Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetow zwiazalibyscie sie z kobieta ktora ma dzieci

Polecane posty

Gość gość

??jak to jest??znam duzo takich ktorzy sa w zwiazku z dziewczyna ktora ma dzieci z poprzedniego zwiazku ale wiekszosc mowi ze nie chcialaby.jakie sa tego powody?

Gość gość
nie chcieliby, ale się wiążą - nie rozumiesz, że dla bzykania facet zrobi wszystko?

Gość gość
wydaje mi sie ze jezeli facet szuka laski do bzykania to wybiera raczej bezdzietna.nie sadzisz?

Gość gość
to czemu posuwają te dzieciate?

Gość gość
moze k***a mysla sobie ze jak dzieciata albo starsza to bardziej doswiadczona?nie wiem poza tym nie na temat;p

Gość gość
chodza do łożka z dzieciatymi co tu owijac w bawełne,bo one sa łatwiejsze bo maja mnioejsze szanse na zwiazek bo faceci wola bez dzieci . wolą miec swoje a nie jakiego samcora innego

Gość gość
wydaje mi sie ze jezeli facet szuka laski do bzykania to wybiera raczej bezdzietna.nie sadzisz? x kretynko, to jest dla nich bez znaczenia czy dzieciata czy nie o ile chodzi tylko o bzykanie faceci sa psami, zapamietaj to sobie:D

Gość gość
nie znam dzieciatej,która chciałaby się ze mną związać,to jest teoria dla większości tutejszych facetów,to jest ,ludzie ledwo radzą sobie ze swoimi dziećmi,a co dopiero z cudzymi,które w każdej chwili mogą powiedzieć,nie jesteś moim ojcem

Gość gość
tutejsi desperaci,złapaliby jakąkolwiek dzieciatą,niedzieciatą itd.natomiast jest generalnie nie rozsądne,wiązać się z osobą dzieciatą

Gość gość
zadajesz więc pytanie,które tyle ma wspólnego z rzeczywistością,co fantazje seksualne w innternecie

Gość gość
Kto bogatemu zabroni.

Gość gość
poza tym desperaci,takiej dzieciatej naprodukowaliby swoich,a potem dzieci te by pisały,w internecie,czemu mnie nikt nie wyskrobał

Gość gość
jeśli byłaby ładna

Gość gość
nie sposób żyć wśród takiego bydła jakim jesteście i jeszcze śmiecie się nazywać facetami :D:D Odp - tak związałbym się gdybym pokochał

Gość gość
spaday lizodupcze

gość nie sposób żyć wśród takiego bydła jakim jesteście i jeszcze śmiecie się nazywać facetami Odp - tak związałbym się gdybym pokochał x ty to jesteś frajer i śmiesz nazywać się mężczyzną?

Gość jestem autorka tego tematu a w
iekszosc z was to idioci.jesli facet pokochalby kobiete to nie mialo by znaczenia czy ona ma dzieci z poprzedniego zwiazku.i odwrotnie jesli to on ma dziecko i wychowuje sam to tez nie ma znaczenia.znam taka sytuacje.i dla waszej wiadomosci moj ojciec ktory tak naprawde nie jest moim ojcem zwiazal sie z moja matka gdy ja mialam ok 10 miesiecy.teraz mam 25 lat i nie wyobrazam sobie zeby wychowywal mnie ktos inny niz on.uwazam go za prawdziwego ojca.nie wazne kto dziecko splodzil ale kto wychowal zapamietajcie to sobie ;p ale teraz przynajmniej widze ze nie ma prawdziwych facetow myslicie dolna partia ciala.smutne ale prawdziwe ;)

raczej ty jestes frajerem ;) jestem kobieta nie mam dzieci ale takie mam zdanie.i nie tylko ja;/

Gość STARY KAWALER BRONEK
Mam pytanie czy można być zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mieć kolegów , koleżanek , dziewczyny itp. mi to zawsze koledzy kanapki zabierali w szkole , jestem leszczem , gnębią mnie koledzy mam dwóch ojców którzy też mnie gnębią leją mnie siusiakami po pysku a żeby mieć spokój to im brać dwa baty do ryja

szmata to cie robila ;)myslisz ze mi pojedziesz?ojoj zaraz sie poplacze;(kto cie robil ze cie tak s*******il cwelu

zal ci d**e sciska czy wychowales sie w bidulu?szkoda ze ty swojego tatusia nie znasz;)

musisz miec ojca pokroju trynkiewicza skoro jestes takim zeszmaconym kretynem ;)

ja swojego znam ha ha, mówisz że faceci nie są prawdziwymi mężczyznami bo nie akceptują k***w, mówisz że myślą fiutem, ,A TWOJA MAMUSIA SZMATA DAŁA D**Y HA HA, bądź z niej dumna

nie bede z toba dyskutowac bo z takim zerem nie ma o czym mam ciekawsze rzeczy do roboty w przeciwienstwie do cb

Gość gość
Niektórzy tutaj to prymitywy. Nie ma sensu z nimi dyskutować.

Gość jestem autorką tego tematu
Ja tam lubie opiepszać kabana swoim dwóm księżą bo się do tego tylko nadaje i zarabiam 2 gr na godzine