Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszedl na urodziny.. sam

Polecane posty

Gość gość

od 1,5 miesiaca spotykam sie z chlopakiem. jest miedzy nami bardzo dobrze ale jeszcze oficjalnie nie jestesmy para. dzis oznajmil mi ze na 20:00 idzie na urodziny kolezanki. ale takie bardziej oficjalne - bedzie ze 20 osob, tzn. 20 PAR a on mi nawet nic nie zaproponowal :( zle sie z tym czuje

Gość gość
:(

Gość gość
Nie rob sobie wielkiej nadziei :( jezeli chodzi o tego faceta

Gość gość
nie jesteście żadną parą, to tylko twoje urojenia :)

Gość gość
ile macie lat Autorko ?

Gość gość
Miałam też takiego byłego. Nigdy nie chciał mnie ze swoimi znajomymi poznać, aż w końcu poznałam jego kumpla już po związku i on mi powiedział, że oni go namawiali by mnie przyprowadził, ale on nie chciał.

Gość gość
Jak facet nie bierze ze sobą dziewczyny, to wstydzi jej się. Pewnie nie umiecie się zachować.

Gość gość
A ja tego faceta rozumiem.1,5 miecha to niewiele,autorka sama pisze,ze nie sa oficjalnie para.Takie wspolne wyjscie i pokazanie sie razem to by byla jasna deklaracja i komunikat.A jak nie jest pewien,czy cos z tego bedzie/trudno byc w ogole pewnym,a co dopiero po miesiacu/,to moim zdaniem dobrze zrobil.Po co robic przedwczesnie szum.Wyluzujcie kochane.Wy to od progu chcecie przysiegania,ustalania daty slubu,poznawania rodzicow.A potem ryk,bo kompletnie nie znacie facetow,z ktorymi zyjecie.

Gość gość
A czy musi ją od razu przedstawiać jako dziewczyna? Czy nie może jej przedstawić jako koleżanka? Nie można osób towarzyszących lub dodatkowych za zgodą gospodarza zaprosić? Od kiedy?

Gość gość
A moze dlatego jej nie zabral,by to wlasnie ona nie wyolbrzymila wszystkiego i nie uznala,ze juz jest jego kobita oficjalnie.

Widać, że prowo, zbyt potulne, kobieta powinna z pazurami tu wjechać i powiedzieć, że ten fiut z którym jest to drań i degenerat i rozwalić ze 3 tematy :classic_cool: Ćwicz dalej !!

Gość gość
5.07,przedstawic jako kolezanke pewnie mogl,ale dopiero wtedy by byly gorzkie zale i lament.

05:41 hmm, nie pamiętam żebym tu pisał, zastanawiające :classic_cool: ma ktoś numer to malanowskiego ?

Gość a mi szkoda
"A potem ryk,bo kompletnie nie znacie facetow,z ktorymi zyjecie. " - a jak poznać, skoro nie chce wprowadzić do swojego świata...? kurczę, jakieś dziwne zachowanie :( po niecałym miesiącu znajomości mój obecny mąż zapraszał mnie na ślub swoich przyjaciół i ich "obiad poślubny"; ja się nie zgodziłam, bo jego ex była również zaproszona i czułabym się niekomfortowo; z kolei on ze mną poszedł na urodziny przyjaciółki (takie na 10 - 15 osób :) ); kurczę, jak dwoje ludzi się sobie podoba nawzajem, to się chcą poznawać jak najlepiej, pokazywać sobie nawzajem swoje światy, swoich znajomych; pochwalić się nową panną;) nie dziwię się autorce, że jej przykro; i nie ma co sobie dawać wciskać kitów, że to jakaś nadmierna deklaracja czy coś;) kurczę, ostatnio jednej znajomej facet po 3 miesiącach randkowania oświadczył, że czuje się przypierany do muru i osaczany... bo go zapytała o nazwisko :D :D :D ja tam bym się trzymała od takich oszołomów z daleka; szkoda czasu na kolesia, który po miesiącu randkowania jeszcze się nie zdecydował, czy jestem godna zapoznania z jego znajomymi :(

Gość gość
Kazdy ma za soba inne doswiadczenia.Ja na przyklad jestem juz teraz bardzo zdystansowana i tez bym postapila jak chlopak autorki.Bylam w podobnej sytuacji,zabralam ze soba faceta,wszyscy zachwyceni nim/nami,ja cala w skowronkach..Po krotkim czasie dal mi kopa,a ja przez kolejne trzy miesiace musialam wysluchiwac pytan dlaczego,co sie stalo,itd.I to bylo dla mnie dodatkowo dolujace i irytujace.Dlatego teraz nie obnosze sie tak na starcie z tym swoim kochaniem,bo to roznie bywa.Poza tym,nie wiemy jaki powod mial ten chlopak..Moze najnormalniej w swiecie nie ma jeszcze pewnosci,czy ona to faktycznie TA..No chyba,ze nie wolno mu miec po miesiacu juz zadnych watpliwosci,to sorry-widocznie ja jestem z innej planety.