Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDZIWIONA ELA G

SŁUCHAJCIE O CO MÓJ MNIE ZAPYTAŁ

Polecane posty

Gość ZDZIWIONA ELA G

byłam wczoraj pierwszy raz u niego i jak to ja zawsze robię ogląd mieszkania u nowych ludzi. poszłam do łazienki i tak siedzę na toalecie i zauważyłam papier toaletowy, a obok papieru na podłodze leżą chusteczki niemowlęce nawilżane zdziwiłam się i jak wyszłam z uśmiechem na twarzy zapytałam: - a czy ty masz dziecko? a on odpowiedział: nie mam dziecka, dlaczego pytasz? a ja: no bo zauważyłam, że masz chusteczki nawilżane dla dzieci i pomyślałam, że możesz mieć dziecko...no bo po cóż innego trzymać chusteczki dla dzieci a on: to ty nie używasz po podtarciu się chusteczek nawilżanych do obmycia higienicznego? a ja: no wiesz...(nie wiedziałam jak wybrnąć z tej sytuacji, bo mnie zaskoczył) nie używam, ale za to myję się w umywalce na co on się skrzywił: w umywalce? zrobiłam się czerwona jak pomidor i już nie pytałam o te chusteczki, ale dla mnie to dziwne, że 34 letni facet podciera się chusteczkami dla dzieci, przecież każdemu wystarcza przecież zwykły papier toaletowy. czy to może oznaczać, że on ma jakieś naleciałości już starego kawalera ? chyba zacznę się bać, co następne mnie zaskoczy...

Gość gość
Był już ten temat

Gość ZDZIWIONA ELA G
To jest inny kawaler :-p

Gość gość
dziwi mnie, ze myjesz sie w umywalce. to dopiero wiocha. musisz miec ja nisko, zeby d**e obmyc...

Gość gość
Widoczne trafiasz na tych chusteczkowych

Gość ZDZIWIONA ELA G
A slyszałaś o niskich umywalkach przeznaczonych do podmywania?!? Wiochą wiejesz, no ale nie dziwie się, bywa! :-p

Gość gość
Te niskie umywalki to bidet:P

Gość gość
umywalka a bidet to dwie rozne rzeczy autorko kretynko:) sama sie osmieszylas:)

Gość gość
To dobrze nie bedziesz znajdywala potem boberkow w d***e jego ani brazowej sciezki na bieliznie za to ty fleja. Bo nigdy papier nie da rady na 100 procent. A skoro podmywasz sie w umywalce to nic dziwnego ze sie skrzywil musialas uzyc jego mydla i recznika i w kazdych gosciach to ludziom robisz bleech