Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudno mi

Polecane posty

to co było najgłupszą rzeczą jaką zrobiliście? już widzę Twoją minę Kasiu jak zobaczysz moją odpowiedź

w sumie nie wiem jak je określić, chyba trochę psychologiczne najbardziej, z jakimś przesłaniem, do horrorów, filmów akcji kreskówek, komedii nic nie mam, romantyczne może nie koniecznie, choć udaje mi się z koleżankami wytrzymać do końca.

Gość gość
Zaufalam i przespalam się z nie odpowiednim facetem.

Gość mirex94
ale to zalezy jak sie poznaliscie bo czesto tak jest ze jak sie poznaje chlopak z dziewczyna to ktos komus wpadl w oko i czesto jedna ze stron dazy do tego zeby bylo cos wiecej i wtedy albo wychodzi albo jest zgrzyt jak druga strona nie chce i potem juz nie jest tak samo co do filmy szybcy i wsiekli ;) co do rzeczy (smiesznej) to teraz nie pamietam ale tragicznej to rok temu pojechalem wlasnie z byla dziewczyna i tesciowa na tydzien w gory -,- nigdy tego nie zapomne.....

Gość gość
Kocham horrory romantyczne czasami bywają fajne ale tylko z ukochaną osoba mam nadzieję że się golisz bo nie znoszę się całować facetem jak ma zarost.

Poznaliśmy w kuchni jednego z pierwszych dni poprzedniego roku akademickiego, jesteśmy przyjaciółmi, odkąd wypłakała mi się na ramieniu w sprawie jej chłopaka, ego że inny jej się podoba, a jej ją zlewa i jest 300km dalej i tego że uj***e semestr idąc tym tropem to mógłbym powiedzieć że skrzywdziłem koleżankę z lo na imprezie tyle że w tym przypadku to nie było głupie, a pokazałem jakim śmieciem jestem. A z głupich rzeczy to byłem kierowcą samochodu z trzema najebusami, pojechaliśmy obsikać łot pod napięciem w lesie, następnie jechaliśmy 40/h po poligonie wojskowym w lesie, chłopaki wyszli na dach i pili wódkę siedząc na dachu w jadącym samochodzie, jakieś 10/h, jak wszystko ogarnęliśmy, to jeszcze wsiadali przez okno do jadącego samochodu.

Gość gość
Dlaczego bo było tak z***biscie i nie da się zapomnieć czy do aż tak do bani?

zależy, staram się golić, ale jak odpuszczę sobie jedno golenie, to sobie rośnie jak trawka na łące

Gość gość
Mirodow a jesteś facetem który zdradza czy jesteś stały w uczuciach????

jak do tej pory nie miałem kogo zdradzać, że tak to ujmę "to be determined"

Gość gość
Trawka na łące dobre ;-)

Gość gość
Czyli mam rozumieć że jeżeli miał byś mnie to byś mnie zdradził tak???

zasadniczo, jeśli byłoby mi z Tobą dobrze, to po co miałbym Cię zdradzać, jeśliby mi nie było to po co miałbym z Tobą być? Zdaje mi się że nie, nie jestem w stanie tego stwierdzić na dzień dzisiejszy, nim bym z Tobą był potrzebowałbym sporo czasu by się otworzyć, wiesz o mnie już sporo, z tym że nie wiesz nic co jest dla mnie ważne, myślę że jeślibyś tyle wytrzymała, to byłabyś zbyt wartościowa, by Cię krzywdzić

Gość gość
Aha no to odpowiedź jest jasna.

Gość gość
A wyslesz mi swoje zdjęcie teraz????

Gość gość
No to chyba czas na twoje pytanie.

Gość gość
Wolałabym cię mieć na telefonie ale jak nie to trudno.

mając spędzić ze mną dzień ( z noclegiem) w warszawie, co byś chciała robić/zobaczyć (czy może zrezygnować z noclegu i iść do klubu np/parku)

powiedzmy że mój telefon nie robi zdjęć, bo po jakości miałabyś szczęście przy poznaniu konturów

Gość gość
Nigdy nie byłam w Warszawie więc może zobaczyć coś ciekawego potem może jakąś dyskoteka a wieczorem kolacja a potem hmm dobra nie będę owijac zapewne bym się z tobą kochała jakbyś tego chciał oczywiście a ty co byś ze mną robił?

Z tym kochała to mógłby być problem, musiałbym dogadać się ze współlokatorami, jednocześnie bardzo bym tego chciał. Co do rzeczy, to skoro nie byłaś, to pewnie widok z Pałacu kultury i nauki, łazienki, może oranżerie UW, i herbatka w ich herbaciarni, czy tam knajpce, dyskoteka, spoko, jeśli to by była środa, to na kurs salsy byśmy się załapali.

Gość gość
Wiesz przepraszam nie gniewaj się cholernie dobrze mi się z tobą pisze ale zamykają mi się oczka i idę spać nie gniewaj się. Dobranoc słodkich snów Ci życzę przy odrobinie szczęścia może ci się przysnie przesyłam gorące buziaki prosto w usta muah dobranoc buzka ;-) spij słodko

Gość gość
Fajnie się zapowiada może z tego coś wyjdzie bardzo bym chciała jeszcze raz dobranoc krolewiczu ;-)