Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o seksie pomiędzy 19 latką, a facetem 39 letnim?

Polecane posty

Gość gość
to chyba normalne ze kazdy chce miec swiezy towar

//Ale tu nie chodzi o żadną rywalizację, tylko o sam fakt jakim jest dojrzały (podobno) mężczyzna idący do łóżka z bardzo młodą wchodzącą dopiero w życie dziewczyną, która równie dobrze mogłaby być jego córką// x Skończ z tym bólem d**y. Co w tym dziwnego? Że zamiast uganiać się za rówieśniczkami to woli atrakcyjniejsze? Każdy woli - nie każdy może. Bo wystarczy nie spieprzyć sobie życia majstrując dzieciaka z jakąś zołzą. Wystarczy dbać o siebie, planować swoją przyszłość i myśleć aby nie skończyć w pseudo związku z jakaś co się wyszalała i teraz szuka pierwszego w życiu odpowiedzialnego faceta sama będąc tuż przed lub po 30-stce. Powodzenia. x Takie jak wy nie dawałyście szansy takim jak on w młodości i jeszcze wam mało?

Zamiast psioczyć na innych to popracujcie nad swoimi związkami a raczej tym co z nich postało. Dzięki bogu jestem mężczyzną i nie muszę się zadowalać ochłapami po brzdąkających na gitarze nieudacznikach.

Gość gość
Ale to raczej nie jest powód żeby się brać za gówniare

Gość gość
Apostoł Nienawiści Dzięki bogu jestem mężczyzną i nie muszę się zadowalać ochłapami po brzdąkających na gitarze nieudacznikach. =============================== Jestes pewien, ze jesteś mezczyzna? Dajesz rady jak stara baba.

Najlepiej brać się za samotne matki, co nie? Panna się wyszaleje i przyjdzie frajer co będzie ją utrzymywał wraz z dzieciakiem. Idealne rozwiązanie

//Dajesz rady jak stara baba.// x Stare baby doradzają tu non stop. Twierdzą, że są śliczniejsze, atrakcyjniejsze i bardziej płodne niż 19-latka i każdy kto uważa inaczej to kretyn i świnia. Ależ zazdroszczę ich partnerom ...

Gość gość
Apostoł Nienawiści, a czy ty jako facet wziął byś się za panienkę o 20 lat młodsza od siebie????

Gość gość
03.05.14 [zgłoś do usunięcia] Apostoł Nienawiści //Dajesz rady jak stara baba.// x Stare baby doradzają tu non stop. Twierdzą, że są śliczniejsze, atrakcyjniejsze i bardziej płodne niż 19-latka i każdy kto uważa inaczej to kretyn i świnia. Ależ zazdroszczę ich partnerom ... ================= Dalej masz problemy ze zrozumieniem: to facetom się wydaje, ze w wieku 40 lat sa tak atrakcyjni, ze kazda malolata poleci na ich wygląd i intelekt. Glupia mloda dziewczyna jest zwyczajnie tak ciekawa wszystkiego, ze może jej nawet zaimponować taki przechodzony dziad.

Gość gość
Oj tam przesadzacie , są panowie koło 40 i lepiej wyglądają od niejednego gówniarza z pryszczami na ryjku.... Gdy ja miałam 16 lat to podobał mi się 36 latek. Był przystojny , męski ....och......tylko Go schrupać, ale był też rozsądny i porządny więc na pewno nie w głowie było mu flirtowanie z jakąś smarkulą,

Gość gość
No ok:-) ale chyba nie pochwalasz postępowania tego faceta? o który mowa tutaj

Gość gość
gość Oj tam przesadzacie , są panowie koło 40 i lepiej wyglądają od niejednego gówniarza z pryszczami na ryjku.... Gdy ja miałam 16 lat to podobał mi się 36 latek. Był przystojny , męski ....och......tylko Go schrupać, ale był też rozsądny i porządny więc na pewno nie w głowie było mu flirtowanie z jakąś smarkulą, ////////////////////////////////////////////// Jezu co ja tu czytam, czyli faktycznie młodym dziewczynom imponują faceci o tyle starsi.

Gość gość
Apostoł taki mądry bo sam Żabę przeleciał :D

Gość gość
o co wam chodzi??? facet pobzykał i zostawił, a wy debatę prowadzicie

Gość gość
No nie wiadomo komu się bardziej dziwić temu facetowi, czy tej dziewczynie? ale z drugiej strony to przeciez podobno chodzi tylko o sam sex, a nie o związek z taką różnicą wieku

Gość Herbatynka
A chyba jednemu i drugiemu, chociaż bardziej temu facetowi bo w tym wieku powinien być nieco mądrzejszy:-(

Gość gość
Faceci nigdy nie madrzeją

Gość Myślowa
Nie wziełabym się za 20 lat starszego od siebie

Gość gość
za to baby sa madre od urodzenia

Gość Myślowa
To nie o to chodzi, ale kobiety są ogólnie bardziej dojrzałe

Gość gość
No nie był bym tego taki pewien....

Gość gość
nie wzielabym sie za faceta starszego o 20 lat od siebie to byloby trudne bo tacy przewaznie juz nie zyja

Gość gość
hahahaha :D to bylo teraz dobre :D

Gość Myślowa
No nie wiem czy nie zyja, bo mam 25 lat

Gość gość
nie wiem jak to no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
04.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość to byloby trudne bo tacy przewaznie juz nie zyja ============== masz zamiar dociagnac tylko do 40-tki? Bidok:-D

Gość Myślowa
Hehe

Gość gość
Ale tak na poważnie drodzy panowie czy poszlibyscie do łóżka z panna o 20 lat młodsza od siebie????

Gość gość
tylko z taka