Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu wychodzicie za mąż

Polecane posty

Gość gość

za facetów, którzy nie mają ochoty zajmować się dziećmi, po pracy piją piwo i mają w d***e was i dzieci. Po co rodzicie dzieci takim typom?!!

Gość gość
Bo niektórzy faceci są bardzo sprytni i przed ślubem robią wszystko aby wypaść jak najlepiej, takie k***a chodzące kryształowe charaktery. Często dopiero po ślubie wkrada się proza życia, bo trudno aby było ono szalone i spontaniczne kiedy ma się dzieci, a panom nagle zaczyna się nudzić rodzinne życie, bo miała być sielanka a jest rutyna i obowiązki. Tylko prawdziwy im facet sprosta, taka jest prawda.

Gość gość
No dobra, ja nie mówię o szalonym romantyzmie tylko właśnie o prozie, obowiązkach, przyjaźni i przywiązaniu. jak tak czytam kafe to mam wrażenie, że większosć dziewczyn tutaj nie przyjaźni się ze swoimi facetami, traktuje ich tylko jak buhaje rozpłodowe, żywiciela, ew kierowcę i kogoś z kim trzeba uprawiać seks.

Gość gość
W takich chwilach zaczynam doceniać mojego męża, który się sprawdza w każdej sytuacji :)

Gość gość
Nie masz racji- związek z moim mężem zaczął się właśnie od przyjaźni (on taki jest, że jak z kimś się zaprzyjaźni, to jest niezwykle oddany, pomocny- szkoda, że te jego "przyjaźń" trwa tylko chwilę), potem jednak zaczęło być taka jak napisałam powyżej.

Gość gość
bo zycie to nie bajka bo faceci sie zmieniaja kobiety zreszta tez ostatnio czytalam wpisy pani lat 48 ktora po prawie 30 latach dobrego malzenstwa w szoku jest widząc co aktualnie jej mąż wyrabia: zdrady odmladzanie sie itp

Kochana - życie :D Wiele facetów ( kobiet również!) potrafi doskonale się maskować ;) Zresztą,uważam że człowieka tak naprawdę poznajemy nie wtedy kiedy są pieniążki i wielkie szczęście,ale wtedy kiedy pojawi się tragedia,brak kasy itd.

Gość gość
"masz to na co godzisz się" mój pije piwko, jakoś mi to nie przeszkadza choć jakby przestał to by było nawet fajnie, zajmuje się dzieckiem - jeszcze, zaczynało brakować uczuć, wypominałam mu to ze 3 miesiące, raz było lepiej raz gorzej, żyłam z dnia na dzień pewnego dnia mnie tak wkurzył swoją obojętnościa że zaczełam rzucać jego ciuchami, sprzetami a na wierzchu tej górki wypiepr zylam talerz nieumyty po spagetti (jasnie pan nie mogl umyc ) ale była szarpanina, ale od tej pory miłość non stop jestem niezrównoważona,a on głupi heh

Gość gość
też uważam, że mamy to na co się godzimy. Nie wyobrażam sobie, żeby mąż nie zajmował się domem czy dziećmi tylko olewał wszystko a ja miałabym skakać wokół syna, męża i jesszcze ogarniała dom z ogrodem. a dla wielu kafeterianek to normalne i "proza życia". To jest wyzysk a nie proza.

Gość gość
Ja niewychodze za maz,chyba ze cos mi odp********************a starosc