Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy mam za ciasne ubrania albo siedzę boli mnie pośladek

Polecane posty

Gość gość

Śmiesznie to o brzmi, ale tak jest i jest to bardzo denerwujące - zawsze lewy. W ogóle mam wrażenie, że siedzę bardziej na lewym pośladku niż na prawym. O co chodzi? Podejrzewam, że ma to związek z krążeniem. Jestem przed 30, jestem szczupła, ale moja mama ma problemy z krążeniem więc mogę mieć to w genach. Podpowie ktoś coś?

Gość gość
w zasadzie pośladek albo udo bardzo wysoki, po zewnętrznej stronie. Boli na zmianę z łaskotaniem, jakby właśnie krwii gorzej się tam płyneło

Gość gość
czujesz taką jakby nierówność, wypukłość? stawiałabym na tłuszczaka, sama mam tłuszczaki (dziedziczne w mojej rodzinie) i te, które są w miejscach uciskanych przy siedzeniu lub leżeniu potrafią boleć, musiałam mieć operacyjnie usunięty jeden na plecach, bo nie mogłam przez niego spać, pozostałe mam w takich miejscach, że nic ich nie uciska i nie bolą pośladek ma sporo tłuszczu, być może akurat tam trudno jest zauważyć, że rośnie tłuszczak

Gość gość
nie, własnie nic nie mam, ale na pewno ten pośladek/udo jest cieplejszy kiedy boli, cały. Nic nie ma pod skórą. Najgorzej jest kiedy mam ciasną, ołówkową spódnicę

Gość gość
może tłuszczak jest głębiej, nie pod skórą przejdź się do lekarza, to dostaniesz skierowanie na jakieś badanie i się sprawa wyjaśni

Gość gość
raczej obstawiam rwę kulszową czyli problem z kręgosłupem lędźwiowym spodnie mogą uciskać na nerwy