potrafi sobie znaleźć kogoś na poziomie 😴

Gość gość
Ty terenia koło czarnego to nie stalas chyba ze w kolejce po zasiłek wiec wiadomo. Ja pracuje jako IT w biurze i moi koledzy czarni, biali , żółci a nawet oliwkowi jakoś nie śmierdzą . Wszyscy jak jeden przychodzimy do biura ogoleni i w garniturach. Jak sie cieszę ze większość takich porypancow polaczkow pracuje w fabrykach i obciachu mi nie robi.

Gość gość
Do Twoich arystokratycznych cech nalezy tez ogromny zydowski nos Tereniu :D

Gość 0 Terenia 0
Ja w fabryce nie pracuję, studiowałam za granicą i mam elegancką pracę 😴 Ale ja mam ambicje, a one się nie kończą jedynie na dobrych studiach i pracy w lukratywnej branży, zawsze dobierałam sobie świetnie mężczyzn, żaden czarnuch czy ciapak z bliskiego wschodu, każda kobieta na poziomie wie, że to są śmieci, ludzkie odpady, Untermenschenen 😴 Ja operuję wśród swoich, pochodzę z dużego wojewódzkiego miasta, nie jestem wieśniaczką, która wyjechała do Londynu z ubitym przez rodziców świniakiem w torbie i na widok czarnucha rozłożyła nogi myśląc że w ten sposób będzie bardziej światowa. Mi egzotyki nie trzeba 😴

Gość gość
Taka cwana to idź to powiedz Obamie tępa dzida rasistka. Oby twoje dzieci ci do domu partnerów z Kongo przyprowadzili hahaha

Gość gość
terenia od kiedy pisanie postow na kafe to elegancja praca?? :D nie osmieszaj sie juz, bo widac zes glupia jak but. Studiowalas niby za granica, a taka z ciebie rasistka? Hahahahaha bajkopisarka, moglabys ceslakowej reke podac, a moze ty to cieslakowa?? :D

Gość gość
Ale Terenia sfrustrowana jestes. Mamusia wpuszczala Tobie tatusia pod kolderke, czy jakiegos innego wujka z nosem jak klamka? :D

Gość sprawa  zgloszona
watek zostal zgloszony to instytucji zajmujacej sie rasizmem, slicznie siue popisaliscie

Gość gość
Ja mam dla was historie o całej takiej rodzince tereniow. Moja daleka kuzynka pojechała na studia do USA poznała czarnego chłopaka i w końcu wyszła za niego za maz. Jej cała rodzina zwyzywała ja od puszczalskich murzyńskich scierek itd. Najbardziej tatuś i bracia choć matka i siostra nie lepiej. Dziewczyna sie naplakala ale ciagle starała sie dzwonić na święta , urodziny itd. Kiedy urodziła syna jej rodzinka stwierdziła ze teraz to juz nie chcą mieć z nią kompletne nic wspólnego bo liczyli na rozwód a czarnego bękarta juz nie ukryje. To ich słowa. I wiecie co sie stało? Pare lat pózniej oni wygrali na loterii i to pare milionów dolarów , kiedy ta wiadomość dotarła do jej rodziny ( bo ona ciagle miała kontakt z nami i częścią kuzynostwa) to nagle jej durna rodzinka wnuka i siostrzenca chciała zobaczyć i zeby ich zasponsorowala i zaprosiła LOL. Zakłamane świnie i tyle. A ona przysłała im potwierdzenie ze kwotę jaka wydała by na oj zaproszenia i bilety przesłała na hospicjum i ich mieście !!!! Za to zaprosiła wszystkich którzy sie od niej nie odwrócili w tym mnie i spędziliśmy ponad 3 tygodnie z jej rodzina.

Gość gość
"Ty terenia koło czarnego to nie stalas chyba ze w kolejce po zasiłek wiec wiadomo" :D Hahahahaa, wlasnie, czarnuchy jedynie po zasilki lapska wyciagaja. Do pracy im sie nie spieszy (juz Tuwim pisal jak to Bambo woli s*******ac na drzewa zamiast za robote i pomoc mamie sie wziac :D) Czarny zawsze przegrywa intelektualnie z bialym. Bambama w US jest marionetka w rekach bialych ale na cel wystawiony jest ciemniak :D

Gość gość
watek zostal zgloszony to instytucji zajmujacej sie rasizmem, slicznie siue popisaliscie --- podaj adres tej instytucji ciemnoto z pgr :D

Gość gość
! Za to zaprosiła wszystkich którzy sie od niej nie odwrócili w tym mnie i spędziliśmy ponad 3 tygodnie z jej rodzina. -- j ja pierdziele, ale cie zaszczyt spotkal, 3 tygodnie w buszmenem :D

Gość imhotep
czarni mają mniejszą inteligencję i to nie jest rasizm tylko stwierdzenie faktu

Gość gość
Powiedz to dla Sylvestera Jamesa Gatesa który jest teoretycznym fizykiem, albo Neil deGrasse Tyson astrofizyk. Na bank ty jesteś inteligentniejszy LOL

Gość gość
Ale z was debile w każdej rasie są ludzie durni, przeciętni i geniusze. Jak widac po tym forum z przewaga durnoty niestety.

Gość gość
"Powiedz to dla Sylvestera...." :O Analfabetko bez szkoly. Mowi sie "powiedz to Sylwestrowi...." a nie "powiedz dla Sylwestra...." :D Ciemniaczko jedno. Naucz sie najpierw poprawnie w jezyku ojczystym wyrazac a potem zabieraj glos. Eeeehhhh.....to jest wlasnie grupa kochanic czarnuchow - proste, ze wsi, uzywajace gwary, bez wyksztalcenia.....Takie dno spoleczne po prostu :D

Gość gość
Terenia sie nie pieklij do zdechniesz , przyznaj nawet nie wiesz o kim była mowa . Najłatwiej błędy językowe wytykac zamiast podać kontrargumenty.

Gość gość
Kolejna kretynka co to za panią polonistke robi na kafe. Kartofel, ziemniak , pyra ważne ze wiadomo o co chodzi.