Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodziutkaa18

Czy walczyc o niego?

Polecane posty

Gość mlodziutkaa18

Moj byly chlopak z ktorym nie bylam zbyt dlugo, zerwal ze mna.oczywiscie utrzymujac kontakt.od roku ma dziewczyne. To byl krotki zwiazek ale bylo nam dobrze,rozmawialismy o wszystkim, rozumielismy sie. jest on starszy odemnie o 6 lat.sprawa wyglada tak,ze teraz on konczy studia a ja bede zaczynac. zaczniemy mieszkac blizej siebie i mimo,ze ma dziewczyne moze warto powalczyc? to on zerwal,ale widzialam ze byl szczesliwy ze mna, powiedzial mi ze on nie bedzie we mnie tylko kolezanki widzial.nawet teraz jak piszemy napisal cos takiego,ze ja zawsze bede mu sie podobac,bo jestem ladna i zawsze to powie nawet swojej dziewczynie. albo tekst ze moj numer to zna na pamiec ciagle,ze takich numerow sie nie zapomina.i pisze szlicznotko, laseczka..itd.

Gość gość
Zerwał - w d***e go miej.

Gość gość
Rozstałam się z miłością mojego życia po 7 latach….. Czułam się tak tragicznie że jest to wręcz nie do opisania… trzeba to przeżyć… Koleżanka dała mi namiary na pewnego rytualistę (strona o ile pamiętam to http://urok-milosny.pl) nigdy nie wierzyłam w magię, ale byłam zdesperowana i postanowiłam spróbować. I jak się okazało było warto. Wrócił do mnie po 6 tygodniach od zamówienia uroku. Teraz znowu czuję szczęście.

Gość gość
Musze podziękować za pomo wróżce Dianie z wrozkadiana.pl Dzięki niej na nowo odzyskałam męza. Bardzo się stara i nie widac aby był zniewolony, robi to sam z własnych uczuć.