Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze wydawało mi się że im bardziej wykształcony i światły człowiek

Polecane posty

Gość lanser
poza tym to zawód podatny na błędy zawsze będą występować. uniknąc się tego nie da odszkodowanai nic nie zmienia. karać powinni lekceważace podejście, pracę ponad normę, a nie błedy bo nikt normalny świadomie komuś zdrowego organu nie amputuje. teraz panuje psychoza bo media walcząc o oglądalność epatują tym non stop. podobno najgorsi pacjenci to ciężarne :D to forum pokazuje że coś w tym jest bo największe chamstwo i obrzucanie wyzwiskami można zaobserwować międyz ciezarowkami. myśli taka że jak sobie dziecko dałą zrobić to cały swiat ma sie wokol jej i tego dziecka krecic.

Gość gość
a ty sie zarejestruj do polonistki i do wenerologa,bo chadzasz do prostytutek z tego co kojarzę :)

"widze ze w twoich napewno. Ale moze czas zarejstrowac sie do psychiatry?" na pewno przydałoby się to wielu lekarzom. powstaje coraz więcej kancelarii trudniących się w sprawach medycznych, procent wygranych spraw wzrasta, oczywiście dla własnego spokoju będziesz sobie wmawiał, że jest inaczej :D

Gość gość
Ależ Ty głupi Janekrys! Ja właśnie przez lekarzy omal dwa razy nie umarłam, zawinił ich brak podstawowej wiedzy - Ty jej też na pewno nie masz. Odkąd leczę się sama już 8 m-cy, wreszcie czuję się dobrze i każdego dnia jest coraz lepiej.