Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MASTER z prawdziwego zdarzenia są jeszcze tacy ?

Polecane posty

Gość gość
Się tu rozmnażają ci goście..i bić się będą jak pod GSM ...wiadomo piątek.

Właśnie...jasne zasady, ale jak obwarować swoje serce i uczucia tymi zasadami ? Nie jesteśmy robotami, nie przewidzisz co i jak się może potoczyć.........jakie to wszystko jest p/o/p/i/e/r/d/o/l/o/n/e czasem to aż żal. Dokładnie tak samo jak wychodzisz za mąż/żenisz się...tak jakby obrączka na palcu i składana przysięga była jasnym i konkretnym gwarantem tego że tylko ten jeden jedyny i nic już więcej w życiu nic się nie wydarzy. Ale jak powiedziałaś niespodziewanie się zdarza, że nagle nasza rzeczywistość ulega krzywiźnie i jest pozamiatane.

Gość gość
Nie ruszam się i w d**e mi zimno..

Gość gość
Ale nikt nie umie serca okłamać..i zmusić by było z kamienia.

Gość gość
?

Gość Nayalii
Uśmiecham się, kiedy widzę, że trzeba swoje uczucia trzymać na wodzy. A może po prostu miałam szczęście. Ja nadal jestem zakochana w moim Panu i to wzajemnie, jest także moim mężem. A jednak to nie znaczy, że nie może istnieć relacja: uległa - dominujący. Nie wiem jak w Polsce, wydaje się, że w tym kraju faktycznie nie jest łatwo o prawdziwie dominującego mężczyznę, który jest zrównoważony psychicznie i który potrafi tak pokierować kobietą, aby wraz z nią ewaluować, aby doświadczenie przekładać na wspólną rozkosz i zaufanie, gdzie poprzeczka powoli jest wieszana coraz wyżej a granice sprawdzanie, gdzie oswajanie to proces, który nie jest przeznaczony na kilka godzin, bo łatwo przekroczyć granicę i nie móc potem naprawić psychiki, o wiele trudniej subtelnie kształtować tak, że mężczyzna, który jest dominującym, czuje satysfakcję, że kobieta odkrywa swoją kobiecość i siłę poprzez uległość dominującemu. Śmieszy mnie, jak wypowiadają się tutaj "pseudo-masterzy", myśląc że trzymanie za włosy i dawanie klapsów pretenduje ich do bycia Alfą i Omegą kobiety która wydaje się im uległa lol.

Ja spotkałam się z opinią , że kilka klapsów w łóżku już jest ostrym BDSM... i to z ust faceta ! w każdym razie , są jeszcze tacy.. ja swojego spotkałam przypadkowo .. i do dziś jestem mu wierna i nie chciałabym nikogo innego ani jako partnera ani jako Pana :P to piękną więź , niepowtarzalna ..:]