Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matura matma !

Polecane posty

Gość gość

Rzeznia:(

Gość nie przepraszam za Jedwabne
a czego sie spodziewalas/es?

Gość gość
Ja pisałem maturę w 2006 roku i wtedy egzamin z matematyki na szczęście nie był obowiązkowy :)

A ja pisałam z matmy, kiedy jeszcze nie byla obowiązkowa i miałam w rozszerzeniu 100% :p Nie rozumiem jak można nie napisać na te głupie 50% :D dla mnie to nie do pojęcia :D

KingaStefankaFranka Teraz wystarczy 30% i masz juz zdana, czyli 15pkt:)

Wiem :o dlatego nawet największe głąby zdają i matura straciła wszelką wartość :o i tytuł magistra też bo gdyby progi były większe np 60% zdawaliby tylko ci, którzy zasługują na studia, a nie wszyscy

No dobrze mówisz, mogliby podnies prog zdawalnosci.

Gość gość
Matury w poprzednich latach to byla kpina(2013,2012) na poziomie gimnazjum mozna bylo to zaliczyc i wtedy wynik ponizej 50% chociaz moglby byc porazka ale w w tym roku to im odwaliło, matura wcale nie była łatwa

Bo ogólnie matura nie jest bardzo łatwa, żeby ją zaliczyć np powyżej 90%, ale do 50% na prawdę nie trzeba się wcale wysilać i jeszcze niektórzy narzekają że trudno :D

Gość gość
No i zaczynam wam wierzyć,że tylko największe głąby nie zdają matury. Mam nadzieje że ktoś z was się poświeci i mnie zabije, w imię oczyszczenia kraju z debili. Już 2 raz podchodzę do egzaminu z matematyki. Polski pisemny 92%,angielski 88%,biologia roz.94%, chemia roz. 68%. W tym roku tylko matematykę pisałam, bo jej nie zdałam w zeszłym roku. I znów się nie udało

Gość autorkapostu
oczywiscie ze matura nie jest trudna do zdania no ja mogmlabym miec problem z matma ja do saojej matury rocznik 2007 nie uczylam sie nic:)

Gość gość
w zeszlym roku matura byla latwa akurat, z moim malym mozgiem bylam w stanie ja rozwiazac na ok. 70% a z matmy mam 2. w tym roku pisalam pierwszy raz mature i mysle ze zaliczylam, ale zadania byly trudniejsze niz wczesniej.

Gość gość
nie wiem jakim cudem inne matury poszly ci tak dobrze. ja na twoim miejscu skupilabym sie na obowiazkowych niz na dodatkowych

Gość gość
Mój syn zdawał dzisiaj matematykę, przyszedł wściekły , czarno to widzi. Nadmieniam iz miał młoda matematyczke ale suke jak złoto, z 30 osobowej klasy 11 nie zdało z maty na koniec roku reszta bardzo kiepsko. Syn miał 3 na koniec ale chodził cały rok na korepetycję. Rozmawiałam z korepetytorem do którego chodził i powiedział mi że syna gubia nerwy, jak sie zdenerwuje to koniec nie ma myslenia. Dałam mu ziołową tabletke na uspokojenie rano. On wściekły ja sie martwie,.

Gość gość
poczekamy na odpowiedzi

Gość gość
Matma była w tym roku psychiczna :D badziew totalny.. Dali czadu na maxa

Gość gość
A kiedy bedą? Już bym chciała spr.

Gość gość
około 15, te bym chciala juz. pamietacie co wam powychodzilo?

Gość gość
To co nie wiedziałam to strzelałam :|

Gość gość
ma ktoś tak, że zna od razu odpowiedzi, ale nie umie sukcesywnie przeprowadzić rozwiązań?

Gość gość
Chciałabym choć tak mieć :D

Gość gość
ja w zamknietych wiekszosc strzelalam, mam nadzieje ze cos sie uzbiera w tych otwartych

Gość gość
rzecz w tym, że za sam wynik dostajesz jakieś 30% oceny, czyli gie to daje w gruncie rzeczy

Gość gość
matura do kitu to sie zdarza na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Skupiałam się na matematyce bo od gimnazjum ledwo z niej zdawałam do kolejnej klasy. Inne przedmioty szły mi dobrze, wystarczyło raz przeczytać i coś już umiałam. Ludzie mają mnie za inteligentną osobę, a jak się dowiadują o tej mojej matematyce to zmieniają zdanie, bo jak można nie mieć 30% ? Gdyby nie ten przedmiot miałabym szansę ze swoimi wynikami na dobrą uczelnię...ale widocznie tylko rowy mogę kopać.Aż się życ nie chce, marzyłam o studiach

Gość gość
A ja zdawałam maturę 10 lat temu i nie musiałam zdawać matmy :D

Gość gość
nie mysl tak o sobie, nigdy, nie wazne jakie masz wyniki! ja znam osobę kompletnie nie uzdolnioną do…nieczego, no przykro mi tak mowic, w kazdym razie z nauka sobie nie radzila, z matematyka tez, ale nauczyla sie schematu rozwiazywania zadan zamknietych i dala rade. i ty tez dasz, nie poddawaj sie, nigdy!

Gość gość
mój syn, licealista, zdał z wyróżnieniem, świadectwo z paskiem, a matura .......poległ na otwartych zadaniach, jest zawiedziony i kompletnie załamany. i mam pytanie, ile trzeba zrobić zamkniętych zadań, żeby mieć te minimum 30%?.