Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona sasiadka

szczekajacy pies u sasiadow

Polecane posty

Gość gość
07.05.14 gość napisał: "na osiedlach windy i klatki schodowe sa z****** zalane i zarzygane przez zwierzeta i piaskownice to masakra " x x zarzygane przez zwierzęta? gorszych zwierząt od ludzi to chyba niema szczają po piwnicach, butelki,pety, śmieci to robi właśnie zwierz na dwu łapach

Gość gość
widać poziom wyższej sfery- pasożyta. hahaha. Po to właśnie prostaczko się pracuję, żeby nie mieszkać w tych blokowiskach z takimi śmieciami jak ty.

Gość mataczzcz
zaraz zaraz , to , ze ktos z miliardy robi bałagan , albo jak go nacisnie wyszcza sie gdzies na boku nie czyni z niego jeszcze swini , to tak jak to ze pies pogryzł dziecko to zaraz ze kazdy pies to morderca .

Gość mataczzcz
ale ale ja mam kilka mieszkan a jak bym miał parcie na dom to też nie ma problemu , :) a co psów kulture ich własciceli poznac wlasnie te wszystkie g***a na trawniku :) do kogo ta mowa i obrazanie liudzi ? :)

Gość gość
właśnie dlatego wieśniactwo nie powinno przeprowadzać się do miast. Wcześniej nawet gnój wszechobecny nie przeszkadzał, a teraz udaje się nie wiadomo kogo. Tyle, że wieśniakiem po prostu się jest i slomy z butow nie da się pozbyc.

Gość gość
wyszcza? liudzi?- masz ci intelektualną elitę blokowiska.

Gość mataczzcz
co ty tak z ta wsia :) widac ze nie mozesz sie z niej wyrwać przesladuje cie ciagle nawet w wpisach :)

Gość mataczzcz
jak ze bym chciał być wiesniakiem ... miał bym sobie własne gospodarstwo, zaplecze, zwierzeta, pole do uprawy i te powietrze ... ah! ja zazdroszcze wiesniakom , agroturystyka dla mnie jest przecudna.

Gość gość
jak coś to WE WPISACH- kiedyś się tam przeniosę- na pewno.

Gość gość
TO POWIETRZE- do cholery

Gość mataczzcz
obie formy są poprawne