Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytłumaczcie mi jak mozna nie uprawiać seksu w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość
seks to straszny grzech i tylko dla prokreacji malzenskiej mozna go praktykowac ale i tak po kazdym stosunku trzeba pokutowac - pościć nosic wlosiennice biczowac sie ,spac na ziemi jesc pomyje

Gość gość
"mówisz o tym kursie prowadzonym przez katoli smiech.gif ?" oni nie wmawiają bzdet że seks nie w celu prokreacji to grzech takie bzdety wypisuje jakiś nawiedzony i niedoinformowany prawik

Gość gość
seks wolno tylko dla prokreacji uprawiac

Gość Bluue
my uprawiamy seks raz na 2-3 miesiące i tez się kochamy. po prostu nie mamy czasu, siły, czasami ochoty..

Gość gość
w sredniowieczu bylo tyle zakazow ze seks wolno bylo uprawiac tylko przez okolo 40 dni w roku- przy stosowaniu metod naturalnych wychodzi na to samo

Gość gość
16:14 co za bzdury.

Gość gość
to jest fakt obiektywistyczny gloszony od zawsze seks to grzech

Gość Lilliana
ja też nie rozumiem... rozumiem że można zapanować bo to nam idealnie wychodzi gdy jest jakiś dłuższy wyjazd służbowy ale będąc w domu we własnym łóżku? robimy to praktycznie codziennie od 6 lat i nie wstydzę się tego, nie czuję się zwierzęciem bo i czemu. Jak ktoś nie lubi niech nie uprawia ale proszę nie obrażać tych co lubią często albo nie opowiadać że raz na tydzień to też często :D Faceci zwykle chcą naprawdę często, a gdy żona zaczyna odmawiać, związek zaczyna się rozpadać i nierzadko facet po latach takiego związku znajduje sobie inną, czego ja im bynajmniej nie mam za złe - bo to nie tajemnica że oni potrzebują. jak kobieta nie jest w stanie zaspokajać partnera to nie powinna mieć pretensji. Wiem że są osoby aseksualne ale to margines, podobnie jak maniacy religijnie (których na tym forum akurat dużo)

Gość gość
ale seks dla przyjemnosci a nie dla prokreacji jest zakazany

Gość Lilliana
no właśnie, i to jest ta mania religijna. swoją drogą jeśli ktoś to pisze serio, to bardzo, bardzo współczuję. poważnie.

Gość gość
to obowiazuje wszystkich bo kazda grupa trzymajaca wladze to glosi

Gość Lilliana
nie zawsze i nie wszędzie na szczęście ;) ale fajnie Ci wychodzi to marudzenie.

Gość Gretaaaaa
Nabzykalismy się jak byliśmy młodzi ;) Mąż zawsze miał małe libido, a teraz to mi sie juz nie chce. W ubiegłym miesiącu zrobilismy to 4 razy i styka na razie ;)

Gość gość
od miesiecy media wałkuja gender to jasno widac jaka jest idea -zeby kobiety rodzily o rok lub 2 i mialy kilkanascioro, 20 lub 30 dzieci

Gość gość
co rok

Gość gość
jak kobieta nie jest w stanie zaspokajać partnera to nie powinna mieć pretensji ' a moze to facet ma zaspokoić kobietę wywłoko teraz nie dziwie się,że męźczyżni chodzą na d*****,one sa osd zaspakajania chłopów

Gość gość
Liliana, z jednej strony piszesz żeby nie obrażać tych , którzy robią to codziennie ,a sama wtykasz szpilę, bo kpisz sobie z tych, dla których raz w tygodniu to często. Skoro nie chcesz żeby inni nie komentowali twojego zachowania, to nie komentuj tego u innych. Zaraz pewnie powiesz, że piszę tak, bo mam sex raz na miesiąc :D. To ile razy się kocham dziennie/tygodniowo/miesięcznie to moja sprawa i nic ci do tego. x a co do tych facetów, co szukają innej. To nie jest tylko i wyłącznie sprawa sexu. W każdym razie nie zawsze. Poza tym NORMALNY facet najpierw rozmawia o problemie, później jeśli nie można tego rozwiązać - ewentualnie odchodzi od kobiety i na sam koniec szuka innej. Współczuje ci związku, skoro boisz się, że facet odejdzie, jeśli nie będziesz się z nim kochać codziennie. Tzn . zaspokajać go ,jak sama piszesz. Widać, że dla Ciebie sex to jakaś rutyna, nic specjalnego, po prostu codzienny obowiązek (jak np. wydalanie). Naprawdę szczerze Ci współczuję.

Gość Lilliana
Ad1. gość: facet mnie zaspokaja, dziękuję za troskę - Twoja Wywłoka. Ad2. gość - że kpię sobie z ludzi dla których raz na tydzień to często? Tak kpię bo to jest przegięcie. co innego robić to raz na tydzień a co innego kłamać w żywe oczy innym jak to często mężowi dają - o boże boże AŻ raz na tydzień, jak ma mnie to nie bawić? no jak :D

Gość Lilliana
Ależ ja się absolutnie nie boję że mąż odejdzie, i to z wielu powodów. A jeśli odejdzie to odejdzie. Ale przynajmniej nikomu nie wmawiam że sex jest zły :D A współczucia katoliczek nie chcę więc zachowaj je dla męża, siostry, psa sąsiada, Jezuska w Kościele itp :)

Gość Lilliana
i po zastanawianiu się to ja się cieszę że takie jak wy nie dają mężom - zawsze to mniej dzieci z takiego związku więc mniej takich genów się przenosi na przyszłe pokolenia, więc moi mali synowie w przyszłości będą mieli mniejsze szanse na spotkanie oziębłych, a większe na spotkanie takich wrednych, wyuzdanych k***w jak ja które lubią ze swoim mężem seks uprawiać, i to olaboga codziennie.

Gość gość
hehe tak właśnie miała moja szwagierka, 9 lat po ślubie, ich dziecko ma 7 lat, po porodzie bardzo spadło jej libido, jej mąż oczywiście to akceptował i nie naciskał. jak po kilku latach jej się odmieniło a on nie chciał to ten oczywiście był zapracowany a ona to akceptowała i nie naciskała. rok temu się dowiedziała że ten od 6 lat ma kochankę... ale wspaniały wyrozumiały mąż :D

Gość gość
Lilianna Ty jestes nienormalna i dajesz zwyczajne d**y mezowi a wiesz dlaczego ? bo robisz to ze wzgledu na niego, bo wiesz ze faceci tego potrtzebuja czesto. Jestes  żałosna w swoich wywodach

Gość gość
Normalny facet najpierw rozmawia o problemie - dobre sobie. Nastepne dziecko co z lalek nie wyrosło. O czym rozmawiać z kobietą która seksu uznaje za zwierzęcą potrzebę, którą nalezy elminować u NIEGO, bo ona ochoty nie ma a jak nie ma to nie ma problemu? Oczywiście nie licząć zrobienia sobie różowej dzidzi. Poza tym jakie szuka innej?? Co ty się z księżyca urwałaś? Ciekawe czy ty byś na jego miejscu szukała innej jakby ci taki darmozjad dziecko zabrał, utrudniał kontakty z zemsty bo tak to wygląda najczęsciej, wziął połowę majątku niekoniecznie swojego czyli takie gdzie wkłąd był obojga..i czy robiłabyś na dwa domy. To ostateczna ostateczność a nawet wygoda. W domu głupia żonka..nimfa niepokalna gotuje, sprząta, dzieci wychowuje a na boku fajny seks niekoniecznie z jedną. wcale się tym osobom nie dziwię że tak żyją i moim zdaniem mają w takij sytuacji do tego święte prawo. Nawet nasz wyzywany kościół nie uznaje małżeństwa bez seksu. I jest jeden z niewielu argumentów do rozwodu, Szok nie.

Gość gość
pewnie, ze normalny facet rozmawia.Nawet z kobieta ktora ma dziwne problemy, wlasnie dlatego ze jest normalny. Koljne żałosne teorie

Gość gość
No fajnie aby seks był nadzwyczajny i nie rytunowy jak kupa musi byc raz na 10 lat, takie wow. Kosmos.

Gość gość
nigdzie nie napisałam, ze sex jest zły (i że jestem katoliczką). Czytaj ze zrozumieniem proszę :) Normalny człowiek nie ocenia innych pochopnie (bo ich po prostu nie zna). Twój język jest wulgarny, nie masz za grosz szacunku dla innych i ich poglądów, zero w Tobie klasy. Pewnie Twój mąż i synowie są tacy sami, więc nie martw się, na pewno nasze rody się nie spotkają. Nie to środowisko. Ja uważam, że moje łóżko - moja sprawa. "Normalni" ludzie zachowują to dla siebie. Ale skoro Ty musisz trąbić całemu światu jaka to jesteś niewyżyta, to w porządku. Nie mój problem. Raczej właśnie Ty będziesz miała problem, bo to co łatwo i bardzo często jest dostępne z czasem powszednieje i się nudzi. Zobaczymy czyj mąż szybciej odejdzie :P.

Gość gość
ale tu nie chodzi o to co kto lubi, jaki jest, i kogo to obraża (tutaj). Są pewnie fakty naukowe, obiektywne. Z badań po prostu wynika że mężczyźni chcą średnio - o ile pamiętam co 3 dzień. średnio. Tak samo ludzie jedzą średnio 3 razy dziennie. Dlatego ludzie lubiący raz na miesiąc nie powinni się obrażać, bo naprawdę statystycznie robią to rzadko. To tak jakby gość jadł raz na dzień i wytykał innym że są żarłokami i się jemu dziwią...

Gość Lilliana
ale ja nie jestem niewyżyta :) niewyzytą to mam koleżankę co nie wytrzyma delegacji pięciodniowej a sex mają 2-3 razy na dobę. Ja jestem normalna, ona niewyżyta ty - sama się zastanów. od moich dzieci wara. I nie wiem gdzie te moje wulgarne wyzwiska - to już sama siebie nie mogę podpisać jako Wywłoka? Może tak mam na trzecie. ps. twój chłop na 100% chciałby częściej - taką myśl zostawiam ci na resztę dnia, i uspokój się już :D :)