Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Czy jak będę miała maturę to mogę iść pracować do policji

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Chodzi o pracę w policji za biurkiem. Policjantka cywilna.

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak policjantka cywilna. Albo policjant, albo pracownik cywilny. Nie masz szans, bez wyższego nawet po znajmości się nie dostaniesz.

Gość dupa dupa dupa
pewnie że tak startuj do policji średnie ci wystarczy

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak policjantka cywilna. Albo policjant, albo pracownik cywilny. Nie masz szans, bez wyższego nawet po znajmości się nie dostaniesz. x jeśli nie masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj, staruj chłopcze do policji, średnie Ci wystarczy i nie słuchaj debili którzy straszą że potrzebujesz mieć wyższe i sie nie dostaniesz, bo mam znajomych z tego fachu i mnie nawet zachęcali, że cieżko nie jest sie dostać

Gość gość
tak samo co do wzrostu, nie ma już takiego czegoś ze trzeba mieć określony wzrost bo i niscy i bardzo niskie policjantki są

Gość gość
Wy chyba nie rozumiecie. On/a nie chce startować w rekrutacji do policji, nie chce zostać policjantem Chce zostać biurwą w policji, czyli pracować w księgowości, administracji, czy czymś podobnym

No ja nie chce zostać policjantką tylko taką panią z biura ale nie interesuje mnie księgowość, tylko przekładanie dokumentów.

Gość gość
co prawduchna w d**e zaczynasz dostawać, co? w dorosłe życie się wchodzi a tu pracy z pierdzeniem w stołek brak :(;( Nie martw się. takie krowy jak ty mają farta w życiu : D

Gość gość
próbuj, próbuj....na biurwę sie nadajesz jak mało kto-jesteś nienażarta, podła, dupsko pewnie już w rozmiarze50+ masz a knuć umiesz..... jak to miło czytać i patrzeć, jak komuś się wiedzie ; ) Wierzę w twój sukces, bo takie bydełko d**y w życiu nie stłucze i wyladuje gdzieś parząc kawę i pierdząc w stołek..... żreć tylko sobie przygotuj