250GodzinTak 1551 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Owsicki napisał: W pizza hut była promocja, druga za 1zł, ale we wloskiej knajpie ostatnio jadłem dobrą z sosem śmietanowym i grzyby + rukola i szynka prosciutto i jakieś tam jeszcze skladniki za 50zł, była dużo smaczniejsza. Do tego oliwka czosnkowa z Włoch mi przypasowała. Ja sobie zamówiłem Capriciosa, ale ta pizza na sosie śmietanowym i grzybki mi bardziej przypasowała. Wieki nie jadłam pizzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: A to. Bo to Oesu chyba kilka razy napisałaś. Chyba że się dublowało. Czkawkę się ma jak się kogoś wspomina a teraz to chyba bluźnisz jakby xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 204 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Uwielbiam sałatkę śledziową z gotowanymi burakami Jest taka potrawa ukraińska, Szuba się nazywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
febeh 1 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: O. Można spokojnie wracać do tematów takze o jedzeniu ruda ...o wypad z baru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1551 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, febeh napisał: ruda ...o wypad z baru Czemu blokujesz tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ale w tej włoskiej knajpie była piękna kelnerka, taka młoda i szczupła, piękne oczy i czarne włosy. ale się zakochać idzie w takiej. Cudo. Edytowano 3 godziny temu przez Owsicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 150 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, febeh napisał: ruda ...o wypad z baru To ten nick blokuje (indywiduum zwane kiedyś "stopą"). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 150 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Jest taka potrawa ukraińska, Szuba się nazywa. Właśnie chciałam napisać, że ja to znam w wersji warstwowej (układa się składniki warstwami). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jade do Warszawy 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Wieki nie jadłam pizzy. Bo cię nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Owsicki napisał: Ale w tej włoskiej knajpie była piękna kelnerka, taka młoda i szczupła, piękne oczy i czarne włosy. ale się zakochać idzie w takiej. Cudo. Ty sie w kazdej zako...esz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1551 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Jest taka potrawa ukraińska, Szuba się nazywa. Moja babcia właśnie często to robiła w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ty sie w kazdej zako...esz bo to spermatozoid fekalny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Jade do Warszawy napisał: Bo cię nie stać Juz wrociles z Warszawy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 3 godziny temu co on w tej Warszawie, z memusia u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Jak macie znowu mi robić chlew z tematu to won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: co on w tej Warszawie, z memusia u lekarza? Pojechal porwac Lezaka, dlatego tamten przestal tu wchodzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Ty sie w kazdej zako...esz 31 lat praawictwa zrobiło swoje. Dzisiaj w galerii, gdy czekałem na pizze, zerkała na mnie jakaś piękna blondynka o drapieżnych oczach, szczupła, i byla z koleżanką blondynką, ale była fajna. Szczuplutkie nogi, a nie upasione, jak w Anglii. Tam dużo utytych blondyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajca 82 Napisano 3 godziny temu Bo rzucę kredensem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Owsicki napisał: 31 lat praawictwa zrobiło swoje. Dzisiaj w galerii, gdy czekałem na pizze, zerkała na mnie jakaś piękna blondynka o drapieżnych oczach, szczupła, i byla z koleżanką blondynką, ale była fajna. Szczuplutkie nogi, a nie upasione, jak w Anglii. Tam dużo utytych blondyn. Troche creepy ze je tak obserwujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 3 godziny temu Wiadomo, że w pięknej dziewczynie można się zakochać, jak w tej z włoskiej knajpy. Piękna, młodziutka, zgrabna. Oczy jak pioruny. Piękne rączki i manicure 10/10. Wy pewnie macie brzydkie stópki dlatego się tak rzucacie. Przegrałyście życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 3 godziny temu co to sa drapiezne oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Troche creepy ze je tak obserwujesz Nie obserwuje, rozglądałem się dookoła i widzialem, że na mnie zerka fajna blondynka. Fajna była. Nie wiem co we mnie widziała. Patrzyla mi się w oczy z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 134 Napisano 3 godziny temu dobra zwal sobie lagodnie niedrapieznie nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 1 Napisano 3 godziny temu Plaska pocaluj mnie w kuutaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: co to sa drapiezne oczy Oczy kobry sobie wpisz na youtube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 3 godziny temu No miala takie oczy suczy, takiej wyrahowanej, co jak trzeba to przypieerdoli w ryja, bo się nie pieerdoli. Fajne są takie laski. Miała też sztuczne rzęsy albo mocno pomalowane. Fajna była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 189 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Owsicki napisał: Nie obserwuje, rozglądałem się dookoła i widzialem, że na mnie zerka fajna blondynka. Fajna była. Nie wiem co we mnie widziała. Patrzyla mi się w oczy z daleka. No ludzie sie patrza dookola. Nic nie znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 30 Napisano 3 godziny temu Troche podobna była do Lindy ze Szwecji, z którą kiedyś pisałem i grałem w gierkę Xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jade do Warszawy 0 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Koralgor napisał: Juz wrociles z Warszawy? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 20 Napisano 3 godziny temu witaj kochanie dzis spozywamy kotlety z cyckow kurczaka ziemniaczki mizerie i surowke coleslaw a takze brownie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach