Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imbir13

Jakie ubezpieczenie samochodu

Polecane posty

Gość dellak
z punktu widzenia klienta to bardzo fajne, że bank ma tyle ciekawych opcji dla klienta, niestety nie każdy bank postawił na mnogość usług jakie daje nam sygma bank.

Gość Annie03
Dobrze dla sygmy bo dzięki temu jest faworytem a cały czas się rozwija

Gość dellak
z tego co zauwazyłam to rzeczywiście sygma bank na przestrzeni ostatnich lat bardzo się rozwinął

Gość Annie03
W ciągu ostatniego roku widać już spore różnice ,ostatnio jak zerkałam na liste partnerów to nawet przybyło kilku.

Gość adilina
Takie ubezpieczenie bez problemu można sobie załatwić przez internet. Wiele osób nie ma czasu na to aby chodzić po mieście po agentach ubezpieczeniowych i z tego właśnie względu jest to dla nich wygodna opcja. Zerknijcie sobie tutaj: https://superpolisa.pl/ -na stronie aktualnie jest bardzo wygodna porównywarka. Wpisujecie dane swojego samochodu i powinna wyskoczyć Wam opcja dostępnych ubezpieczeń.

Gość dellak
masz rację lista partnerów w sygma banku ciągle się zwiększa, w sumie to dobrze bo jest coraz więcej miejsc w których można kupować taniej.

Gość serwira
Ja dodam,że nie warto jest obecnie kupować ubezpieczenia tam gdzie jest najtaniej. Nie wiem czy śledziłyście przepisy ale w ostatnim czasie trochę się zmieniły. Obecnie za naprawę samochodu bierzemy pieniądze nie od ubezpieczyciela sprawcy ale od swojego ubezpieczyciela. Może i jest trochę drożej ale wszystkie zasady są moim zdaniem o wiele bardziej cywilizowane i dzieki temu możemy zdecydować się na lepsze ubezpieczenie. Dobre warunki oferuje ubezpieczyciel Proama: https://ubea.pl/Proama-ubezpieczenia/ - tutaj są szczegóły. Obecnie ubezpieczam tam samochód. Nie robią problemów z wypłątą odszkodowania.

Gość Annie03
I częściej dzęki czemu punkty też szybciej zbieramy

Gość dellak
skoro w większości miejscach płacisz kartą kredytową to bez problemu szybko uzbierasz punkty, w sumie to dobrze, że sygma bank daje nam coś za darmo.

Gość Annie03
Jeszcze od czasu do czasu punkty są liczone kilkukrotnie

Gość dellak
tak masz rację, często punkty są zwielokrotnione, wiec dodatkowa okazja do szyszego uzbierania punktów na wymianę.

Gość Annie03
Przydatne szczególnie na święta lub inne okazje :)

Gość gość
Potrzebujesz gotówki? z miłą chęcią pomożemy u NAS: -wniosek przez internet -pieniądze bez wychodzenia z domu -minimum formalności -szybka decyzji -pożyczka na dowód -kredyt samochodowy -kredyt gotówkowy -kredyt hipoteczny Złóż wniosek na stronie to nic nie kosztuje www.kredibank.pl ODDZWONIMY !!!!

Gość dellak
najważniejsze jest to, że w ogóle sygma bank daje nam możliwość otrzymania czegoś za darmo od banku, co nie zdarza się zbyt często. tym bardziej to dziwne że na rynku jest tak duża konkurencja więc banki powinny się ściągać w dawaniu klientom przywilejów.

Gość Annie03
Niestety nie każdy bank jest tak nastawiony na korzyść klienta

Gość dellak
powiedzmy sobie szczerze, nie zdarzyłó mi się aby jakikolwiek inny bank miała podobną ofertę nastawioną na korzyści dla klienta, raczej mają tradycyjne usługi bez żadnych szaleństw.

Gość Annie03
W sygmie podoba mi się to że oprócz samego wyboru przydatnych i ciekawych ofert możemy też wybrać ich warianty

Gość dellak
a co konkretnie masz na myśli, bo nie wiem o co Tobie chodzi z tymi wariantami?

Gość Annie03
Kiedy bierzesz ubezpieczenia masz do możliwości wybranie kilku wariantów np podczas gdy wybierasz wariant do multigwarancji możesz ubezpieczyć mniej sprzętów wtedy płacisz mniej

Gość dellak
aha czyli mozesz indywidualnie dobierać sobie zakres ubezpieczenia i jednocześnie masz realny wpływ na wysokość płaconej składki.

Gość Annie03
Tak ,bardzo przydatne rozwiązanie ,klient ma większą możliwość wyboru

Gość dellak
no i przynajmniej nie przepłacasz za ubezpieczenie bo sygma niczego z góry ci nie narzuca. tak naprawde wszystkie ubezpeiczenia u wszelkich ubezpieczycieli powinny być tak skonstruowane jak w sygmie wtedy byśmy sami decydowali o wysokości składek i zakresie ubezpieczenia.

Gość gość
Zanim kupisz BMW sprawdź czy ma dobry vin http://www.vinbmw.pl czy nie przebijane numery, oraz czy nie figuruje jako kradziony

Gość Annie03
Też tak sądzę ,wszędzie powinna być taka możliwość wyboru ,sygma jest przykładem jak powinien wyglądać dobry bank

Gość fellada
może wyznaczą nowe trendy w podejściu do klienta, mni się bardzo podoba ich podejście i usługi dlatego mam sporo usług w ich banku.

Gość Annie03
Może ,kto wie ,na pewno gdyby inne banki zastosowały ich podejście zyskałyby więcej klientów

Gość gość
123654

Gość gość
ubezpieczenie ubezpieczeniem, kazdy ubezpieczyciel robi wszysko tak by wyszlo na jego i by ni ewyplacic gruubych pieniedzy ktore przez lata u nich zostawiacie. z moim tak bylo po wypadku. na szczescie jest www.zco.com.pl pamietajcie na rpzyszlosc ze problemy z ubezpieczycielem mozna rozwiazac:)

Gość hagartyy
A korzystałeś już z usług firmy Market Ubezpieczeń? Fachowcy wyszukują indywidualnie najkorzystniejszego wariantu polisy ubezpieczeniowej spośród aktualnych ofert niemalże wszystkich działających na terenie Polski ubezpieczycieli. Z tego co się orientuję w Krakowie również mają swoją siedzibę. Więcej dowiesz się na firmowym serwisie pod adresem marketubezpieczen.eu.

Gość gringoo
ja kupiłam ubezpieczennie do auta w sygma banku, co prawda znałam ich z redytów ratalnych, ale nie wiedziałam, że poszli też w ubezpieczenia. Fajnie że mogę załawić to online bo sporo pracuje więc na tygodniu brakuje mi czasu na załatwianie takich formalności.