Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaczelam sie bac ...

Polecane posty

Gość gość

Witam Was. Pisze tu bo pewnie szukam pocieszenia i nie chce zostac z natlokiem mysli sama Ja i moj maz mieszkamy oddzielnie. On mieszka i pracuje w Anglii. Przyjezdza do mnie i dziecko co 3 miesiace na kilka dni. Dla mnie lupota byloby brac tabletki anty i truc się tyle czasu na kilka dni w roku... Teraz tu byl akurat mialam miesiaczke on nienawidzi kondomow ... Namowil mnie na kilka razy bez zabezpieczenia + stosunek przeywany... Bylam wtedy dzien przed miesiaczka i w miesaczke. Wiadomo wtedy się nie mysli... Ale teraz zaczelam się bac... Myslicie ,ze duza jest szansa na zaplodnienie? Cieszylaby się z drugiego dziecka jednak nasza sytuacja nie pozwolilaby nam na to smutas.gif zaczelam się martwic

Gość Joanna DAR_C
dezodoranty bac export z zapasow bundeswehry

Gość gość
?

Gość gość
To powiedz na cholerę mąż w tej Anglii jest, na drugie dziecko Was nie stać czy jaki powód jest tego że sytuacja nie pozwala go mieć . ,rozłąka jest ciężka wiem coś o tym ale coś kosztem czegoś ,czyli lepszego życia

Gość gość
mieszkalam z nim kiedys w Anglii i nie dbal o mnie ... mial mnie w 4 litarach nie ufam mu na tyle by za nim wyjechac ... mieszkalam z nim 3 razy ... wydaje mi sie, ze gdy wyjade do niego piekne zycie bedzie przez miesiac, a obowiazki ktore wymaga dziecko go przerosna i szybko mu sie znudza a ja zostane tam sama bez niczego. mial wyjechac na kilka miesiacy a teraz nie chce wrocic on ulozyl swoje zycie tam a ja mam swoje zycie tu . mam mieszkanie rodzine , nie moge kolejney raz wszystkiego zaryzykowac .. wiem, ze zrobilam glupote zgadzajac sie na cos takiego . on namowil mnie do tego a teraz po prostu sie boje. zawsze bylam bardzo ostrozna i nawet w prezerwatywach kazalam mu ze mnie wychodzic gdy dochodzil ... fakt to, ze mialam miesiaczke ... poczulam sie pewniej i zgodzilam sie kilka razy. :( ps.przepraszam za brak Polskich znakow ale staram sie pisac cichutko by sie obudzic malucha.

Gość gość
na 2 dziecko na stać, tylko, że jeśli ono się by pojawiło on nie wrócił by tu a jeśli ja pojechałabym tam to byłby to bilet w jedną stronę, ciągle się kłócimy i niedogadujemy ... nie wiem ile jeszcze potrwa nasz zwiazek ... miłość jest miłością ale przez ten czas kiedy nie jesteśmy razem ... zmieniliśmy się ... :( myślicie, że duża jest szansa na to bym zaszła w ciążę ? :(

Zacytuje Cię - mieszkalam z nim kiedys w Anglii i nie dbal o mnie ... mial mnie w 4 litarach nie ufam mu na tyle by za nim wyjechac ... mieszkalam z nim 3 razy . Szczerze, na ch.... Ci mąż. Nie mieszkasz z nim, ma Cię w d.... . Bez sensu. Wiesz kasę i tak dostaniesz czy będziesz jego żoną czy nie.

Gość gość
ja kocham go ... i gdy tu jest ... jest tak jakbym chciała żeby było. ale kiedy on wraca już do swojego życia ... wtedy wszystko się zmienia. tutaj jest kwestia zaufania. a ja mu nie ufam. on oszukał mnie bo tak jak mówiłam wyjechał na kilka miesięcy a później stwierdził , że nie wraca. nasze życie jest strasznie powikłane ... i dopóki ono się nie ułoży nie mogę pozwolić sobie na ciążę :( powinnam się bać ?

Gość gość
jestem z nim z naiwności :) bo wierzę, że pewnego dnia stanie w drzwiach i powie, że nigdzie już nie wyjeżdża ...

Gość gość
Ja jestem dzieckiem, które powstało w teoretycznie 'bezpieczne' tuż przedmiesiączkowe dni ;)

Gość gość
to wiadome, że nikt tu nie ma takiej mocy by powiedzieć mi - w ciążę nie zaszłaś. wiem ,że jest to realne ... i wiem ,że zrobiłam największą głupotę w swoim życiu zgadzając się na taki strach ... kocham dzieciaki. i moje wychowuje samiuteńka od pierwszych jedno dni. poradziłabym sobie. tylko wiem, że nawet gdybym zaszła ... nie pojechałabym do niego. nie chodzi mi o pieniądze, tylko chce by moje dzieci miały super rodzine ... a tak jak mówiłam ... nie wiem ile nasza jeszcze potrwa. bo zaufanie którego mi brak .. nie pozwala mi na to by rzucić wszystko i wyjechać, on ma tam swoje życie jest szefem kuchni otwiera tam biznes ma znajomych zna język . ja nie będę miała nic. a on w niczym mi nie pomoże. ...

Gość gość
WickedWitch mój syn jest dzieckiem planowanym . kocham męża bez wzgledu na to co on robi a czego nie. wolę życ w celibacie i nie mieć się do kogo przytulić niż związać się z kimś kto nie będzie ojcem mojego dziecka i nigdy nie pokocha go jak własne ...

Gość gość
Kocham go nie ufam ,olewał mnie .zdecyduj się na coś ile ty masz lat , jesteś nie obraź się głupia.Olej dziada niech sobie tam siedzi w tej Anglii a ty żyj tutaj i zapomnij .Nie można mówić kocham ale nie ufam nie ma sensu tkwić w takim związku ,niech odwiedza dziecko jak jest za granicą to dziecko z czasem podrośnie i przywyknie że tata nie zjawi się za 5 min bo jest daleko . Zanim będzie za późno i zmajstrujecie drugie dziecko z jednym lżej w pojedynkę .