Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam spore kłopoty z szefem w pracy.

Polecane posty

Gość gość
przynajmniej jesli do czegoś dojdzie beziesz miała twarde dowody i bedziesz mogła bronić się w sądzie

Gość gość
Nie straszcie mnie tak. :( No chyba krzywdy mi nie zrobi?

Gość gość
niestety z takimi psycholami nigdy nie wiadomo, nie straszymy cię ale lepiej wiedziec też ze moze być czarny scenariusz

Gość gość
on już cie krzywdzi psychicznie, emocjonalnie więc czemu miał by się nie posunąć do czegoś gorszego

Gość gość
No ale chyba mnie nie zg***** ani nie zabije? :o

Gość gość
to sie zdarza no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
odtrącony facet jest zdolny do wszystkiego

Gość gość
powiem ci tak lepiej by było gdybyś na miejscu wynajęła sobie oddzielny pokój z oddzielnym wejściem i kluczem

Gość qddffq
przestańcie ją straszyć a ty dziewczyno zachowuj się bardziej pewnie i nie pokazuj że sie go boisz bo go to tylko jara miej na uwadze że jak cię skrzywdzi to najwięcej straci on, honor, kancelarię i ryzykuje wyrokiem, raczej wątpie, że się do czegoś złego posunie.

Gość gość
nawet gdybyś musiała wydać 1 tyś na to bezpieczenstwo jest ważniejsze, jeśli wiesz gdzie się zatrzymacie to zadzwoń tam i dowiedz sie czy jest taka możliwość

Gość gość
gdyby był taki w porządku to by zadbał o jej komfort i wynajął dwa oddzielne pokoje a nie apartament

Gość gość
komfort psychiczny,

Gość gość
Naturalnie wiem gdzie się zatrzymujemy, szef podał mi stronę internetową tego hotelu. Oglądałam zdjęcia apartamentów na ich stronie. Są dwupoziomowe z dwiema sypialniami, łazienką, aneksem kuchennym i przestrzenią dzienną i inne tam bajery.

Gość gość
widać, że autorka tematu już postanowiła, że będzie z nim sypiać za kasę, jeszcze tylko sama przed sobą próbuje się tłumaczyć a zarobki 5 tys dla sekretarki w kancelarii to stanowczo za dużo, nawet aplikanci mało kiedy tyle zarabiają musieliby mieć duże szczęście, wiadomo, że to kasa za dodatkowe usługi

Gość gość
Sam szef mi zaproponował takie zarobki. Ja go o taką kwotę nie prosiłam.

Gość gość
i do tego zamiast oszczędzać to wp********a się w dodatkowe wydatki teraz trzeba na to wszystko zarobić nie ważne jak

Gość gość
a przystojny chociaż??

Gość gość
sam Ci zaproponował haha myslałas że za co, za pracę sekretarki i tyle? przecież wyraźnie Ci nie powie, że za sex, takie zarobki są mało realne na takim stanowisku, może w mega dużej kancelarii dla aplikanta to tak, a nie w małej jednooosobowej kancelarii dla sekretarki bez skończonych studiów do takich są kolejki aplikantów, którzy robiliby dwa razy więcej niż Ty za połowe tego

Gość qddffq
zadzwoń do tego hotelu i powiedz, ze chciałaś potwierdzić rezerwację na poniedziałek, czy wszytsko ok będziesz miała pewność, ze na pewno bedziecie w tym hotelu potem podaj wszystkie namiary, łącznie z jego telefonem rodzicom lub znajomym i jedź, nie przejmuj się, facet na penwo nie ejst groźny, jest po rpostu głupi i wykorzystuje to, ze może sie nad tobą pastwić. nie daj się, mów stanowczo wszytsko, powiedz, ze skoro nie pasuje mu twoja praca, to będziesz musiała poszukac innej, bo nei chcesz żeby twoja zła praca działała negatywnie na jego kancelarię. powiedz też, że dostałaś odpowiedź z innej kancelarii i zapraszają cię na rozmowę, ale nie mów nazwy, bądż pewna siebie i nie daj się zastraszyć zazwyczaj wielu s*******i szczeka, ale mało który gryzie, nie bój sie.

Gość gość
Niektórzy tutaj widzę zazdroszczą dziewczynie tych 5 tys :classic_cool:

Gość gość
Nawet przystojny ale żebym poszła z kimś do łóżka potrzebuję czegoś więcej. Rezerwację potwierdziłam już w piątek i wszystko się zgadza.

Gość gość
tak zazdroszczą, bo ofert dla ładnych i dyspozycyjnych sekretarek gdzie trzeba wysłać cv ze zdjęciem całej sylwetki jest mało w internecie haha

Gość gość
Chwilę temu zadzwonił do mnie mój szef. Pytał czy jestem już gotowa na jutro, czy się spakowałam itp. Trochę się stresuje.

Gość gość
to przynajmniej nie daj po sobie poznać że się nie cykasz, głowa wysoko, pewne, energiczne ruchy, udawaj pewną siebie

Gość gość
że się cykasz

Gość gość
Jak tam na wyjeździe autorko?

Gość gość
W sumie to nic złego się nie wydarzyło. Szef był miły, uprzejmy odziwo. Trochę mnie wkurzał, że ciągle nalegał na wspólny obiad, kolacje w hotelowej restauracji..

Gość gość
temat to tak oczywiste prowo, że mnie dziwi, że tak to łykacie x piszę jednak w kwestii tych bzdur na temat zarobków ayatentek prawnych. tak się składa, że mam takie właśnie stanowisko i zarabiam więcej niż autor prowokacji. do tego premie i płatne nadgodziny. bez znajomości i bez sypiania z kimkolwiek.

Gość gość
prowo, dwa tysiące za mieszkanie??? hahahahahaha sorry, ale jaka studentka by zamieszkała, żeby płacić 2 tysiące za mieszkanie hahahahahahaha PROWO