Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fascynation

Kinowa fascynacja

Polecane posty

Gość fatBarbie
Witam wszystkich. Jestem już po weselu. Jeszcze tańczą we mnie procenty, ale już wszystko wraca do normy. Piszę, bo mieliśmy nocleg w hotelu. Oczywiście słabo się spało, bo na dole była zabawa do białego rana. Ale miałam krótkie sny, A jeden z nich to sen o NIM. Sniło mi się, że jestem w nieznanym mieście i ON tam chodził po miescie i widziałam jak znika w bramch jednego z hoteli. To było jakieś stare budownictwo. Ja chciałam wejść za nim , ale obawiałam się ochrony i sen się skończył. Nie mogłam spać na nowym miejscu, bo okna były otwarte i głosy ptaków wręcz budziły.

Gość fascynation
Ojej piekny sen mialaś, ciesze sie że Ci sie przyśnil ten o którym marzysz, myślisz.:) Podobno sny w nowym miejscu są prorocze:)

Gość fatBarbie
Hi hi, szkoda ze nic więcej się nie działo, ja go tylko widziałam, jak on tam poszedł i ja miałam zamiar iść za nim. Weterynarz mi się nie śnił mimo, że z nim czasem rozmawiam na co dzień... Na dodatek jak jestem na takich imprezach, plus procenty, to zaczynam się nad sobą rozczulać i wszystkich porównuję do weterynarza. On nie jest jakiś tam wielkim cudem a moja córka wręcz mówi, że on jest brzydki i stary ... heh ale ona młoda ma inny gust wiadomo. No i oczywiście nie musze nadmieniać, że na weselu nie było na kim oka zaiwsić i nawet pan młody mi się już nie podobał bo się roztył trochę. W kościele był jeden facet w średnim wieku możliwy ale z kobietą. I tak go na przyjęciu nie było.

Gość fascynation
Rozumiem, ja czasem mam takie sny, że ide sobie ulicą i nagle widze Jego jak idzie przede mna, tylko raz śniło mi sie ze to ja ide za nim.:) Swoją drogą powiedz mi czy jest to możliwe żeby on czul że ktoś o nim mysli, śni itd:? Z gory dziękuje

Gość fatBarbie
Nie sądzę, żeby czuł, bo w niektórych przypadkach jest to bardzo spotęgowane. Niektórzy celebryci nie czuli by się najlepiej z takim natłokiem wrażeń... ale kto to w końcu wie...

Gość fascynation
Co znaczy spotęgowane jak to rozumieć?

Gość fatBarbie
Mój muzyk ma tysiące fanów i fanek z racji urody i każda pisze, ze go kocha... W sumie nie jestem sama :O No i jak miałby odczuwać te wszystkie myśli o nim, to chyb by mu było ciężko. Ale jak wcześniej wspominałam, myśli mają własną częstotliwość. Czyli może być tak, ze ta energia nie ginie. Ale jestem za głupia, żeby dalej to analizować.

Gość fascynation
Dziś snił mi sie statek, znalazlam w internecie taki wpis dotyczący snu: Widzieć statki na morzu, wodzie - czeka Cię jakaś duża życiowa zmiana, coś się odmieni diametralnie. Może Twój styl życia, może miłość, może relacje z kimś bliskim, być może spotkasz na swej drodze jakiegoś ważnego człowieka.

Gość gość
hmm cekawe, może to własnie Jego spotkasz...

Gość fatBarbie
Dzień dobry.... co tam nowego :)

Gość fascynation
Pisalam o statku we śnie

Gość fascynation
:)

Gość fatBarbie
No, bardzo ładne tłumaczenie snu. A mnie też śniły się monety, które miałam w ręku. Wsumie często mi się to śni. Sprawdzałam, to nic korzystnego. same straty.

Gość fascynation
Ale myślusz ze jest ono prawdziwe o tym statku?

Gość fatBarbie
eee, ja raczej nie wierzę w te wszystkie senniki, :(

Gość fascynation
Chciałabym wymyślić coś niebanalnego nie wiem co, coś co wywarlo by wrazenie

Gość gość
hmm, nie wiem moze wiersz jak zasugerowala fastBarbie albo Twoje zdjecie

Gość gość
Moim ulubionym aktorem jest Adrien Brody,poznany przeze mnie dzięki "Pianiście"

Gość gość
Moim ulubionym aktorem jest Adrien Brody,poznany przeze mnie dzięki "Pianiście"

Gość gość

Gość gość
Hmm, jak mnie się jakiś ludzik z tv podobał to zamiast bezczynnie fantazjować robiłam coś, żeby go poznać. Nie ma co się czaić, to w końcu tacy sami ludzie jak my tylko bardziej zepsuci ;) Zresztą im mniej kogoś znamy tym bliższy jest wg nas ideału i tak się można wkręcać bez końca, dlatego warto skonfrontować wyobrażenie w rzeczywistością. Poznałam sporo sławnych osób w moim życiu, jestem w związku z jedną z nich i powiem szczerze, że wcale nie jest tak kolorowo. Pomijając fanki wkurza mnie to jego ego nabrzmiałe i dziwactwa oraz fakt, że często jest w domu tylko gościem. W tv wydawał się fajniejszy :-P

Gość gość

Gość gość
Hmm, jak mnie się jakiś ludzik z tv podobał to zamiast bezczynnie fantazjować robiłam coś, żeby go poznać. Nie ma co się czaić, to w końcu tacy sami ludzie jak my tylko bardziej zepsuci ;) Zresztą im mniej kogoś znamy tym bliższy jest wg nas ideału i tak się można wkręcać bez końca, dlatego warto skonfrontować wyobrażenie w rzeczywistością. Poznałam sporo sławnych osób w moim życiu, jestem w związku z jedną z nich i powiem szczerze, że wcale nie jest tak kolorowo. Pomijając fanki wkurza mnie to jego ego nabrzmiałe i dziwactwa oraz fakt, że często jest w domu tylko gościem. W tv wydawał się fajniejszy :-P

Gość fascynation
Nie wydaje wam się podobny do Ed'a Harris'a ?

Gość fascynation
A powiedz to jest znany aktor? moze go kojarze z TV

Gość gość
Nie aktor

Gość fascynation
Rozumiem. Ja niestety nie mieszkam w Warszawie, wiec moje szanse na poznanie go są nikłe

Gość fascynation
Dziś znów mi sie przysnił. kurcze ..

Gość fascynation
Ktoś tu pisał ze aktorzy czasem są zepsuci i że to egoiści, przytocze opinię pewnej osoby: ,,Znalam kogos kto osobiscie dosc dobrze go zna. Facet nie ma w sobie zadnej pozy, podobno tak samo sie zachowuje wobec kogos, kto moze mu zycie ulatwic, jak do pani sprzataczki po spotkaniu autorskim - tak samo uprzejmy i prostolinijny.''

Gość gość