Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozstanie z mężem potrzebuje wsparcia pomocy

Polecane posty

Gość gość

kazalam mężowi się wyprowadzic po wielu klotniach. Mąż pił za bardzo, przepijal ostatnie pieniądze, pożyczal na piwo. przestało mu zależeć na pracy. bywało że na chleb nie miałam. próbowałam mu to uświadomić że ma problem, próbowałam mu pomóc. to ciągnęło się bardzo długo. Ale mimo obietnic nic się nie zmieniało. ostatnio przegiol i kazalam mu się spakować i wyprowadzić. poszedł... pisał do mnie smsy tak oficjalnie, bez emocji. dawał do zrozumienia ze to moja wina ze go wyrzuciłam, że to moja decyzja. ze on nigdy by tak nie zrobil. Czy taki człowiek może zrozumieć kiedyś w czym tkwi błąd??? bo na razie się nie zanosi na to żeby on zrozumiał. a zrobiłam to żeby się w końcu ogarnął... pomóżcie pliss

Gość gość
trudno wyczuć o co chodzi. Wolała bym go zobaczyć. Może idź z nim do psychologa i rozmawiajcie razem. Musicie dojść do porozumienia ,znaleźć przyczynę problemu.

Gość gość
to zwykły pijak który nigdy niczego nie zrozumie, rozwiedz sie i zacznij nowe zycie, bo z nim twoje zycie bedzie coraz gorsze

Gość gość
już kilka razy nie wytrzymałam kiedy po raz kolejny przechlal ostatnie pieniądze i kazalam mu się wynieść. jednak zawsze się godzilismy, wierzyłam w obietnice.było setki moich łez, naprawdę robiłam wszystko żeby do tego nie doszło Ale to nic nie dawało. no i coś we mnie pękło. on poszedł. chciałam żeby coś zrozumiał... bardzo bardzo go kocham bo to super facet jeśli nie pije. on też mnie kocha strasznie... Ale zglupial.. co mam robić?

Gość gość
Puknij się w łeb. .ktos wyżej dobrze napisał ze to pijak a ty dalej swoje.

Gość gość
ile macie lat,ile byliscie razem?

Gość gość
30 i 28. w czerwcu będzie 10 lat po slubie

Gość Smutne 33
Z tego faceta nic już nie będzie.Na szczęście w porę się ocknęłaś.Zmień zamki żeby nie zaczął wynosić z domu.Pijak jest zdolny do wszystkiego.Jeżeli jest meldowany, możesz mieć problem.Przyjdzie z policją i musisz go wpuścić do mieszkania.Takie jest Polskie prawo! Złóż pozew o rozwód jak najszybciej!