Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko z czarnoskórym mężczyzną i niechęć sąsiadów i rodziny

Polecane posty

Gość lilia nna
To niestety prawda! Przyjechałam do Anglii 6 lat temu i własnie tutaj zraziłam sie do Polaków przez opinię o nich, a także zachowanie ! To najgorsi rasisci, którzy w domu chyba lusterek nie mają bo nie jeden czarnoskóry facet przebija ich pod względem wyglądu :D ale i wychowania i zachowania! Kiedyś nie wyobrażałam sobie związku z obcokrajowca ale ponieważ przyszło mi żyć na emigracji to juz wolę Anglików od Polaków mieszkających w UK Przykre ale prawdziwe !

Gość gość
Nie dziunia :D murzynek nie jest bardziej szanowany od Polakow, cokolwiek ci propaganda lub inne zrodelka wpychaja do trocin w lebku :D Tak naprawde biali Brytyjczycy to najgorsi rasisci na swiecie - murzynki, ciapole i wszelkie odmience sa dla nich czyms obrzydliwym i gorszym. Nie mowia o tym? Bo sa tchorzami po prostu :D Ale w domu, podczas wlasnych popijaw (chleja na umor bo to bardziej pijacki narod niz oslawieni Polacy) nabijaja sie z wszelkich kolorowych :D

Gość lilia nna
co ty mi tu wmawiasz chłopie :D Mam oczy i uszy więc widzę i słyszę i nikt mi nic nie musi wpychać :P Jasne i wszyscy istniejący Anglicy piją na umór i nabijają się z kolorowych :) Mój nie pije i ma większy szacunek do "kolorowych" niz do dupków takich jak ty ;) hehe

Gość lilia nna
co ty mi tu wmawiasz chłopie :D Mam oczy i uszy więc widzę i słyszę i nikt mi nic nie musi wpychać :P Jasne i wszyscy istniejący Anglicy piją na umór i nabijają się z kolorowych :) Mój nie pije i ma większy szacunek do "kolorowych" niz do dupków takich jak ty ;) hehe

Gość gość
Japończycy nie są dumni z wyglądu -ktoś tu ludzi po wyglądzie ocenia -katastrofa ! Oni są dumni z kultury tradycji dorobku oraz potwierdzonej badaniami bardzo wysokiej inteligencji Ponadprzeciętnej jeżeli chodzi o Homo Sapiens. Przeprowadzone kiedyś badania dzieci w Kalifornii to potwierdziły . O to chodzi a nie o wygląd o którym tu pustaki tokują . Cywilizacji nie buduje się wyglądem .

Gość gość
Bo ten twoj to taki Brytyjczyk jak ja Chinka :D Kundel zmieszany z pospolstwem. Prawdziwy Brytyjczyk nie spojrzal by na ciebie marnoto. I owszem, Brytyjczycy sa rasistami, w dodatku bardzo gupimi rasistami. Pijakami tez. Gorzymi niz Polacy. Zalewaja paly w pubach a na wakacjach najeazniejsze aby nie wyladowac w hotelu z brytyjska i niemiecka cholota.

Gość gość
Napiszcie szmaty jak capia wasi kolorowi kochasie jak sie spoca - jak zarzygany kibel czy jak spocona skarpeta? Buahahahahaha! Oj, d****** d***** z waszymi malpiatymi bekartami :D

Gość gość
ja nie ma nic do murzynow. Pod warunkime , ze mieszkaja w afryce. A smierdza niesamowicie, kobiety ktore ciagna pale dla murzyna, zakladaja spinacz na nos -tak powiadaja :D

Gość gość
Do autorki posta - wow, współczuję, patrząc po tym co tu się wypisuje to musiało być naprawdę marnie mieszkać z ciemnoskórym mężem w Polsce. Brak słów trochę.

Gość gość
bez przesady.. na moim osiedli mieszka dziewczyna ma dziecko Mulata i nikt jej nic nie powie mały się normalnie chowa i jest lubianym chłopcem, a same tu stare mohery mieszkają.

Gość gość
Do czarnoskórych nic nie mam, ale dzieciątka z takim osobnikiem nie chciałabym mieć, dlatego niech sobie żyja, ale z dala ode mnie.

Gość gość
jak sie sk***ic. to z czlowiekiem, nie z malpa. pozniej pretensje do siebie

Gość gość
podobala sie lacha murzynska ? to i dzieci beda murzynskie. :Lubisz byc popychana tluczkiem do miesa ? wytlumacz to czarnym twoim dzieciom.

Gość gość
Zakłamani rasiści! Murzyni śmierdzą? A jak śmierdzi typowy polaczek zachlany wódą, który zmienia skarpetki raz w tygodniu? W każdej narodowości są ludzie dobrzy i źli, ale dyskryminowanie kogoś ze względu na pochodzenie to s***********o zwykłe i tyle. Mnie osobiście akurat ciemnoskórzy się nie podobają, jeżeli już to latynosi, ale jeżeli jakaś kobieta ma ciemnoskórego partnera to jej sprawa. A ciemnoskóre dziecko oprócz wygladu nie będzie się różnić od białych, wśród jednych i drugich są mniej i bardziej inteligentni. Niestety zakompleksione umysły naszych niektórych rodaków tego nie rozumieją, dlatego autorko najlepiej wyjedźcie do UK.

Gość gość
daj spokoj. Wiadomo, ze kafeteria to w wiekszosci prostactwo, chamstwo i patologia. To chyba jedno z bardziej rasistowskich for, frustracja, jad, wywlekanie brudow to tu normalka. Zal mi takich polaczkow

Gość gość
"A jak śmierdzi typowy polaczek zachlany wódą, który zmienia skarpetki raz w tygodniu?" Ty nam powiedz bo ja takich nie znam. To twoje srodowisko, z jakiego pochodzisz. Zapijaczony tatko, gruba, wrzaskliwa matka, narkotyzujacy sie brat. "Mnie osobiście akurat ciemnoskórzy się nie podobają, jeżeli już to latynosi" :D Ano wlasnie. Tym potwierdzasz teze, jakie doly spoleczne moga sie wiazac i wiaza sie z kolorowymi, z rachityycznymi ciapakami i wrzaskliwymi latynoskami. Dzi/ki pochodzace z nizin, gdzie "polaczek zachlany wódą, zmienia skarpetki raz w tygodniu" :D "A ciemnoskóre dziecko oprócz wygladu nie będzie się różnić od białych, wśród jednych i drugich są mniej i bardziej inteligentni." :D Bedzie sie roznic, bedzie. Malpa sie rozni pod czlowieka i wsrod kundli zmieszanych z malpa i (kiedys) czlowiekiem jest wiecej tych "mniej inteligentnych". Jakos wiecej bialych naukowcow, wynalazcow, profesorow, wybitnych lekarzy itd :P

Gość gość
monia 1985 pewnie do Maryji dziewicy podobna.

Gość gość
ciekawe czemu tylko lekarze tutaj sa ciemnoskorzy a nizszy personel medyczny bialy :D Cos nie zgadza sie z tymi stereotypami.... Poza szpitalem kilka razy mialam do czynienia z ciemnoskorymi ludzmi i zawsze zajmowali wyzsze stanowiska, po studiach. Nie mialam okazji zwiazac sie uczuciowo z zadnym obcokrajowcem bo preferuje jednak Polakow,ale nie rozumiem tej nagonki. Co w zyciu osiagnely te osoby ktore opluwaja tutaj inne rasy. Czy skonczyliscie studia? Czy wasze zarobki sa na poziomie mojego kolegi spod Londynu, ktory skonczyl studia i pracuje w branzy IT za ponad 70 tysiecy rocznie? Sam na to zapracowal pilnie sie uczac i jest jednym z lepszych w branzy, latwo go znalezc w google A kolor jego skory...No coz, podobno niektorym tutaj zle sie kojarzy ;) Kolejny znajomy, mieszka w York - jest pracownikiem socjalnym, zarobki tylko na poziomie 30 tysiecy +, rowniez po studiach, rodzice pochodza z Barbados wiec znow ten kolor skory... Przyklady mozna mnozyc. Przestepcy i mordercy zdarzaja sie w kazdym panstwie i w kazdej rasie ludzkiej.

Gość gość
Moj czarny maz zarabia 72 tys euro rocznie ... Płakać nie będę ze mam wykszalconego, mówiącego 3 językami partnera który urodził sie i wychował w Europie ...i do tego KATOLIK ( a ja od kościoła z daleka ).

Gość gość
up !

Gość gość
down !

Gość gość
Nie wierz sobie na zdrowie ale ty nigdzie nie byłeś i nigdy wykształconych ludzi nie poznałeś. I zeby nie było jest to wspólny dochód z 2 rożnych miejsc pracy ... No popatrz czarny niby a taki pracowity. Dlatego zawsze mnie wkurza takie generalizowanie bo ja z jednym żyje, mieszkam i mam dzieci wiec wiem jak to jest z pierwszej reki. A jedyne co nas różni to KOLOR bo nawet te same seriale oglądaliśmy w dzieciństwie mimo ze urodziliśmy sie w rożnych krajach.

Gość gość
i te same ksiazki czytalas, te same piosenki i wierszyki deklamowaliscie Murzynek Bambo ... same wspolne wspomnienia

Gość gość
WOW mamy prawie 40 lat ( 3 dni różnicy dokładnie miedzy nami ) tak czytaliśmy te same książki a nawet powiem ci wiecej ja studiowałam ( częściowo ) jego kulturę a dokładnie literaturę i filozofię francuska . Z bajek np oglądaliśmy Heman, Dragon ballZ , Jane z dżungli ... Filmy wszystkie francuskie u nas bywaly tyle ze z opóźnieniem , on pamiętał z wiadomości Lecha Walese i nasze wyjście z komunizmu bo wszystkie newsy o tym trabily. Ma takie same wspomnienia ze swojej pierwszej komuni jak i ja .... A na koniec perełka .... Puszczali u nich " czterej pancerni i pies" ( nawet w. Brazylii tez serial był emitowany). Wiec mi nie chrzan jesli nie stoisz obok nas i nie masz szansy ani z nami porozmawiać ani zobaczyć jak żyjemy.

Gość gość
Obok czarnucha lepiej nie stawac. Nigdy nie wiadomo kiedy odezwa sie w nim geny przodkow i zalatwi nas meczeta albo zezre :O

Gość gość
My wszyscy mamy geny tych samych przodków nie douczyli w szkole? A nie przepraszam w katolandzie to bóg wszystko stworzył z podziałem na rasy LOL

Gość gość
Naprawde mamy tych samych przodkow? Brytyjska krolowa jest spokrewniona z twoim czarnuchem? Dobrze wiesz o czym mowa. A jak nie wiesz to tylko potwierdzasz zasade jakie kretynki wiaza sie z czarnuchami. U skad w tobie taka pogarda do polskosci? Kochas wbil do glowki?

Gość gość
Nawet Jan Paweł II i twoja matka maja cześć genów wspólnych z każdym innym człowiekiem na ziemi .... Wiec kto tu ma jakie podejście. A ze Polska to kraj " czarnych w sukienkach" wie każdy

Gość gość
Moja pogarda wywodzi sie od takich ludzi jak ty !!!!