Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj skończyłam 37lat :( nie mam ani faceta ani dziecka

Polecane posty

Gość gość

i bardzo mi z tym źle. Bardzo chciałabym być mamą, marze o dziecku i ogarnia mnie desperacja bo młodsza się nie robię. Nie mam kandydata na ojca, sama nie dam rady utrzymać i wychować dziecka. I choćbym nawet jutro spotkała faceta mojego życia to nie wyskocze od razu z tekstem: chce dziecko. Jestem załamana, moje szanse na macierzyństwo maleją w zastraszającym tempie :(

Gość gość
Ja tez

Gość gość
Ja tez

Gość gość
polki sa brzydkie wiec ja bym sie nie dziwił tak..

Gość Miye
zawsze pozostaje adopcja ;)

Gość Miye
zawsze pozostaje adopcja ;)

Gość On_35
Ja też nie mam żony i dziecka, ale wolę, żeby tak pozostało, niż na siłę to zrobić

Gość On_35
Ja też nie mam żony i dziecka, ale wolę, żeby tak pozostało, niż na siłę to zrobić

Gość On_35

Gość franciszek paps
moje gratulacje -sto lat ! - no a co do dalszej czesci hmmm... cooo ty masz taki ped do tego ? ciesz sie ze nie masz problemow, poczytaj sobie tu na kafe jakie sa "artystki" bez pracy kasy faceta i w ...ciazy ! nie ma kasy na slub a brzuch - tuz tuz ! idzie sie tylko powiesic- boooziuuu patrzysz i nie grzmisz ? i to sa tragedie, zycie na "pies je/bal byle do przodu ! - a ty sie ciesz ze jeszcze nikt ci tak zycia nie sp/ie/rd/ol/il na maksa !!! a te urodzinki to dzisiaj bedziesz obchodzila to pewnie przyjdzie jaki sasiad z szampanem ?

Gość franciszek paps
moje gratulacje -sto lat ! - no a co do dalszej czesci hmmm... cooo ty masz taki ped do tego ? ciesz sie ze nie masz problemow, poczytaj sobie tu na kafe jakie sa "artystki" bez pracy kasy faceta i w ...ciazy ! nie ma kasy na slub a brzuch - tuz tuz ! idzie sie tylko powiesic- boooziuuu patrzysz i nie grzmisz ? i to sa tragedie, zycie na "pies je/bal byle do przodu ! - a ty sie ciesz ze jeszcze nikt ci tak zycia nie sp/ie/rd/ol/il na maksa !!! a te urodzinki to dzisiaj bedziesz obchodzila to pewnie przyjdzie jaki sasiad z szampanem ?

Gość gość
a chcesz to na sile robic?

Gość gość
a chcesz to na sile robic?

Gość gość
Ja tez niemam ani faceta ani dziecka i jest mi z tym źle jak patrze na rodzeństwo mające swoją rodzinke .Tez juz skończyłam 37lat.

Gość gość
gość dziś Ja tez niemam ani faceta ani dziecka i jest mi z tym źle jak patrze na rodzeństwo mające swoją rodzinke .Tez juz skończyłam 37lat. A długo jesteś sama?

Gość gość
Rodzina i bachorki to same problemy, ciesz sie ze ich nie masz i zajmij sie soba czyli zarabianiem pieniedzy :)

Gość gość
Po co ci dzieci? to tylko wydatki ,wydatki, duza odpowiedzialność ,ja mam 33l nie mam meza, nie mam dzieci i nawet o tym nie śnie i nie marze, co ma być to będzie.Meza to mogę mieć a dzieci nie muszę i dziwie sie tym kobieta co one widza w tych bachorkach, ich chorobach, wstawaniu do nich przewijaniu i język pod pół pasa a na pipie pot.

Gość gość
A ja skończyłam ale 36 lat wiosną tego roku ... i ... jestem w ciąży z moim "kolegą do seksu" ... ja jestem sama on też. i nie pali się nam do związku na stałe. on o ciąży jeszcze nie wie, ja wiem o niej od zaledwie tygodnia ... i pojęcia nie mam co robić. niby chcę kiedys mieć dziecko i wiem że 40 tuż tuż a prawdziwego związku nie ma ... ale nie chcę by on myślał że go łapię bo tak NIE JEST/. i co ja mam robić. usunąć? poweidzieć mu? i co, być sama? choroba.

Gość 30tki
A ja mam 26 i nie marze o dziecku. Mezatka jestwm od 3 lat. Ale nas nie ciagnie w tym kierunku. Czasem zastanawiam sie co jak ockne sie pod 40stke ze nie mam dziecka,a chcialabym a bedzie za pozno..? Narazie nie przewiduje dziecka na 5 lat do przodu. W ogole dziecko to dla mnie jakas odlegla przyszlosc. Jednak czasem mysle ze moze lepiej zrobic niz zalowac potem. Sama nie wiem. Mam dwie siostry jedna 23 latka ma 5 letnia corke, 28 latka ma 8 letniego syna. A ja26 i nikogo i nie jest mi z tym jakos zle ale boje sie ze kiedys moge zalowac.maz podziela narazie niechec do dziecka jest 5 lat starszy

Gość qmbp
Ale po co ci to dziecko?

Gość gość
Dzięki Ci Boże za to, że nie zmarnowałeś życia jakiemuś facetowi z tą kobietą.

Gość gość
pewnie dziwnie to zabrzmi ale ci zazdroszczę :) chciałabym nie mieć nikogo i mieć święty spokój

Gość gość
Baby to są po/je/ba/ne. Jak są same to biadolą a jak są w małżeństwach, to marudzą. Tylko szariat może was zadowolić.

Gość gość
szariat to niewolnictwo i zgnojenie człowieka, jak można komuś proponować taką zdziczałą ideologię?

Gość gość
37 lat to na faceta OK, na dziecko jeszcze jeszcze, ale wątpię, aby się udało. Co do osoby, która ma dziecko z facetem "do seksu" wystarczy powiedzieć zobaczyć reakcję i być razem lub nie, zaś dziecko urodzić, on będzie musiał płacić alimenty. Jak już dziecko w drodze, to naprawdę musiałyby być mocne argumenty przeciw urodzeniu.

Gość gość
Znajdz dzieciatego i po problemie

Gość gość
Ciekawy temat. Autorko, są przykłady kiedy w tym wieku się znajduje męża. Róznie jest w zyciu. To co mozesz zrobić to przestać płakać i zacząć być najlepszą wersją siebie, jeśli będziesz miała iel przyciągajacych cech to ktoś fajny się przypałęta. A jak było wczesniej? Nie spotykałaś sie z nikim? Taka Szulim sobie znalazła milionera, wszystko przed tobą ;)

Gość gość
nie masz za co utrzymać dziecko to wybij je sobie z głowy.co robilas ostatnie 20 lat? dlaczego nie zarabialas? jesteś już w takim wieku że gdybym miał cię zechciec musialabys mieć swoje mieszkanie i na koncie 6 cyfrową kwotę. o mnie: facet 32 lata żonaty i dzieciaty, żona 28 też bez grosza ale nadrabia urodą oraz pracowitoscia.

Gość gość
o tobie: kretyn i palant do kwadratu wyrazy współczucia dla żony