Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzieć mężowi że wychowuje nieswoje dziecko

Polecane posty

Gość gość

czy lepiej nie mówić? w sumie to może nigdy nie wyjść ale ostatnio czytałam przerażjące historie, że to się wydaje chowam tą tajemnicę w sercu już 5 rok, Amelka jest kochaną córką mojego męża i..... pamiątką z dyskotekowego zapomnienia:(

Gość gość
Lepiej powiedz, jeśli dziecko kiedyś będzie potrzebować krwi to i tak się wyda prawdopodobnie.

Gość gość
on często mówi, jaka jest do niego podobna, jest zakochany po uszy ale to przypadkowe podobieństwo

Gość gość
nie niszcz mu życia. nie mów, niech zostanie tak jak jest.

Gość gość
K****, to znowu kretyńska prowokacja. Obyś zdechła na raka z przerzutami. :classic_cool:

Gość gość
Mysle,ze doprowadzilabys swojego meza do palpitacji serca z taka nowina,wiec zaoszczedz jemu i sobie nerwow i wychowujcie swoja corke.

Gość Taki_jeden_964
nie niszcz mu życia. nie mów, niech zostanie tak jak jest. xxx Czemu ? Nie będzie musiał przynajmniej łożyć na dziecko. Matka zostanie sama z dzieckiem.

Gość gość
myślisz że konsekwencją będzie tylko nie płacenie alimentów? przecież chłop się psychicznie załamie.

Gość gość
nie chce niszczyć rodzinnego szczęścia, on bardzo kocha swoją córkę, tylko po prostu ona nie ma jego genów, czy to coś złego? czy jesteśmy zwierzętami, żeby musieć się opiekować tylko swoimi rodzonymi? tamtego "ojca nie ma co szukać" a poza tym..... tydzień temu rozpoczęliśmy starania o rodzeństwo dla Amelki:)

Gość gość
a jak starania nie wyjdą i będziecie szukać przyczyny i okaże się że twój mąż jest bezpłodny?

Gość gość
ech, nawet tak nie pisz, to byłoby straszne:( wtedy nie wiem. może powiedziałabym, że byłam u gina i to ze mną jest coś nie tak, żeby zatuszować sprawę:(

Gość gość
"nie jesteśmy zwierzętami...." no właśnie zdradziecka zmijo