Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jobinterwiev

Stanowisko kreatywne ubior na rozmowe kwalifikacyjna

Polecane posty

Gość jobinterwiev

Jak sie ubieracie na rozmowe kwalifikacyjna na stanowisku KREATYWNYM?

Gość gość
chodzi ci o pracę typu projektowanie wystaw sklepowych czy jakieś prestiżowe?

Gość gość
nie ubieramy majtek

Gość jobinterwiev
Chodzi mi o marketing lub organizacje imprez artystycznych. Stanowiska zwykle, nie kierownicze, ale chetnie poczytam jak ubieraja sie ludzie roznych kreatywnych zawodow postawieni zarowno wyzej, jak i nizej w hierarchii :)

Gość gość
ubierz wlosiennice, moze byc z worka po ziemniakach gwarantuje ci ze nikt nie bedzie tak ubrany :classic_cool:

Gość jobinterwiev
Moga byc tez artysci. Co do goscia z 9:32 i 9:44 - naprawde, na Waszym miejscu wstydzilabym sie pisac jakies p*****ly nie na temat. Naprawde nie zal Wam czasu? Osobom na poziomie majacym ochote podzielic sie ze mna doswiadczeniami - dziekuje.

Gość gość
skoro nie jesteś kreatywna to po co się tam pchasz?

Gość gość
panienko jeszcze nie ma 9:44

Gość gość
normalnie jak na zwykłą rozmowę. To że stanowisko takie a nie inne nie znaczy, że masz wyskoczyć w pomarańczowej marynarce

Gość jobinterwiev
Slusznie - z 9:34. Jak rowniez z 9:39 i 9:41.

Gość jobinterwiev
Czy moge uda pokazac?

Gość gość
musisz połączyć schludny i elegancki wygląd z oryginalnym, ciekawym dodatkiem.Mogą to być jakieś kamienie, biżuteria handmade, apaszka. moja propozycja: biała bluzka, spódnica do kolan w kształcie litery A w ciekawym np pastelowym kolorze (może koralowa, albo miętowa)+ dodatki

Gość jobinterwiev
Juz kiedys pytalam o cos na Kafeterii i ponownie zaczynam zalowac. Wtedy pojawily sie same osoby nie potrafiace czytac ze zrozumieniem i robiace sobie zarty na bardzo niskim poziomie. To swiadczy tylko o Was i Waszym intelekcie. Potrzebuje odpowiedzi na konkretne pytanie od osob z konkretnym doswiadczniem. Zdaje sobie sprawe, ze na forum bez rejestracji trudno dbac o jakosc wypowiedzi, ale bylaym wdzieczna, byscie sie nie wypowiadali, skoro nie macie zielonego pojecia na dany temat i nie macie ochoty mi pomoc. Z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.

Gość jobinterwiev
Dziekuje gosciu z 9:44. Ja z reguly ubieram sie: rurki, baleriny, prosta dobrej jakosci koszula w kolorze czarnym, fantazyjna / barwna marynarka + nietypowe kolczyki

Gość gość
ubierasz stringi autorko tematu czy większe majtunie?

Gość gość
a może jakiś obcas, choćby nieduży zamiast balerin? Ładnie wydłuża krok, sylwetka staje się optycznie szczuplejsza

Gość gość
tommy hilfiger albo ralph lauren moze byc tez calvin klein

Gość gość
jobinterwiev, masz włochatą pipulke?:)

Gość graphic
Waze 46 kg przy 164 wiec nie zalezy mi na tym aby sie optycznie wyszczuplac. Nosze niski obcas, poniewaz mam problemy z kolanem i nie lubie wysokich. Ale owszem, czasem - rzadko - zakladam takie 10cm czolenka. Macie jeszcze jakies pomysly na "pazur kreatywnosci" w stroju?

Gość gość
kolorowa marynarka uhuhu szalenstwo :classic_cool: zważając na fakt,że pół miasta tak chodzi (i jeszcze baleriny :D ) to będziesz naprawdę oryginalna i kreatywna :D

Gość gość
do butów bose stopy, to facetów podnieca Heniek

Gość gość
pazur kreatywności = plastikowa biżuteria :D co ja Ci będę pisać? uznasz to za żart... jestem z HRu i to co tu piszecie hm nikt nie podał nic kreatywnego, może poza tą włosiennicą

Gość graphic
09:58 na rozmowe kwalifikacyjna, dziecino.

Gość graphic
10:00 osobo z HR-u, czemu nosisz plastikowa bizuterie i postanowilas mi sie tym pochwalic? ;-)

Gość gość
a ubierz się jak chcesz, ja ci nie bede pomagac, widac,ze niewiele masz do zaoferowania, oby prace dostal ktos naprawde kreatywny :)

Gość graphic
Jak juz wspominalam, prosze, aby wypowiadaly sie osoby, chcace mi pomoc, a nie osoby, nie majace pojecia o czym, a chcace podgrzac tylko atmosfere. Mysle, ze akurat bez Twojej pomocy spokojnie sie obede :) P.s. w najblizszym czasie nie udaje sie na zadna rozmowe, poniewaz nie wyslalam zadnego CV, wiec o jakim stanowisku mowisz...? :P Nie pisalam nigdzie, z jakiego powodu chce to wiedziec. Zawsze tak nadinterpretujesz...?

Gość gość
zawsze jesteś taka pyskata czy tylko jak masz cieczkę?

Gość gość
Ja jestem na stanowisku kierowniczym, kreatywnym. W takich formalnych sytuacjach ubieram się nieco oryginalnie ale dalej z biurowymi akcentami. Często jeżdżę na spotkania z facetem, który jest na podobnym stanowisku i ostatnio np. wyglądaliśmy tak: On dobra koszula, marynarka, czerwone (!) spodnie, dobre buty. Ja - ołówkowa spódnica z bardzo wysokim stanem, intensywnie turkusowa, też koszula, masywny naszyjnik, wysokie ale też oryginalne buty. Więc wyglądaliśmy dosyć kolorowo, ale dalej formalnie.

Gość gość
graphic, nie trzeba podgrzewać atmosfery bo Ty jesteś gorąca...w łóżku

Gość graphic
Dziekuje, gosciu z 10:26. Pan w czerwonych spodniach jest odwazny :)