Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ktore lubicie facetów po 50tce

Polecane posty

Gość gość

Jestescie aż tak zdesperowane?Musicie byc nie złymi pasztetami....

Gość gość
Wiedzą co dobre .Nikt tak nie wyr......cha jak doswiadczony fachowiec

Gość gość
oj autorko , i tu Cię zadziwię , w stajni w której trzymam konia , trenuje pan po pięćdziesiątce ( o jego wieku wiem od właściciela pensjonatu , bo na tyle nie wygląda) , i musiałabyś widzieć jak te wszystkie młode kobitki wdzięczą się do niego , jak ''rzucają'' dowcipnymi tekstami , żenada . Facet bardzo kulturalny , wysportowany , zadbany , zawsze pachnący , bardzo przystojny i szczęśliwie żonaty.

Gość gość
Są dwa powody po pierwsze jeżeli taka jest ładna zgrabna i wozi się z takim to kocha jego kasę a po drugie jeśli jest brzydka i jest pasztetem to trzyma się takiego z desperacji

Gość gość
jest trzeci powód , kobieta jest ładna , i lubi dojrzałych mężczyzn ( i nie koniecznie muszą być kasiaści ) , bo wychowała się bez ojca , bo młody i niedojrzały już kiedyś ją skrzywdził , bo facet ma to coś . Miłość nie zna granic , i wieku . Nie rozumiem , czemu tworzycie tu jakieś teorie spiskowe , jak się jakiejś spodoba gostek po pięćdziesiątce , to kobieta koniecznie musi być pasztetem . A ciekawe jak Wy wyglądacie , laski młodych gachów ?? Pewnie oczu nie można od Was oderwać :-P

Gość gość
I jest trzeci powód .Taki gość nie chodzi w dresie albo portkach z krokiem w kolanach .Duzo wie jest mądry a jak pieprzy to wiory z tzipki lecą :-)

Z tym kompleksem ojca to bzdura...znam dziewczyne która wychowywała sie bez ojca ale nie ma takich zaburzeń....

gość jest trzeci powód , kobieta jest ładna , i lubi dojrzałych mężczyzn ( i nie koniecznie muszą być kasiaści ) , bo wychowała się bez ojca , bo młody i niedojrzały już kiedyś ją skrzywdził , bo facet ma to Tłumacz sobie dziadziusiu....

Gość gość
no coś Ty Lady jakaś tam , młoda jesteś to mało wiesz . Nie każda kobieta wychowana bez ojca ma kompleksy , ale i takie się zdarzają . W poście powyżej nikt tego nie generalizował , tylko wymienił jako jeden z możliwych powodów . Naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem , a potem się wypowiadaj :-P

Gość gość
jeżeli już to babuniu , ale może dopiero za jakieś dwadzieścia lat :-P

Jesli dziewczyna wiaże sie ze starszym facetem ok 50tki to albo dla kasy,albo musi miecv powazny defekt.Tu nie ma mowy o miłosci,ja sama poznałam taka parę on 56 lat ona 22 i co?Okazało sie ze ona utyka....ma defekt.Takie rzeczy to tylko w telenowelach,a normalnie to zawsze musi byc jakis haczyk.

Gość gość
''.......Lady93 Jesli dziewczyna wiaże sie ze starszym facetem ok 50tki to albo dla kasy,albo musi miecv powazny defekt.Tu nie ma mowy o miłosci,ja sama poznałam taka parę on 56 lat ona 22 i co?Okazało sie ze ona utyka....ma defekt.Takie rzeczy to tylko w telenowelach,a normalnie to zawsze musi byc jakis haczyk...........'' no tak skoro Ty taka znawczyni jesteś , to zaiste są tylko te dwa powody , dla których młoda dziewczyna , wiąże się z dojrzałym mężczyzną , i nie ma bata we wsi , innych powodów już nie może być . ''Pani'' już podziękujemy , idź lepiej spać , bo jak się domownicy obudzą i zobaczą , że Ty tyle czasu przed kompem , to będzie draka :-P

A Ty uganiasz sie za staruszkami ze tak Ci przeszkadza moje zdanie na ten temat?Niestety ale staruch tez moze skrzywdzic jak i mlody a nawet bardziej bo dziadkowie nie mysla juz o miłosci....

Za dużo telenowel sie na ogladaliście.Wiem ze to stereotypowe ale stereotypy niestety się czesciej sprawdzaja niz jakieś"cuda w miłosci"

Gość Arlekin7
Statystycznie pewnie tak ale statystyka to nie wszystko

Jak dziewczyna jest ładna to moze miec młodych przystojnych chlopców to po co by jej byl potrzebny jakis staruch?Pomijam oczywiscie tych (zrobionych typu Ibisz) To jest logiczne jak mozna miec luksusowas Willę to nie przreprowadzisz się do starej kamienicy.

Gość Arlekin7
Ciekawy czy jest tu dziewczyna która nie myśli w ten sposób ?

Gość gośćiu2310
Ja to bym takiej po 50 raczej nie chciał musiała by być zrobiona i mieć kasę

Arlekin to jest przeciwienstwo pedofili.A pedofile to Ci co nie potrafia stworzyc relacji z doroslymi kobietami dlatego biora się za dzieci,to samo z kobietami.

Gość gość
A ja lubię facetów po 50-siątce i o dziwo, na kasę nie lecę bo sama zarabiam dość dobrze. Za tutusiem też nie tęsknię. Nie dzierżę młodziaków bo mają pustkę w łepetynkach i chodzi im tylko o wytrzepania worka. Dziękuję, postoję.

A starszym nie chodzi o seks?Tylko ze oni zdobywaja z kultura ale cel maja ten sam....To ze nie radzisz sobie z rówiesnikami i uciekasz w ramiona starcow ok ale nie wmawiaj nam ze to normalne.

Gość gość
Być może chodzi im również o sex, ale jak sama napisałaś, kultura się liczy. Zdobywaną z kulturą, jak i sam akt seksualny który opiera się najpierw na zaspokojeniu moich potrzeb i mojego spełnienia jest o wiele przyjemniejszy niż podgatunkowy akt seksualny z jakimś młodziakiem (równieśnikiem, żeby ktoś mnie nie posądził o pedofilię) któremu brakuje wyrafinowania, dotyku, i który puszy się z faktu że "stęknęłam" parą razy więc "napewno musiało"mi się podbać. Starzec- to pojęcie względne.

Gość gość
50 lat starzec ! Dobre sobie hi hi hi hi hi

Gość gość
Dla Lady93 to "już" starzec. Nic innego mu nie pozostaje tylko zainwestować w trumienkę i cmentarzyk :-) Nie szkodzi....jeśli młoda siksa dożyje to sama się sama przekona :-)

Ja rozumiem ze to nie jest starzec,ale bez przesady.Tacy około 50tki tro sa własnie najgorsi zadnemu z nich nie chodzi o miłosc.A są gorsi od młodych bo oni maja etap miłosci xza soba i mysla i kombinuja jak tu kogos zaliczyc.Dlatego sa tacy kulturalni ale nie z racji tego ze obchodza ich wasze uczucia.Chodzi o to ze w tym wieku wiedza że musza się postarac zeby jakas zdobyc .

Gość gość
lady93 dojrzale piszesz nie wiem czemu tak naskuja na ciebie.

Gość gość
lady93 dojrzale piszesz nie wiem czemu tak naskuja na ciebie.

Gość gość
Tacy około 50-siątki (i PO!!!) są o wiele lepsi w wielu sferach. Nie wiem przez jaki pryzmat Ty śmiesz określać mężczyzn w tym wieku. Naoglądałaś się jakichś idiotycznych programów w TV? Smiem twierdzić że nie masz pojęcia o czym mówisz. Co Tobie pasuje, co Tobie się podoba nie znaczy że reszcie młodszym kobietom podobają się te same rzeczy. To, że Ty nie jesteś zdolna do wyobrażeń, świadczy tylko o Twoim wąskim spojrzeniu na świat i ludzi. Wiek jest tylko liczbą. Są kulturalni bo zdobyli poprawną wiedzę o kobietach. Nie powiem i nie gwarantuję że każdy "staruch" jest taki , jak i młody sztubak (taki uczuciowy też się trafi, aczkolwiek żadko). Nie rozumiem dlaczego ktoś szufladkuje i wsadza wszystkich do tego samego wora? Nie muszą się o nic starać bo zazwyczaj są dobrze usytuowani finansowo, więc jeśli chcieli by tylko seksu, to agencji towarzystkich na rynku nie brakuje, tak jak i prostytutek.

A ja nie pisze o dobrze sytuowanych.Jesli jestes po 30-40 to ok nic nie mam do Ciebie.Taki starszy pan juz ma etap miłosci za soba.I nie interesuja go uczucia.Tylko własne potrzeby.