Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy chodzicie na masaże?

Polecane posty

Gość gość

Warto wydać pieniądze na taką formę relaksu? Od dłuzszego czasu dbam bardzo o zdrowie pod kazdym względem więc interesuje mnie ten sposób wspomagania organizmu gdyż słyszałam że masaze dobrze robią nie tylko na fizyczność ale również na psychikę. Niech się ktoś wypowie.

Gość gość
to pojde do masazystki ;p

Gość gość
też bym chciała masaż tylko jaki masaż? bo są różne ich rodzaje

Gość gość
ale wstydliwa. Chcę isc na masaż taki dość mocny to chyba klasyczny, ale chcę tez się zrelaksowac bo czesto miewam stany depresyjne

Gość gość
ja bym chciała masaż z takimi kamieniami relaksujący

Gość gość
kazdy masazysta moze dobrac indywidualnie do klienta. nie patrzcie na ceny bo to nie produkt zywnosciowy gdyz są niewspolmierne do samego zabiegu. wysoka cena oznacza ze gabinet jest bardziej eksluzywny, wiec placi się za swiece, drogie tapety, zlote klamki no i oczywiscie wynajem, bo taki masazysta musi miec z czego opłaty zrobic. wiec warto sprawdzic tych najtanszych, bo umiejetnosc masowania nie zalezy od ceny

Gość gość
wiele osób twierdzi ze masaż potrafi być uzalezniający a najbardziej te własnie kamieniami oraz akupresura stóp. Niektórzy wolą nic sobie do jedzenia nie kupic zeby tam iść

Gość gość
na masaż erotyczny masażysta może nawet przyjechać do ciebie do domu jest taki jeden albo i więcej

Gość gość
czytałam że podczas tego masażu można przeżyć orgazm

Gość gość
erotyczny to chyba kazdy moze zrobic, nie trzeba być zawodowym masażystą

Gość gość
trzeba to ma być profesjonalny masaż a nie jakieś mizianie

Gość gość
masaż erotyczny to mizianie a nie profesjonalny zabieg :O

Gość gość
jak wychodzę z gabinetu to się taka lekka czuję :D

Gość gość
wolę iść na masaż niż kupić sobie czekoladę czy pizzę i oglądać filmy, większa korzyść dla ciała i ducha

Gość gość
ja też muszę się wybrać na masaż

Gość gość
mojej chorej mamie pomaga masaż segmentarny wiec to wszystko do osoby zależy

Gość gość
ja chodze. za 150zl mam tak wymasowanego pręta, ze na miekkich nogach wychodze:classic_cool:

Gość gość
150 za siusiaka? to chyba jeszcze masz jakieś bonusy :P

Hej, ja miałam dość poważny dylemat czy skorzystać z takiego rodzaju masażu, borykałam się z tym jakiś czas. Pewnego dnia znalazłam ofertę na ul. Armii Krajowej( cennik jednak Krakowski od150 zł do 200 zł/h ) i postanowiłam skorzystać, w ofercie oprócz masażu erotycznego były masaże wyszczuplające oraz klasyczne więc w razie czego miałam alternatywę żeby zmienić opcje z masażu erotycznego np na wyszczuplający. Po długim namyśle wykonałam telefon w celu umówienia terminu, o dziwo telefon odebrała kobieta, po chwili byłam umówiona. Salonik był niewielki ale w miarę przytulny, wcześniej Pani przygotowała pokoik, świeczki, kadzidełka i tym podobne. Rozebrałam się i położyłam na stole ( oczywiście w bieliźnie ) , po chwili do pokoju wszedł on- masażysta, nie ukrywam trochę mnie sparaliżowało – pojawił się strach ( najtrudniejszy moment ) ale powiedział dzień dobry, jak się czuje i się przedstawił po czym zaczął masaż , miał ciepły glos i ciepłe dłonie. Najpierw masował mi plecy i ramiona, potem łydki i uda, zabawiał rozmową, po głowie zaczęły mi przemykać myśli typu jaka ty jesteś głupia, tyle stresu, po co przecież to nic takiego, właśnie nic takiego a miało być erotycznie !!!! ... i tutaj paradoks – tego czego się wcześniej obawiałam zaczęło być natręctwem, przez myśl przeszło mi, że właściwie to nie wybrałam masażu erotycznego i pewnie skończy się na zwykłym masażu!!! Poczułam ,że jestem nakręcona, właściwie to go nie widziałam, nie wiedziałam jak wygląda , jedynie czułam jego dotyk i słyszałam głos.... w końcu pytanie – Przepraszam czy Pani zamawiała masaż erotyczny ?, czy tylko klasyczny ? Paraliż – Natłok myśli ale w mojej głowie nie było odwrotu - .... erotyczny Delikatnie rozpiął mi biustonosz, zwolnił ruchy, najlepiej co wspominam to opuszki jego palców gładzące ni wewnętrzną część uda, potem powiedział żebym się obróciła na plecy, gładził mi piersi, brzuch i podbrzusze... wtedy odważyłam się otworzyć oczy po raz pierwszy, miał około 35 lat, ciemny blondyn, raczej dobrze zbudowany w moim typie, był przystojny, ale bardziej kręcące było to jak mnie dotykał, pewnie i wyrafinowanie na swój sposób, zamknęłam je z powrotem i otworzyłam po wszystkim – miałam nieziemski orgazm, po wszystkim czułam na przemian wstyd i dziką satysfakcje, niesamowite uczucie. To było ok. rok temu wspomniany salonik już nie istnieje, podobno koszta utrzymania przewyższały zyski, cóż widocznie Polska nie jest jeszcze na to gotowa, na szczęcie mam jego nr i korzystam z usług do tej pory

Gość czera
Ja ostatnio bardzo polubiłam masaż gorącymi kamieniami. Świetna sprawa, na początku trochę się bałam, ale naprawdę nie ma czego. Warto sobie poczytać wcześniej o tego typu masażach, np. tu jest dużo informacji: http://www.sensualitykrakow.pl/#!masaz-kamieniami/k8w8v

Gość asanka87
ja planuję się wybrać na urodziny tutaj http://gloriarzeszow.pl/masae-ciala koleżankę mam w rzeszowie i już ustawiłyśmy sobie imprezkę urodzinową i zabiorę ją na wspólny masaż żeby się odprężyć przed imprezką :) chyba będzie zadowolona z takiej niespodzianki :)

Gość dzedze
fajne takie masaże, ale np dla kogoś kto nie ma problemu z wiotką skórą :) ja najpierw chcę ujędrnić moje uda tym specyfikiem https://www.facebook.com/ElancylParis/app/361551023863569/ a dopiero potem udać się na masaże limfatyczne, żeby jeszcze poprawić efekt :)

Gość gość
Najlepsza w Polsce marka foteli masujących to na pewno Pro-Wellness. Dużo o nich czytałem i niedługo biorę fotel od nich na raty, bo zapewniają dość dobre warunki spłaty. Fotel do masażu w praktyce niczym się nie różni od rehabilitacji. Ta sama efektywność, ale masz pod nosem cały czas.

Kiedys wydawało mi się to jedynie fanaberią, obecnie chodzę i bardzo je lubię. Mam siedzącą pracę przy komputerze tak wiec po 8 godzinach pracy mogę odczuwać bóle pleców Masaze bardzo mi pomagają oraz dają możliwosc znacznego zredukowania bóli pleców....

http://rehabilitacjakrakow.com.pl/na-czym-polega-masaz-leczniczy-i-komu-moze-przyniesc-korzysci/

Moja mama natomiast chodzi na masaze rehabilitacyjnie bo ma problem z barkiem.