Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytłumaczcie mi jak mozna nie uprawiać seksu w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość
No nie no następna złota myśl nie daj bo mu spowrzednieje. Raz na rok i niech michę cieszy. Nie wiem co z tą osobą jest nie tak.

Gość gość
skoro wam dobrze z tym że raz na miesiąc to czemu zaciekle tego bronicie tj. że to takie super?

Gość gość
No nie no następna złota myśl nie daj bo mu spowrzednieje. Was ktoś bił kiedyś po głowie?

Gość gość
mnie smiesza te argumenty, ze codziennie sie kochasz bo wiesz, ze On musi.Wiec ty z przymusu roztsaiwsz nogi i smiesz jeszcze innych pouczac :D

Gość gość
"spowszednieje" , jeśli cytujesz, rób to bez błędów :)

Gość gość
kompletnie nie rozumiem po co przekonujecie te biedne kobiety że za rzadko nogi rozkładają, że powinny częściej. na logikę. one nie lubią - faceci ich mają dość. faceci szukają kobiet poza domem - my normalne mamy większe szanse i więcej facetów do wyboru. wiec - a niech się nie pieprzą.

Gość gość
A ja jem średnio 5 razy dziennie.

Gość Lilliana
Kochana, Ja codziennie się kocham, bo nie on, a oboje tak samo często lubimy. Minimum przyzwoitości wymaga by nie dopisywać własnych domysłów do czyjejś wypowiedzi.

Gość gość
Liliana - sama zaczęłaś pisać o dzieciach, więc teraz nie zgrywaj idiotki i sama się uspokój :). Ps. nigdzie nie napisałam ile razy kocham się z mężem, więc nie wiem skąd wiesz, że chciałby częściej? :D. Ale pudło - to ja mam większe libido :D, także mąż jest zawsze zadowolony :).

Gość gość
a widzisz tam gdzieś CYTAT? I gdzie ty wyczytałaś w postach tej laski że ona to robi bo TYLKO ON musi??? Tak ci wygodnie sobie wmówić? Skoro już ją o coś oskarżasz żeby ci się lepiej zrobiło to przeczytaj całość jej postów, jak wół tam pisze że ona chce tak samo i lubi tak samo. Nie to też nie był cytat pani INTELIGENTNA inaczej.

Gość gość
a widzisz tam gdzieś CYTAT? I gdzie ty wyczytałaś w postach tej laski że ona to robi bo TYLKO ON musi??? Tak ci wygodnie sobie wmówić? Skoro już ją o coś oskarżasz żeby ci się lepiej zrobiło to przeczytaj całość jej postów, jak wół tam pisze że ona chce tak samo i lubi tak samo. Nie to też nie był cytat pani INTELIGENTNA inaczej.

Gość gość
a my codziennie się kochamy bo oboje nie możemy zasnąć bez sexu. Próbowaliśmy kilka razy ale nie da rady, za bardzo na siebie działamy

Gość gość
ha ha zgrywa taką damulke a nagle od idiotek wyzywa. Na forum to możesz byc nawet X menem. Nie bez powodu bronisz kogo bronisz. Zarzucasz lasce wyżej że o mężu myśli a tu zamiast napisać jesteśmy zadwoleni z mężem wyskakujesz i inna równie mądra jak ty może teraz się doczepić jak ty przedtem że tylko dla faceta to robisz. Czepaisz sie a sama nie jesteś lepsza.

Gość gość
Jak zobaczyłam temat to mnie dosłownie zwaliło z nóg. Czemu inetersujecie się czyimś życiem? Co cię to autorko obchodzi? Każdy się seksi tyle ile chce. Naprawdę aż tak lubicie zaglądać ludziom pod kołdrę?

Gość gość
a jak by jakaś kobieta powiedziała ci, że jest wspaniałą matką, ma z dzieckiem dobre relacje ale przytula je raz w miesiącu bo ona tak chce to byś uznała ją za dobrą matkę?

Gość gość
Temat jak temat. Nikt nikogo nie zmusza aby mówile ile i jak nietórzy się chwalą czy żalą od dawna. Zabronisz im też?

Gość gość
jakiś durny babsztyl założył durny temat i się kwoki zleciały kłócić. cała filozofia na wasz temat.

Liliana, nie pozostaje nam nic innego jak współczuć, że dorosłe baby nie uimieją uprawiać seksu. 'Bo ja nie lubię, bo mąż mnie brzydzi, bo mnie boli, olaboga'. I jeszcze uważają, że to normalne. Mój chłopak miał taką byłą: seks coraz rzadziej, sperma ją brzydziła. Dzisiaj jego ojciec mówi, że przy mnie lepiej wygląda, wydaje się szczęśliwszy. I nie dlatego, że ma przy sobie oziębłą babę, która rzuci mu raz dziennie schabowego z ziemniakami, albo i to nie, bo pracuje, tylko dziewczynę, która kocha go całego, zarówno ciałem jak i duszą.

Gość gość
zarówno ciałem jak i duszą. :D:D:D:D

Gość szczesliwa z mezem
jestesmy razem od 10 lat, kochamy sie srednio 2-3 razy w tyg, a na urlopie praktycznie codziennie :) oprocz tego jestesmy najlepszymi przyjaciolmi, uprawiamy razem sporty (zeglarstwo, snowboard, kolarstwo), duzo podrozujemy wspolnie, a udany seks dodatkowo nas scala i zbliza do siebie :) wczoraj kochalismy sie noca na tarasie (jestesmy na wakacjach na egzotycznej wyspie) przy gwiazdach, z widokiem na wzgorza, morze i nocna panorame miasta w oddali ;) orgazm - odlot. nie wiecie co tracicie, baby. seks to niebo za zycia :D

Gość gość
A teraz jak już się uspokoisz i zaczniesz logicznie myśleć to popatrz na większość tematów na kafe i napisz że tam tego schematu nie ma tzn że durny ktoś, zakłada durny temat aby inni w pzrypadku tego forum kwoki zleciały się kłócić?

Gość gość
nie wszystkie tematy są durne. ktoś pyta o autyzm. ktoś pyta o jakąś tam poradę. jeszcze kogoś niepokoi zachowanie swojego dziecka. ale jak widzę, że ktoś zakłada temat, żeby zastanawiać się nad sexem obcych osób to mnie pusty śmiech ogarnia

Gość gość
ej no dlaczego od razu durna? byłam ciekawa to zapytałam bo nie rozumiem, od tego jest forum. i nadal odpowiedzi nie znalazłam, myslałam że ktoś napisze że np ma przciwwskazania zdrowotne i takie tam a tu zrobiła się jadka

Gość gość
Weźcie kobietki, i jeszcze wam/ JEMU nie zbrzydło, nie spowSZedniało? Normalnie szok. Raz na rok żeby miał na co czekać bo inaczej to jak robienie w wc wiecie czego.

Gość gość
jesli to są twoje zyciowe "rozkminki" to Ci serdecznie wspołczuję. musisz być nieźle sfrustrowana

Jak porównujesz swojego faceta do kibla, a seks do g***a, to po co Ci związek? On wie, że porównujesz go do wypróżniania, czy dla męża inną bajkę rezerwujesz? : D

Gość gość
Jeśli autorka jest ciekawa i szuka odpowiedzi to więcej frustratek w jednym miejscu niz na kafe nie znajdzie haha

Gość gość
"lady_margarett ja też tego nie łapie, w bajki o tym że facet nie potrzebuje to ja nie wierze.... " No patrz ledy jak tobie ktos napisze ze kazda kobieta marzy o ślubie to plujesz sie jak glupia "ze ty nigdy ślubu nie chciałaś ble ble " Moj maz na niskie libido i ZAWSZE tak bylo od kiedy go znam.Ja to akceptuje i czasami sama musze sie zaspokoic. Kocham meza i wiem ze on tez mnie kocha., Nasze małżeństwo trwa juz wiele wile lat i nadal jesteśmy szczesliwi .

Gość gość
ale czego jest ciekawa? to jest najbardziej własnie w tym żałosne że jest "ciekawa"