Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaresza

Kocham go od lat... wiem, ze potępicie.

Polecane posty

Gość makaresza

No co ja mam powiedzieć, wiem że zostane zwyzywana, zbluzgana, znienawidzona, ale co ja mam poradzić. Kocham księdza. Od lat. byłam z nim jakieś 5lat temu, zostawiłam dla niego chłopaka. Było cudownie, wspaniale. Byłam najszczęśliwsza na swiecie. ale niestety jak to zawsze bywa w tych związkach rozstaliśmy się. Płakałam, prawie nie żyłam, nikomu nic nie mówiłam. Spotykałam się z innymi. Nie zaznałam już takiego szczęścia. Odeszłam. Znowu byłam z nim... tym jedynym. Moja matka się dowiedziała. Oj co to był za krzyk, ile złych słów. Do dziś go nienawidzi, a mnie uważa za głupią. Teraz znowu ze sobą piszemy, rozmawiamy. Ja mam chłopaka, ale co z tego, że kocham tego... Moja matka powiedziała mimo, że nie może tego znieść powiedziała " nigdy nie będziesz kochała innego". Ma racje. Możecie już bluzgać, wyżyć się na mnie. jakoś to przetrwam.

Gość makaresza
No cóż. Mozg od Ciebie na pewno.

Gość makaresza
nie.

Gość gość
Gupia jestes, a ten podly cwaniaczek 2 sroki za ogon trzyma- bo kaska z kapłaństwa jest i roochanko bez zobowiązań, bo przeciez kapłaństwa nie porzuci bo to powołanie! :o kapłaństwo powinno równać sie kastracji, jak ma powołanie to sie przeciez zgodzi?

Gość gość
badz z nim, olej matke, przeciez jak to przetrwalo tyle lat, to juz tego w sobie nie stulumisz. a tak, tylko krzywdzisz tych kolejnych chlopakow. on musi znalezc sobie jakas prace i przeciez nie bedziecie do konca zycie siebie samych i calyswiat oszukiwac.

Gość makaresza
nie bzyka mnie.

Gość gość
Nigdy sie nie kochaliście?

Gość makaresza
zeby to bylo takie latwe. on jest dobrym czlowiekiem, dobrym kaplanem. Nie wiem czy dalby sobie rade jakby zrzucil sutanne. Nie wiem czy ja bym dala rade, bo jestem wierząca, praktykująca. Ciągle chce się spotykać, a ja szukam wymówek. Boję się.

Gość gość
Ma ciśnienie bo mu nie chcesz dac, jak mu dasz to juz nie bedzie na spotkania nalegał.

Gość makaresza
dla was widać tylko seks się liczy. Kochaliśmy się kiedy byliśmy parą. 5 lat temu. Widziałam jak płakał kiedy chciałam odejść. Może tak, może chce się tylko bzykać, a może wcale nie.

Gość gość
boze, dlaczego laski sa takie glupie??? On przysiegal, ze bedzie zyl w celibacie, dostaje za to kase, jest po prostu wielkim oszustem, a ty mowisz o jakiejs milosci. Rzygac mi sie chce jak pomysle o tym, ze ksiadz posuwa naiwne mlodki, po czym idzie odprawiac msze, fuuj:O

ksiadz posuwa naiwne mlodki, po czym idzie odprawiac msze, fuuj x pewnie nie umył palców po grzebaniu jej w cipce i ludziom daje ten opłatek czy jak to się nazywa

Gość makaresza
po 1 celibat to BEZZENSTWO, po dwa- młódka, dziekuje. Po 3, jestescie zboczeni.

Gość makaresza
On jest dobry, to mnie chcica skręca, miałam pomysły żeby się na mszy rozebrać do naga.

Gość makaresza
po 4 nigdzie w Biblii nie ma zakazu wiązania się z kobietami. to wymysl kosciola, a wszystko ze wzgledu na pieniądze. po 5 dziękuję za opinię. Po 6 za podszywy również, widać że ktoś by chciał być na moim miejscu.

Gość makaresza
Myślę że wszyscy mi zazdrościcie, chciałybyscie się kochać z księdzem, żeby was kochał tak jak mnie. A w kościele to zrobię ale nie przy ludziach.

Gość makaresza
podszywaczu, on nie jest z mojego kosciola wiec daruj sobie.

Gość makaresza
Nie jest s********m, ma swoje potrzeby jak każdy, seks oralny to nawet się nie liczy, zresztą może siebie i mnie rozgrzeszyć, więc jaki problem.

Gość makaresza
Nie, nie moglby mnie rozgrzeszyc. Poza tym od lat mnie nie tknał, więc nie badz monotematyczny ktosiu.

Gość gość
Ty nie jesteś monotematyczna,*******ie z księdzem przecież temat rzeka, zróżnicowany jak nic ...Ogarnij się ladacznico bezwstydna! :P

Gość makaresza
jw. w temacie.

Gość KRÓLtrollVnowyWYMIARtrolowania
a potem kutafon udaje swietoszka na ambonie poucza innych i nie daje rozgrzeszenia bo mlodzi mieszkaja ze soba przed slubem a fu obrzydliwy hipokryta i oszust a ty nie lepsza pedaly to chociaz mowia wprost ze sa pedalami a klecha udaje swietoszka a robi to samo co ci ktorych poucza cos obrzydliwego :classic_cool:

Gość makaresza
Owszem nie jestem taka ograniczona, mam życie erotyczne bardzo skomplikowane, brat, kilku dochodzących kolegów ojca, no i psa.

Gość gość
Skąd ja to znam:)

Gość gość
Nie, 11 i pół

Gość makaresza
mysle nad tym wszystkim i stwierdzam, ze naprawde mam przej*****.

Gość makaresza
nie k****, mam 7 lat. s********j