Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe wynalazki bardziej szkodzą niż pomagają

Polecane posty

Gość gość

Antykoncepcja - zdejmuje z facetów odpowiedzialność za kobiety z którymi sypiają (czyli za swoje czyny w gruncie rzeczy) Internet - multum ludzi traci na to cenny czas Komórki - RAK Samochody - wzrost śmiertelności Nawet leki... pomagają chorym których natura chciała wyeliminować albo osłabić by się nie rozmnażali. Długo można by wymieniać. Taki paradoks życia.

Gość gość
a jak piorun strzeli niedaleko to i fryzurę w strzępy rabarbaru Ci zamieni.

Gość gość
nie ma to jak stare wynalazki, nigdy nie wprowadzone do zycia :classic_cool:

Gość gość
Nowe wynalazki szkodzą. Zgodzę się z Tobą pod warunkiem, że zgodzisz się z moim twierdzeniem, że powinna być naturalna selekcja osobników. Noworodki nie powinno się specjalnie traktować, jest samoistnie zdolne do przeżycia - przeżyje, po co zatrudniać całe zespoły nad opieką kobiety ciężarnej w patologicznej ciąży? Antykoncepcja też nie zdejmuje z mężczyzny odpowiedzialności za życie poczęte - z chwilą urodzenia musi łożyć na dziecię, czasami i na matkę. I leki - nie jestem zwolenniczką antybiotyków, w wielu wypadków są niepotrzebnie stosowane, ale... Moja babcia zmarła na zapalenie opon mózgowych w 1957 roku, antybiotyki uratowałyby jej życie, ale ich wówczas w szpitalu nie było... Osierociła dwoje dzieci - 4 letnią ciocię i moją 3 miesięczną wówczas mamę. Może autorko wyluzuj ... i czasami pomyśl, zamiast pisać bzdury.

Gość gość
A wibrator?