Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o opinie jaki podgrzewacz polecacie

Polecane posty

Gość gość

kolezanka urodziła dziecko w prezencie chce kupic podgrzewacz ale nie mam orientacji jaki jest dobry sama nie uzywałam dla moich dzieci prosze o opinie

Gość gość
ja mam z baby ono i bardzo sobie chwalę, używamy go już rok :)

Gość gość
Ja mam tomee tippi - prosty fajny:-)

Gość gość
ja miałam pierwszy niemarkowy, był taki sobie- pozyczony , potem kupiłam chicco- ten polecam, bo jest tez do szerszych butelek i słoiczków, przyda się na dłużej , koszt : jakieś 80 kilka złotych ale warto :).

Gość gość
ja tez mam tomme tippe jestem bardzo zadowolona-korzystam z niego już rok i nie raz woda wyparowała a on został włączony i sie nie spalił

Gość gość
Ja mialam avent i z nuka.podgrzewacz jak podgrzewacz nie spelnia innych funkcji jak podgrzewanie wiec ne ma lepszych czy gorszych

Gość gość
Tylko nie baby ono, masakra jakaś, podrzewa wodę co jakiś czas, jak daję dziecku przed podgrzaniem to za zimna, jak po podgrzaniu to za gorąca, przy poprzednim dziecku miałam canpola i był bardzo dobry, utrzymywał temperatyrę cały czas odpowiednią, ale pozyczyłam i nie wrócił do mnie.

Gość gość
Moze kwestia jak używasz baby ono - ja tylko q nim podgrzewam słoiki albo herbatke.

Gość gość
Najlepsze podgrzewacze do butelek i słoiczków znajdziesz w naszym sklepie internetowym gumowakaczuszka.pl Podgrzewacz możesz wykorzystywać w domu a w wersji turystycznej również na spacerze czy w samochodzie. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą.