Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta po 30tce

Ilu jest jeszcze facetow

Polecane posty

Gość milostka
Nie...;) ale po dziadku tak;)))

Gość nienawidzacybab
Hahaha964 jestes jeszcze??? Chyba zaczne cie jeeeblubic:) bo ja tez z malopol:) hyhy!!

Gość milostka
Kobieta po 30stce- wspolczuje toksycznego zwiazku.Zauwaz plus o ile bedziesz ostrozniejsza przy kolejnym wyborze partnera;)))

Gość milostka
Kobieta po 30stce- wspolczuje toksycznego zwiazku.Zauwaz plus o ile bedziesz ostrozniejsza przy kolejnym wyborze partnera;)))Kazda lekcja nas uczy;)

Gość nienawidzacybab
E milostka albo raczej malostka! Wchodzisz tu bez pytania i bluznisz????!!

Gość kobieta po 30tce
tak dziekuje co nas nie zabije to wzmocni hahaha :D :D owszem bed ostrozniejsza i juz nei taka naiwna ...

Gość Taki_jeden_964
No ja z małopolski.

Gość Taki_jeden_964
owszem bed ostrozniejsza xxx I raczej dać sobie spokój z portalami randkowymi. :)

Gość nienawidzacybab
Ok 964 z kad zes ???? A moze sie uspokoje jezelis z tad co ja, jak nie to mnie curvica pozre:):):)

Gość kobieta po 30tce
wiekszosc moich znajomych tez ma juz stalych partnerow, dzieci ... wiadomo - przewaznie po 20tym roku zycia, lub przed 30tka rodziny zakladali ale nie kazdemu jednak jak widac jest to dane...

Gość milostka
Ja zachod;) A wracajac do tematu....jest nam trudniej bo ostrozni bardziej jestesmy, skorupki te w postac***ewnych blokad psychicznych czasem potluc ciezko albo co tez sie zdarza....poprzeczka poszla wyzej i jako przede wszystkim pewni wlasnych wartosci ludzie ,nie bierzemy " co popadnie" byle tylko.byc z kimkolwiek;)

Gość kobieta po 30tce
hmm te portale randkowe to tak mysle dla zabicia czasu i zeby nie myslec za duzo o ex, o tym co bylo ... to troche pomaga

Gość Taki_jeden_964
nienawidzacy 80 km od Krakowa na południowy wschód.

Gość gość
dlaczego dac sobie spokoj z portalami randkowymi? ja, majac 35 lat, w ten sposob poznalam swojego meza :)

Gość milostka
964.... Tak! To prawda.Moja znajoma singielka tak sie powkrecala w Badoo i inne takie, ze calkowicie uzaleznila sie od tych znajomosci....Nic jej nie dajacych ( bo.w sieci udaje super, wyzwolona singielke...ktora faceta nie potrzebuje)...Przykro mi to pisac nawet ale obserwujac jej zachowanie,utwierdzilam sie w przekonaniu, ze desperatka nie jestem...a ona niestety tak;(

Gość Taki_jeden_964
ja, majac 35 lat, w ten sposob poznalam swojego meza xxx W szóstkę też trafiają ale raczej mała szansa.

Gość nienawidzacybab
owszem bede ostrozniejsza. eeee ty 964 ty to baba???? bo ohu-je -je ????!!!!!!

Gość gość
e tam, mysle, że jest wieksza szansa niz w ta szóstke :D znam rowniez inne pary, ktore sie poznaly poprzez taki portal, wiec...........;) w pewnym wieku trudno poznac kogos w realu.

Gość Taki_jeden_964
W realu ciężko o uczciwego a co dopiero w sieci. Szkoda czasu.

Gość Taki_jeden_964
nienawidzacy przypatrz się jeszcze raz i zauważ że cytuję koleżankę.

Gość milostka
Ja tez mam pare zawartych znajomosci poprzez internet.Ale zaliczam je do dlugotrwalych( kilka, kilkanascie lat- kiedys wiecej sie w sieci dzialo , jakby wiecej normalnych bylo;p a teraz mi.sie nie chce wlaczac kompa;) i wole na rower pojsc chocby. Jeden trwaly zwiazek tez zawarty dzieki wspanialosci internetu;) 964... Z panem z malopolski zreszta;)

Gość nienawidzacybab
Eee 964 nie rob z nas takich zwierzow:) jeslis nie glupi one wyczuja!!!

Gość milostka
Ja tez mam pare zawartych znajomosci poprzez internet.Ale zaliczam je do dlugotrwalych( kilka, kilkanascie lat- kiedys wiecej sie w sieci dzialo , jakby wiecej normalnych bylo;p a teraz mi.sie nie chce wlaczac kompa;) i wole na rower pojsc chocby. Jeden trwaly zwiazek tez zawarty dzieki wspanialosci internetu;) 964... Z panem z malopolski zreszta;)ale to bylo pare ladnych lat temu;) A owszem...meza znalezc mozna wszedzie i w kazdym wieku;)

Gość milostka
No wlasnie...w sieci ciezko o uczciwosc ogolnie...a co dopiero taka zyciowa;))) Ale po paru razach " tylek twardy od upadkow" ;)

Gość nienawidzacybab
Oook 964 czuje zes nie glupi pomimo tego ze wale browara bo se moge!!! W pn do pracy!!

Gość Taki_jeden_964
W tym roku spotkałem w Krakowie się z dwoma dziewczynami z kafeterii. Było bardzo miło, fajne dziewczyny, ładne. Pozostaliśmy znajomymi na portalu, nie było rozczarowania bo to nie były randki. Tylko niezobowiązujące spotkanie. Także... Ale co do portali nie zmieniłem zdania.

Gość milostka
Sorry za dubbingi....Jak widac Internet rzadzi sie czasem swoimi prawami

Gość nienawidzacybab
A widzisz 964 co do portabli mam zdanie takie same!

Gość kobieta po 30tce
ale na rozne osoby mozna trafic na tych portalach..

Gość milostka
I prawidlowo;) Na randki chodzi sie ze swoja druga polowka.....z nieznajomym mozna sie na kawe lub piwo umowic;) W slowniku mym nie ma zatem slowa randka, gdy nie jestem w zwiazku.Niektorym ciezko pojac, wiem;)