Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego 30 letnie kobiety na kafe

Polecane posty

Gość gość
ja mam 28 lat i jak ide do kiosku pytaja mnie o dowod ! fryzura robi swoje...a sa kobiety ktore maja dziewczeca twarz :) poszłam nie tak dawno do kardiologa z dzieckiem...stoje w kolejce a kobieta pyta "a gdzie mama? pani jest siostra?" moj syn popatrzył na mnie i sie rozesmiał :) hehehe

Gość gość
ja mam 28 lat i jak ide do kiosku pytaja mnie o dowod ! fryzura robi swoje...a sa kobiety ktore maja dziewczeca twarz poszłam nie tak dawno do kardiologa z dzieckiem...stoje w kolejce a kobieta pyta "a gdzie mama? pani jest siostra?" moj syn popatrzył na mnie i sie rozesmiał hehehe x pewnie powiedziała ci to Paris Hilton ha

Gość gość
ja mam 24 a wyglądam na 16 :) jestę wampirę

Gość gość
a jaka to fryzura? dwa warkoczyki? hahahaha

Gość pani z reklamy
a ja mam 72 lata a wyglądam na 35 lat. jak w reklamie :-)

Gość gość
jak byłam na studiach to owszem sporo osób brało mnie za licealistkę, ale nie dlatego, że tak wyglądałam, tylko tamte osoby nie miały kontaktu z nastolatkami no i im się wydawałam młoda. Inna sprawa, że nastolatki też bardzo różnie potrafią wyglądać. Mam taką koleżankę, która z wiekiem "młodniała". W liceum wyglądała poważnie, tak jej ludzie dawali około dwudziestu lat (co ją strasznie wkurzało). Tylko, że ona się wcale nie zmieniała i całe studia wyglądała na około dwadzieścia. Miała 17 lat ludzie myśleli, że ma 20, a potem miała lat 25 i dalej myśleli że ma 20.

Gość gość
Miała 17 lat ludzie myśleli, że ma 20, a potem miała lat 25 i dalej myśleli że ma 20. x pewnie o sobie piszesz ha

Gość gość
"po coz to przezywac siwe wlosy? Ja mam 23 lata i juz 10% siwych ale od czego sa farby do wlosow " x masakra ja w tym wieku nie miałam wcale siwych. teraz mam 28 i kilka sztuk ktore wyrywam :D jak chce sobie ufarbować to dla zmiany image'u a nie z musu

Gość gość
znam przynajmniej 3 kobiety, które mają 30 lat i wyglądają na 10 mniej, mają bardzo dziecinne, pucułowate twarze, więc ja wierze ze ktoś moze tak młodo wyglądać

Gość gość
gość znam przynajmniej 3 kobiety , które mają 30 lat i wyglądają na 10 mniej, mają bardzo dziecinne, pucułowate twarze, więc ja wierze ze ktoś moze tak młodo wyglądać x ja znam putina, był wczoraj u mnie na piwie

Gość gość
"pewnie o sobie piszesz ha" no właśnie nie. Ja akurat wyglądam i zawsze wyglądałam mniej więcej na tyle lat ile mam, plus minus 2 lata w te czy we wte. Zaś owa koleżanka zawsze kupowała alkohol na imprezy, bo jej się o dowód nie pytali. A młodsza jest ode mnie. Nie wiem jak teraz wygląda bo jej bardzo dawno nie widziałam. Ale ona właśnie w liceum już wyglądała na "dorosłą" a potem tak jakby wiek jej dogonił wygląd. Może też kwestia sposobu zachowania, bo ona taka opanowana i poważna była.

Gość gość
Putin ma 60 a wygląda na 40. Można? Można.

Gość mrsHouse
Mam 25 lat a wygladam na 24. I co, mozna?:-P

Gość gość
Putin ma 60 a wygląda na 40. Można? Można. x faceci się trzymają, tu nie ma się co dziwić, A KOBIETY SZYBKO WIEDNĄ

Gość gość
mam 30 lat a wyglądam na 70. można? można!!!!

Gość gość
no to ja Wam napiszę, że mam 36 lat i wyglądam na …nie mam pojęcia na ile, ale czuję się na 25 !!! I to jest najważniejsze!

Gość gość
gość 14:52 to co napisałaś to najzabawniejsze co ostatnio słyszałam i widziałam dzięki za poprawę humoru.pozdrawiam

Gość gość
mam65 lat,wygladam jak stary trup. Mozna? Mozna.

Gość gość
Ja mam 83 lata i wyglądam na 13. Można? Można :classic_cool:

Gość gość
Kobiety wola klamstwo ubrane w ladne slowa niz prawde. Zawsze beda uwazaly sie za cud swiata bo maja kompleksy i zryte berety.

Gość gość
a w pewnym wieku i cos wiecej

Gość gość
młoda. Inna sprawa, że nastolatki też bardzo różnie potrafią wyglądać. Mam taką koleżankę, która z wiekiem "młodniała". W liceum wyglądała poważnie, tak jej ludzie dawali około dwudziestu lat (co ją strasznie wkurzało). Tylko, że ona się wcale nie zmieniała i całe studia wyglądała na około dwadzieścia. Miała 17 lat ludzie myśleli, że ma 20, a potem miała lat 25 i dalej myśleli że ma 20. --- Tez tak mialam. Jak mialam 14, dawali mi 20. Mialam 20, dawali mi 20. Mialam 30, dawali mi 20. Mam 35 i daja mi 22 do 25. Ostatnio nie przyjechal moj autobus, zlapalam "okazje". Pogadalismy sobie, wiec ja w strachu, zeby mnie nie podrywal, mowie, ze mieszkam z facetem (faktycznie tak jest, slubu nie mamy). On na to, ze jasne, po co mam sie spieszyc ze slubem i dziecmi. Trzeba poczekac kilka lat. Ja wielkie oczy - slubu nie planuje, ale jakos dzieci po 40 "nie widze". No i okazalo sie, ze bral mnie za mlodsza. To co, mam klamac, zeby pomarszczonym 20-latkom bylo lepiej...?

Gość gość
a ja jestem kobietą 36letnią, a wyglądam jak facet 36letni :-)

Gość gość
ja pracuje w sklepie , kierownictwo karze pytac o dowód przede wszystkim osoby wyglądające wulgarnie ,tapeciarko i tandetnie , wiecie dlaczego ? czesto są to małolaty które tak się stylizują ze wygladają na 35 lat , jak wygladasz jedna z drugą wulgarnie bedziesz zapytana o dowód i nie dlatego ze wygladasz niby młodo a dlatego że wyglądasz zle , zle zrobiona smiac mi się chce jak czytam te stare idiotki które chwalą się ze zostały pytane o dowód a baranice nie wiedzą dlaczego , zapamietajcie i nie róbcie sobie wstydu chwaleniem się czymś na temat czego powinno się milczeć bo to zwyczajny wstyd , oj idiotki zastanawiam się czy to tylko w polsce naplujesz komus w twarz a on powie że deszczyk kropi