Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
WywaloneJajca

Witajcie kochani

Polecane posty

Hol zakupowy kulinarny kochani. Dziś jemy fit kochani. Cziken na parze oraz brokuły tak kochani. A wy co spożywacie kochani. Tak gajs

Były śledzie w planach, ale przez Kejti Pery sobie darowałem xD

Przed chwilą, +RC+ napisał:

Były śledzie w planach, ale przez Kejti Pery sobie darowałem xD

Uwielbiam sałatkę śledziową z gotowanymi burakami 😁 

Ja dzisiaj dwie wielkie pizzy z Pizza Hut 38cm, a brzuch nadal płaski, a ja szczupły :D.

Trochę się zaczynam sobie podobać :D. Kiedyś takiej przemiany materii nie miałem. 

• Sad 1

Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał:

Dzisiaj robiłam makaron z kurczakiem, pieczarkami i szpinakiem. Na swoje usprawiedliwienie przed @salix mam to, że w domu mieszka przedszkolak :classic_huh:

A mój jest prawie nagi oprócz sera

Ja już nic nie jem dzisiaj. Jeszcze dwa kawałki pizza zostały Xd.

Edytowano przez Owsicki

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Uwielbiam sałatkę śledziową z gotowanymi burakami 😁 

A to nie znaju takiej... 

2 minuty temu, +RC+ napisał:

A to nie znaju takiej... 

Filety kroisz w kostkę, czy tam w paski, dodajesz pokrojone w kostkę gotowane buraki, czerwoną cebulę, pieprz i wymieszany z jogurtem naturalnym majonez. Pycha.  Całość mieszasz. Na koniec tradycyjnie można posypać szczypiorkiem 🙂 

7 minut temu, Owsicki napisał:

Ja już nic nie jem dzisiaj. Jeszcze dwa kawałki pizza zostały Xd.

Też lubię, szczególnie pepperoni i z kurczakiem.  Ale Pizza Hut to średnio, wolę takie mniejsze lokale, bardziej starannie gnietą ciasto. 😉

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Filety kroisz w kostkę, czy tam w paski, dodajesz pokrojone w kostkę gotowane buraki, czerwoną cebulę, pieprz i wymieszany z jogurtem naturalnym majonez. Pycha.  Całość mieszasz. Na koniec tradycyjnie można posypać szczypiorkiem 🙂 

O, jak majonez z jogurtem, to może być dobre, bo takie mixy jak majo-śmietana/jogurt robie często. 

3 minuty temu, +RC+ napisał:

Też lubię, szczególnie pepperoni i z kurczakiem.  Ale Pizza Hut to średnio, wolę takie mniejsze lokale, bardziej starannie gnietą ciasto. 😉

O, jak majonez z jogurtem, to może być dobre, bo takie mixy jak majo-śmietana/jogurt robie często. 

Moja mama daje do tego ogórka kiszonego i ugotowane w mundurkach ziemniaki, ale ja tych dwóch ostatnich składników nie dodaje. 

W pizza hut była promocja, druga za 1zł, ale we wloskiej knajpie ostatnio jadłem dobrą z sosem śmietanowym i grzyby + rukola i szynka prosciutto i jakieś tam jeszcze skladniki za 50zł, była dużo smaczniejsza. Do tego oliwka czosnkowa z Włoch mi przypasowała. 

Ja sobie zamówiłem Capriciosa, ale ta pizza na sosie śmietanowym i grzybki mi bardziej przypasowała. 

Edytowano przez Owsicki

Pieprz  odpowiem ci tutaj, bo temat zablokowany. Na ten moment nie mam ochoty grzebać w tej piaskownicy, bo zbliża sie majówka, a potem wyjeżdżamy i liczę na to, ze nie będzie czasu. Także oczywiście będzie tu hejtowanie o kompromitacji itd i ucieczce, ale nie obrazilem się ani nie czuję sie skompromitowany. Ale mimo wszystko jestem trochę zaskoczony podejściem co niektórych 😀

4 minuty temu, +RC+ napisał:

Tez mam takie zdanie o pizza hut. Strasznie tluste zawsze to ciasto. 

14 minut temu, WywaloneJajca napisał:

A czemu czkawka Baj mi?

A to.

Bo to Oesu chyba kilka razy napisałaś. Chyba że się dublowało.

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Tez mam takie zdanie o pizza hut. Strasznie tluste zawsze to ciasto. 

No, typowa amerykańska sieciówka.. Mniejszy lokal, z włoskim piecem i pizza jest sto razy lepsza, nawet Filipek przyznaje, ze mu bardziej smakowało 😉

No ja nie twierdzę, że Pizza Hut jest super, pewnie chemia i niezdrowa, ale babcia mi zaproponowała, bo druga pizza za 1zł więc się skusiłem.

Dwie pizze wielkie 38cm po 29zł za sztuke, nie tak źle xD.

Pare tygodni temu w Da Grasso za 40cm large zapłaciłem 54 xD. Jakaś wege Basiliano czy coś takiego. Ujdzie.

Edytowano przez Owsicki

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Ale mimo wszystko jestem trochę zaskoczony podejściem co niektórych 

Bo jesteś banan erotoman 🤷🏼‍♀️😉 nie znasz życia zwykłych ludzi temu cię wszystko dziwi.

• Haha 1

Zupke fasolowa jadłam i troche chleba z suszonymi pomidorami na to humus i ogor kiszony

Przed chwilą, +RC+ napisał:

No, typowa amerykańska sieciówka.. Mniejszy lokal, z włoskim piecem i pizza jest sto razy lepsza, nawet Filipek przyznaje, ze mu bardziej smakowało 😉

Tez wole wloski maly lokal. W ogole wole wszystko przerobione na modle polską nawet jak niby przyszlo zza oceanu. Tluste hamburgery, tlusta pizza. Nie smakuje mi to. 

5 minut temu, Owsicki napisał:

W pizza hut była promocja, druga za 1zł, ale we wloskiej knajpie ostatnio jadłem dobrą z sosem śmietanowym i grzyby + rukola i szynka prosciutto i jakieś tam jeszcze skladniki za 50zł, była dużo smaczniejsza. Do tego oliwka czosnkowa z Włoch mi przypasowała. 

Ja sobie zamówiłem Capriciosa, ale ta pizza na sosie śmietanowym i grzybki mi bardziej przypasowała. 

Ja jebje ale mam huc teraz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się