Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mojej siostry ma 55 lat i jest caly siwy ma dorosle dzieci ona ma 30

Polecane posty

Gość gość
ze robisz glupote, do której się nie przyznajesz:-D ale spokojnie- za jakiś czas będziesz miała wspomnienia . jakie? to zależy- możesz to mile wspominać, albo nie przyznawać się do tego epizodu.

Gość gość
autorka jest zazdrosna

Gość helgaaa
kołtuństwo i ograniczenia nic więcej

Gość gość
to autor, widać gej.

Gość gość
a swistak zawija te sreberka :-D jak się nie ma argumentow, helga, to się pisze "zazdrość, koltunstwo,ograniczenia' Na szczęście- nie mój cyrk i nie moje malpy;-D

Gość gość
Mój ma 52 lata i bez niebieskiej tabletki ani rusz.

Gość gość
"Helga robi głupotę" "ma wątpliwą przyjemność".... A skąd ty to możesz wiedzieć? Jesteś wyznacznikiem obyczajowości, bogiem moralności? Stereotypami masz głowę zawaloną i wydaje ci się, że wiesz. A tak naprawdę nie wiesz nic bo niby skąd masz wiedzieć jaką osobowość, jakie oczekiwania, charakter mają Helga i jej kochanek i na jakich płaszczyznach się porozumiewają. Ot arogancja z Ciebie wychodzi i tyle.

Gość gość
Popieram : zazdrość, kołtuństwo i zahamowania. Dulszczyzna w czystym wydaniu.

Gość gość
:-) najlepiej po bożemu :-) wtedy brzydkie bedą zadowolone bo im chłopa nikt nie sprzątnie.

Gość helgaaa
ano

Gość gość
. A skąd ty to możesz wiedzieć? Jesteś wyznacznikiem obyczajowości, bogiem moralności ========== a wiem, bo mam wysokie IQ , w przeciwieństwie do idiotek, które truja o moralności, ale tylko wtedy, gdy nie dotyczy ich osobiście. czytaj ze zrozumieniem- wypowiedziałam SWOJE zdanie ; napisałam wyraźnie , ze kolo d*y mi lata z kim spi ponad50-letnia kobieta. Chodzi o postrzeganie pewnych zjawisk. Tylko, ze niektórych przerasta dyskusja.

Gość helgaaa
ano, postrzeganie a faktem jest , że niektóre jednostki postrzegają sprawy INACZEJ i co z Twoim wysokim IQ ?

Gość gość
nic

Gość gość
zajeta jestem 30-letnim kochankiem, wiec wyłaczylam IQ

Gość gość
Gościu z 17.53 zdaje się, że Twoje IQ nie wróciło jeszcze z majówki. Gdybyś napisała, że Helga twoim zdaniem się myli bądź dla Ciebie spanie z młodszym byłoby wątpliwą przyjemnością to nie czepiałabym się. Jednak Ty z pozycji nieomylnego wykładnika wszelkich prawd uznałaś, że Helga ROBI głupotę i spanie z młodszym to WĄTPLIWA przyjemność. Wypowiedziałaś się w imieniu wszystkich. Dlatego ani nie masz wysokiego IQ i na dodatek cech**esz się zwyczajną i pospolitą arogancją.

Gość helgaaa
Zaręczam i wręcz przysięgam, że spanie z nim to największa przyjemność jaką miałam w życiu. :P