Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam spore kłopoty z szefem w pracy.

Polecane posty

Gość gość
Zajdź z nim w ciąże! :D

Gość gość
słuchaj tacy ludzie zastraszają nawet w związku z tobą nie pozwoliłby ci nigdy odejść to psychol!!!!!!!!!!!!!111

Gość gość
jesteś na poziomie umysłowym 15 latki, nie wierzę,że masz więcej skoro nie potrafisz realnie ocenić sytuacji,w jakiej jestes

Gość gość
ja wierze że mozna nie wiedziec jak się zachować bo sama byłam w takiej sytuacji i uczucia jakie mi towarzyszyły to szok, paraliż, bezradność, lęk ale przede wszystkim wypieranie ze świadomości sytuacji w jakiej się znalazło zwłaszcza jak sie jest młodą i naiwna dziewczyną, zdawało mi się że za chwile to sie skonczy ale sie nie konczyło a było coraz gorzej

Gość gość
Ja na twoim miejscu nagrywałabym wszystko. I to podwójnie jak sie da, raz na dyktafon, a jeśli masz możliwość wstawić gdzieś kamerkę, w kwiatka, czy gdziekolwiek, nawet na komputerze, to tak zrób. Miesiąc w miesiąc zbieraj dowody. A potem to ty możesz mu nasrac. I w papierach i w środowisku. Tylko musisz byc sprytna, cwana i bezwzględna. Ja nie miałabym żadnych zahamowań, on stosuje mobbing i molestowanie. Zasługuje na sroga karę. W sadzie pracy. I w normalnym sądzie.

Gość gość
Oprócz tego wszystko na piśmie. Meile zachowuj. Pytaj co sie stało z dokumentami przez meila, a jak odpowie ze zgubił to odpisz, ze było to ważne i uniemożliwia ci .... Co tam uniemożliwia. I dobrze by było, jakbyś miała świadków mobbingu.

"prawniki" to jeden z najgorszych pomiotów chodzących pod niebem...:o

Gość gość
ale po co? to ją moze kosztowac zdrowie psytchiczne poz atym koles ma znajomości wiedze prawniczą w najlepszym wypadku bedzie ja latami ciągał po sądach tym bardziej ze dziewczyna jest naiwna a nie cwana

Gość gość
byłam molestowna i takich rzeczy nie da się nagrać w moim przypadku nie było jak, świadkowie? świadkowie mają rodziny na utrzymaniu, kredyty tez miałam niby świadków ale jak przyszło co do czego to nabrali wody w usta

Gość gość
Świadków sobie nie znajdę ponieważ szef sam prowadzi tą kancelarię. Ja jestem tam jego sekretarką. Więc jesteśmy sami w tej kancelarii. On jedynie wychodzi do sądu lub czasem spotyka się z klientami na mieście. Wtedy jestem sama.

Gość gość
Wiem też, że on ma kilku "swoich ludzi" z którymi spotyka się poza kancelarią i oni mu zbierają różne dowody itp.

Gość gość
a nie boisz sie ze pewnego dnia zamknię drzwi na klucz od środka i Cię zg****i:(

Gość gość
Nie wiem.. Szczerze nie pomyślałam, że mógłby być do tego zdolny.

Gość gość
ulegnij mu najlepiej :)

Gość gość
jak nie dostanie to nie wiadomo jak taki sfrustrowny psychol sie zachowa musisz przyjąć ze jest do tego zdolny

Gość gość
Zdaję sobie sprawę jednak, że nawet gdyby do tego doszło to nie obroniłabym się w sądzie.. Bo on wszystko obróci na swoją korzyść.

Gość gość
Ale dlaczego upatrzył sobie akurat mnie?

Gość ktośżyciowyyy
sorry, ale argumenty "gdzie ja znajdę tak dobra pracę" są kiepskie odnośnie sytuacji w jakiej jesteś. Jeśli rzeczywiście nie jakakolwiek praca i przymus zarobienia na siebie, ale "taka dobra" praca jest dla ciebie tu argumentem to o czym tu w ogóle mowa. Chyba lepiej żebyś miała gorszą pracę, ale czuła się bezpiecznie i nie bała się że ktoś cie zniszczy? Myśl przyszłościowo, co z tego, że teraz masz dobrą pracę, jeśli on cię kiedyś zniszczy i zniszczy ci opinie i nie będziesz już nigdy mogła liczyć na dobra prace??? Nie lepiej iść do gorszej pracy, ale powoli na spokojnie piąć się w górę ku lepszej??? To jest bardziej przyszłościowe myslenie, po twojej dobrej pracy teraz nic nie zostanie jeśli on narobi ci problemów i zrobi złą opinie!! Zresztą wpis do cv już masz!! Szukaj innej pracy, byle się utrzymać i jak będziesz miała już jakakolwiek prace, szukaj dalej lepszej, będziesz miała chociaż bezpieczna sytuacje i pole manewru, tę pracę rzuć jak szybko możesz, powiedz, ze wyjeżdżasz za granice czy cokolwiek!!

Gość ktośżyciowyyy
"Ale dlaczego upatrzył sobie akurat mnie?" to jego chora ambicja a ty nadepnęłaś mu na odcisk, facet jest z tych co nie może zaakceptować, że ktokolwiek śmie mu odmawiać czegokolwiek

Gość gość
"Ale dlaczego upatrzył sobie akurat mnie?" twoja wypowiedź świadczy o tym jak niedojrzała jesteś i nie możesz pojąć i przyjąc do wiadomości rzeczy oczywistych. ON CIĘ ZNISZCZY,PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ TO ZROBI. a ty zapadasz się w coraz większe bagno, idę stąd bo nie mam siły do Ciebie już, jesteś tak naiwna,że szok. Spokojnej nocy🖐️

Gość gość
dlaczego upatrzył sobie akurat ciebie? bo kobieta dojrzała umysłowo NIGDY PRZENIGDY BY SOBIE NA COŚ TAKIEGO NIE POZWOLIŁA. jesteś młodą gąską i dlatego cię trzyma w garsci. on czuje,że jesteś zastraszona. założe się z tobą o milion,że niebawem cię w******,a ty zamkniesz oczy i mu ulegniesz,no bo przecież GDZIE ZNAJDZIESZ TAK DOBRĄ PRACĘ,prawda ślicznotko?

Gość gość
WYR/UCHA

Gość gość
Moze nagraj jak ci grozi

Gość gość
moj nr:47047797

Gość chce porządek
:o ten pan sobie wkalkulowal usługi innego rodzaju w tę twoją pracę i dlatego tak dobrze zarabiasz. Nie wiem, co to za kwota, ale czasem lepiej nie mieć wszystkiego od razu..

Gość gość
napisz ile ci płac****iszesz anonimowo,nie bój się, dasz nam realną szansę na ocene sytuacji. ile ci płaci jako sekretarce?

Gość gość
Płaci mi 5 tysięcy miesięcznie.

Gość gość
dużo

Gość chce porządek
ten pan to chyba sobie ewentualną skrobankę wkalkulował w koszty

Gość gość
dużo ale ta kasa nie jest warta by narażać swoje bezpieczeństwo