Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

dlaczego wy mnie tak nie lubicie?

Polecane posty

Gość gość
Bo jesteś satanistką :/

Gość Krzysztof Burdel
odpowiesz mi w końcu na pytanie Katarzyna!?

Bo jesteś bardzo ograniczona, zapatrzona w jakieś swoje ideały, zupełnie nie uznając ani nie szanując innych. Silisz się na oryginalność, starasz się wzbudzać kontrowersje i za wszelką cenę chcesz pokazać, jak bardzo buntujesz się przeciwko normom społecznym. Myślisz,że jesteś wyjątkowa, tymczasem wiele jest dziewczynek w okresie buntu,które są są takie same, zarówno w tym całym buntowniczym zachowaniu jak i stylu chłopczycy-metalówy. Z ta różnicą ,że im przechodzi,zwykle kiedy kończą gimnazjum, a ty zatrzymałaś się w rozwoju.

Gość Krzysztof Burdel
20 lat to już nie dziewczynka a kobieta.

Gość gość
Ja lubię, chociaż czasami mnie w*******z i mam podejrzenia, że jesteś facetem.:classic_cool:

Mam długie włosy, nosze często kiecki(w stylu gotyckim przede wsystkim) więc z tym "stylem chłopczycy" bym nie przesadzała. Raczej jestem psychiczną chłopczycą, umysłowym pół-facetem i nic na to nie poradzę. i nie wiem czemu uwazasz, ze dojżałośc równa sie konformizmowi i nie wiem co masz do słuchania metalu przez osobe dorosłą. Przeciez większośc fanów metalu to ludzie dorośli. Nie sile sie na orginalnośc, po proste takie mam zainteresowania i poglądy i już.

Gość Krzysztof Burdel
A lubisz seks analny Kasiu? Prawdziwi metale kochają się tylko analnie!

Już jako dziecko wolałam bawić sie z chłopcami, grac z nimi w piłke i bawić sie małymi samochodzikami i czolgami zamiast lalek. I chciałam być jak mój tata, on był moim idolem. Potem stałam sie bardziej kobieca, i to miało miejsce własnie w okresie dojrzewania. Tak więc to nie żadna poza, taka moja natura.

Gość gość
Wrzuć fotkę dłoni, ocenimy czy jesteś kobietą. :classic_cool:

Gość gość
dojżałośc ??? Raczej - dojrzałość Katarzyno. Dojrzałość :)

Nic nie mam do słuchania metalu, sama wychowałam się na takiej muzyce i z niej nie zrezygnowałam, ale człowiek inteligentny powinien umieć docenić inne gatunki. Może ci się nie podobać jakaś piosenka, ale skoro jesteś znawcą (a za znawcę wielokrotnie się podawałaś), powinnaś umieć docenić ją chociażby od strony technicznej. Tymczasem ty zachowujesz się jakbyś miała klapki na oczach,lub co gorsza jak fanatyczka religijna,która nie dopuszcza do słuchu żadnych innych teorii i twardo swoi przy swoich. Twoje zachowanie przypomina mi gimnazjalne kindermetalówy, które tak się uczepiły jednego gatunku, stylu,ideologii, że o niczym innym nawet nie chciały posłuchać, nie wspominając już o szacunku, uważające się za lepsze od innych. Masz taki gust a nie inny, może nawet po części pokrywa się z moim, ale zapewniam cię, nie jesteś przez to ani lepsza od społeczeństwa, ani wyjątkowa.

Gość marta upparta
A ja tam cie lubie.. i nie to zeby nie uszlo mojej uwagi twoje trollowanie - bo zdarzylo mi sie z toba wyklocac co nieco jak i normalnie wymieniac poglady. Nie uwazam tez bys byla agresywna lub jakos szczegolnie nieprzyjemna. Sa tu na kafe wyjatkowo nastroszone wynalazki co to ziona jadem - u Ciebie poziom pyskowania nie przekracza jakies niepokojacej granicy. Moge rzec, ze caly twoj urok polega wlasnie na tym na kogo kreujesz sie na kafe. Gdybys nagle przybrala charakter zupelnie neutralnej dziewuszki co to pisze w bardzo stonowany sposob i nie prowokuje jako metalowa to czegos by na tym forum zabraklo. Ktos tam ci zarzuca, ze w wieku 20 lat nie jestes juz dziewczynka a dorosla kobieta. Owszem nie jestes juz 15 latka ale jeszcze niedawno bylas nastolatka wiec nie daj sie zwariowac - w wieku 20 lat nie ma co wymagac od siebie postawy poboznej matrony. Tak wiec lepetyna do gory i ave satan!!

Gość gość
@BlueBonnie: Katarzyna pisała parokrotnie, że lubi też czasem posłuchać Rapu, więc raczej się nie zamyka aż tak.;) Dzisiaj nawet napisała jednemu typowi, że spodobał się Jej kawałek house'owy.;)

Gość SuperRandki.com

Analny jest super!

Trzeba probowac.