Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktorozegrać

Możecie mnie zjechać, ale...

Polecane posty

Gość gość
A czym ty się przejmujesz? Poczekajcie jeszcze do rozwodu, potem z tydzień jeszcze, hajtnijcie się w cywilnym po cichu i niech was w d. pocałują wszyscy. nikt nie będzie żył za ciebie, więc rób to, co chcesz.

Gość jaktorozegrać
Szczery wyjdź :) są tutaj ciekawsi ludzie do rozmów niż Ty. niczego mądrego nie wnosisz do tematu.

Gość jaktorozegrać
No z tym ślubem to nie tak hop. Nawet nie zamierzam mu tego sugerować ;) niech się otrząśnie po jednym małżeństwie najpierw, które się okazało pomyłką.

Gość gość
szczery, pipunia ogolona? xD

Gość gość
Jesteś strasznie niekonsekwentna. Napisałaś : " Możecie mnie zjechać, ale ...", a kiedy ktoś wypowiada się niepochlebnie, ty od razu atakujesz pisząc " Nie oceniaj mnie, bo mnie nie znasz." W takim razie, po co piszesz na forum skoro boisz się krytyki i liczysz na same pochwały?Wiadomo, że na forach ludzie plują jadem, bo są anonimowi, co nie oznacza, że wszyscy są tacy.Odnośnie samego topiku, myślę, że sytuacja jest dość problematyczna i każde rozwiązanie będzie złe i krzywdzące. Musisz wybrać mniejsze zło.

Gość jaktorozegrać
"Spodziewając się krytyki ze strony forumowiczów taki też tytuł nadałam swojemu topikowi. Zjechać za tą konkretną sytuację a nie oceniać mnie jako całokształt po kilku postach" x jak czytasz, czytaj do końca i wszystko, ze zrozumieniem :)

takich osob jak autorka przewija sie sporo na forum zaklada topik wlasnie z deklaracja "wiem, ze mnie zjedziecie, mozecie mnie zjechac, pewnie mnie zjedziecie" a pozniej 3/4 wpisow dotyczy uzasadniania dlaczego nie nalezy krytykowac danej osoby "nie znacie mnie wiec nie mowcie" "nic nie wnosicie do tematu" "nie potrzebuje oceny" itd itd a rozchodzi sie zawsze o to samo - aby ktos wreszcie napisal to co sama autorka mysli na nabazgrany przez siebie temat

Gość jaktorozegrać
Szczery bo już mnie irytujesz normalnie ! Posłuchaj no nadęty bufonie ! Tytuł dotyczy sytuacji a nie całego mojego życia tego jaka niby według Ciebie i innych forumowiczów jestem ! Tytuł dotyczył konkretnie tego, że możecie mnie zjechać co mnie nie zdziwi w związku z tym iż związałam się z panem X - mężem mojej koleżanki. Ale nie było mowy o pieprzeniu na temat mojej dojrzałości lub jej braku ! Jak ja uwielbiam ludzi niekonkretnych. którzy potrafią pisać o wszystkim tylko nie o tym czego dotyczy dyskusja !

Ale nie było mowy o pieprzeniu na temat mojej dojrzałości lub jej braku ! x boooohooooo x proponuje bys zalozyla sobie blog jak kolega rondel i tam moderowala o czym moze byc mowa a o czym nie, twoja reakcja jest kolejnym dowodem niebywalej dojrzalosci

Gość jaktorozegrać
Tak ktoś się zirytuje to jest niedojrzały bo ludzie dorośli i dojrzali nie odczuwają żadnych emocji. Jesteś nadęty bufon i tyle. I to dlatego, że Ci się wydaje że jak jesteś od kogoś starszy to rozumy wszystkie pozjadane. Wydaje Ci się że wszystko o wszystkich wiesz najlepiej i taki jesteś zaaajebisty, że po przeczytaniu kilku postów na forum wiesz o osobie wszystko. A tak na prawdę g***o wiesz, jeszcze prowokujesz kogoś żeby napisał o kilka słów za dużo ! To jest postawa dorosłego człowieka. Nie napisze taki nic konkretnego, na temat nie wypowie się wcale, ale do powiedzenia ma najwięcej. Powalająco dojrzałe i mądre postępowanie, rzeczywiście :)

boooohoooo x2 cos tam pisalas o czytaniu ze zrozumieniem? nie pisze, ze wiem o tobie wszystko, szczerze mowiac to wole nie wiedziec, natomiast widze jak bardzo jestes niedojrzala :-)

Gość jaktorozegrać
Odczep się :) i tyle.

Gość gość
ja się totalnie zgadzam z zawsze szczerym - jesteś durną małolatą mającą we łbie kiełbie, która zrobiła sobie bachora, a teraz wlazła do łóżka żonatemu facetowi i się zastanawia, jak nie stracić opinii na mieście. i tak ją stracisz, bo takie postępowanie to jest zwykłe k******o. nie łudź się, że się nie wyda. teraz nie zapomnij tupnąć nóżką, że jak ktoś śmiał napisać wprost, co myśli na twój temat. jako bonus zastanawia mnie to, czy ten twój pan wspaniały nie znajdzie sobie za jakiś czas kolejnej dziuni i nie przyjdzie czas na twojego kopa w d**ę, najlepiej po zrobieniu ci kolejnego bachora. i będzie samotna matka z opinią szmaty z dwojgiem bachorów, każde od innego tatusia. zasłużyłaś sobie na to.

Gość jaktorozegrać
Bachora to sobie gdzie indziej szukaj bezczelny chamski gnojku !!!! Od mojego dziecka wara ! Kto Ci dał prawo w ten sposób wypowiedzieć się na temat niewinnego dziecka ?!

Gość gość
po co mam szukać gdzie indziej, jak tutaj jest jeden rozwrzeszczany, roszczeniowy i zakłamany bachor? tup nóżką, tup, nic to nie zmieni

Gość jaktorozegrać
Nie masz prawa nazywać tak żadnego dziecka ! Potraficie człowieka wkurzyć do żywego ! Nie będę grzeczna i spokojna jak mi ktoś najeżdża na moje dziecko ! I kropka

Gość gość
tylko się nie popłacz :D

jak mi ktoś najeżdża na moje dziecko x booohoooo x4 kto najezdza? i na czyje dziecko? zapominasz niedojrzala niunio, ze nikt cie tu nie zna a ty nie znasz nikogo, wiec o co ten szum?

Gość gość
Z.S. autorka rozumuje prosto. Kto nie z nią ten przeciw niej. Jesteś wiec dla niej Persona non grata. Przecież to PUSTAK. Więc nie rzucaj pereł przed wieprze.

Gość gość
A z tym mężem to ciekawostka. Co było najpierw. Żalenie sie z kolesiem a potem kopa w tyłek mężowi ?

Gość jaktorozegrać
Bachor to jest złe określenie dziecka i tak o dzieciach inteligentni i dojrzali za jakich się uważacie się nie wypowiadają. Na takie coś żadna matka, która kocha swoje dzieci nie będzie reagować spokojnie ! x O jakim mężu mowa bo chyba komuś cosik się pomyliło

rety, a wy dalej to roztrząsacie?? Mnie sie wydaje, ze juz wszytsko zostało powiedzine- przestań sie spotykać z tym gosciem dopóki nie będzie wolnym człowiekiem i wróć do tematu jak bedzie po rozwodzie. Co w tym trudnego?? Po co reagujesz na jakieś głupie zaczepki jakiś anonimowych ludzików? Wdasz sie w pyskówkę, a i tak nie wygrasz, bo niestety- patrząc obiektywnie na całą sytuację nie jesteś w porzadku.

Gość gość
normalnie jak dzieci........... Cos autorko krecisz albo twoj facet cos kreci serio....tak to wyglada. Mialas faceta i z nim dziecko - nie wyszlo wam - trudno takie zycie.... jakis koles mial zone i ma dziecko nie wyszlo im postanowili sie rozwiesc... - zycie normalne to jest ty wolna on w trakcie rozwodu - zakochaliscie sie tyle w temacie.... gdyby twoj facet - tak na logike rozwodzil sie z zona juz wczesniej to by jej powiedzial - sluchaj nie uklada sie nam chce rozwodu - i tyle potem by jej powiedzial sluchaj znalazlem sobie kogos i tyle.... a tymczasem ty dostajesz smsy od jego zony o tresci ze razem siedza i sie nudza.....tz co ? on dalej z nia mieszka? nie rozwodza sie skoro niby razem siedza i filmy ogladaja? bo z tego co kojarze to jak ktos sie z kims rozwodzi to najpierw jest separacja i ktores sie wyprowadza...... a moze oni sie nie rozwodza? i twoj kreci? a moze si enie rozwodza a ty jestes skokiem w bok a ta kobieta siedzi i wyrywa wlosy z glowy gdzie znika jej maz i na wszelkie sposoby stara sie tego dowiedziec? a moze sie domysla ze jest zdradzana wlasnie z toba i dlatego tak nagle proboje sobie z toba nawiazac kontakt? i wyczuc sprawe? co ja bym zrobila - jezeli twoj facet sie rozwodzi to niech sie wyprowadzi od niej! zlozy o separacje i tyle. Na rozprawie powie ze chce rozwodu bo im sie nie uklada i tyle......... niech powie sowjej zonie z eod dawan jej nie kocha stad ten rowod i ze spotkal kogos albo ma zamiar z kims sie zwiazac i tyle .... kobieta jezeli go kocha bedzie obarczac go o winie za rozpad zwiazku (a jezeli faktycznie tak jest i powodem tego bylas ty - to faktycznie malzenstwo rozpadlo sie z winy twojego faceta - nie z twojej winy....) a co do rodzicow - poczekaj na rozwod. a po rozwodzie zapros rodzicow na obiad i przedstaw swojego nowego wolnego faceta....... rozwody w pl trwaja szybko jak oboje ludzi sie na to zgadza....

Gość gość
Przecież to zwykły wyciruch, daje doopy każdemu kto tylko chce. A mąż to się pewnie zorientował i dlatego był rozwód. Teraz suka wiesza psy na porządnym facecie któremu rogi przyprawiała. Q***a zawsze pozostanie q****.

Gość gość
No i co jawnogrzesznico z tymi twoimi pseudo problemami. Dalej będziesz wciskać kit, jaka to ci się dzieje krzywda, czy przyznasz się ze sama jesteś padalcem. Ty szmato.