Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga smutna

Mojego meza zlapali wczoraj po wycipiciu alko jak prowadzil auto

Polecane posty

Gość gość
tak czy inaczej owe pół promila nikomu w głowie nie "zakręcą" a są tylko pretekstem w zbożnym dziele "polowania na czarownice" i wrzucania do jednego worka "wczorajszych" albo tych po dwóch piwach którzy wcale pijani nie są i żadnego zagrożenia dla ruchu nie powodują i tych którzy potrafią wsiąść za kierownicę n******* kompletnie i są poważnym zagrożeniem bo ledwo co rejestrują rzeczywistość. no ale "jakbyś myślał" to byś o tym wiedział ale ty nie myślisz tylko słuchasz tych propagandowych bredni że "nieważne ile się wypije". konsekwencja jest taka że w polsce prawie że nie ma tzw "kultury picia" bo szklanka piwa czy kieliszek wina do obiadu dla normalnego człowieka jest po prostu nieosiągalna więc jak już człowiek ma ten wolny dzień to się naj***e tak żeby sobie wynagrodzić. no ale "jakbyś myślał" to też by dla ciebie było oczywiste.

Gość gość
Gdyby w Polsce ludzie umieli jeździć autem i mieli odpowiednią kulturę, to może kieliszek wina nie byłby problemem, ale na naszych drogach jest jedno wielkie chamstwo, o kulturze picia już nie wspomnę, bo u nas większość jak już zaczyna pić, to poniżej 1 promila nie schodzą... poza tym co to za problem wrócić sobie na piechotę, albo taksówką, autobusem, ewentualnie poprosić osobę trzeźwą o podwiezienie. Ja nawet jak wypije pół piwa, to nie siadam za kierownicę (chociaż jestem trzeźwy) i to nie ma nic wspólnego z propagandą, bo jak mi ktoś wiedzie w tyłek, to i tak ja będę winny, bo piłem.

Gość gość
"Nie ważne ile się wypiło, alkohol otępia i zmniejsza refleks i to są fakty" x skoro ktoś się zachowuje normalnie, prowadzi normalnie i nie sposób poznać że w jego organizmie znajduje się jakaś tam minimalna ilość alkoholu to naprawdę trzeba być zjebem żeby przyłączać się do tego chóru idiotów urobionych propagandą i obwiniać go za wyczyny tych którzy wsiedli do samochodu urżnięci tak że nie mogą już łazić.

Gość gość
Za w/o/r/a pijaka i na latarnie!a tu zonka broni jeszcze go.obydwoje siebie warci.tfu!

Gość gość
coś się znowu kafeteria rypie

Gość gość
"Gdyby w Polsce ludzie umieli jeździć autem i mieli odpowiednią kulturę, to może kieliszek wina nie byłby problemem, ale na naszych drogach jest jedno wielkie chamstwo, o kulturze picia już nie wspomnę, bo u nas większość jak już zaczyna pić, to poniżej 1 promila nie schodzą... poza tym co to za problem wrócić sobie na piechotę, albo taksówką, autobusem, ewentualnie poprosić osobę trzeźwą o podwiezienie. Ja nawet jak wypije pół piwa, to nie siadam za kierownicę (chociaż jestem trzeźwy) i to nie ma nic wspólnego z propagandą, bo jak mi ktoś wiedzie w tyłek, to i tak ja będę winny, bo piłem." x widzę że jesteś takim idiotą że w ogóle nie powinni cię wypuszczać na ulicę a durny łeb masz urobiony propagandą na każdy temat. zakompleksiony idiota co to w d***e był i g***o widział ale "wie że w polsce" to jest tak źle a za granicą to cud miód i orzeszki bo mu tak w telewizji "celebryci" powiedzieli.

Gość gość
a skoro dla ciebie "nie jest problemem" jeździć autobusem to se nim jeździj. inni widocznie potrzebują samochodów więc niech jeżdżą samochodami i dopóki nie stwarzają zagrożenia dla ruchu to nie ma powodu żeby robić z nich przestępców na użytek władzy która potrzebuje kozła ofiarnego żeby usprawiedliwić ilość wypadków na naszych fatalnych drogach.

Gość gość
Za alkohol powinni zabierać prawko dożywotnio !

Gość gość
"Ja nawet jak wypije pół piwa, to nie siadam za kierownicę (chociaż jestem trzeźwy) " x i jeszcze się tym kretynie chwalisz? jakim trzeba być osłem żeby wiedząc że jest się trzeźwym, nie ma się zakłóconych reakcji, jest się w pełni zdolnym do podejmowania decyzji i nie stwarza zagrożenia dla ruchu chwalić się takim poziomem ogłupienia przez propagandę że się za kierownicę nie wsiada bo telewizja propaguje taką idiotyczną ideologię.

Gość gość
Ale j/e/b/n/e/l/a temat stara pijaka

Gość gość
22lata a mozg 15latki

Gość gość
Autorko chcialas sie bezmyslnoscia pochwalic? Udalo ci sie

Gość gość
"Gdyby w Polsce ludzie umieli jeździć autem i mieli odpowiednią kulturę, to może kieliszek wina nie byłby problemem, " x otóż w polsce wielu ludzi "ma odpowiednią kulturę" ale przez takich baranów jak ty nie może z niej skorzystać. bo o ile we francji czy w niemczech mogę sobie do obiadu wypić kieliszek wina i potem jechać dalej i policja nawet jak mnie skontroluje to złego słowa mi nie powie to w polsce będę demonem wyświetlonym na pasku w tvnie "w czasie weekendu złapano 1245 pijanych kierowców". i po wypiciu owego kieliszka wina ja będę jednym z nich i zabierze mi się prawo jazdy. w czasie euro był taki wypadek z jednym holendrem który wypił piwo czy dwa i chciał wrócić do domu rowerem. zaczajona psiarnia go oczywiście złapała i chcieli mu zabrać prawo jazdy. facetowi się w głowie nie mieściło że mogą mu zabrać prawo jazdy na samochód za to że wypił sobie dwa piwka i wracał do domu rowerem. nie wiem jak to się skończyło ale tak właśnie wygląda rzeczywistość regulowana przez baranów takich jak cytowany.

Gość gość
Ciekawe czy juz wypuscili tego bezmuzgiego barana ;)

Gość Aga smutna
Tak maz juz w domu.Tak sie ciesze,Rozmawialam wczoraj z kuzynem.Sam zaproponowal ze cos zalatwi

Gość julka19xx
powinni mu zabrac prawko minimum na 2 lata.Aha i nie widze nic zlego w jezdzie po 2 piwach.Taka ilosc na facecie 90kg nie robi żadnego wrażenia.

Gość gość
Co wy gadacie!!! Ani po piwku ani po dwoch nie wolno wsiadac za kierownice. Powinien byc karany i taki idiota, i wszyscy ci, ktorzy z nim siedzieli w samochodzie. Tyle niewinnych ludzi ginie przez takich baranow. Nie potraficie wyciagac zadnych wnioskow?

Jakie metody według Was pozwola zmniejszyć ilość pijusow za kółkiem??? Moim zdaniem oprócz kar jeszcze potrzeba długich kampanii terapeutycznych dla zmiany świadomości narodowej. Ale czytajac te wypowiedzi już jest nieźle. Pocieszajace, ze w teorii tak to wygląda. Praktyka jeszcze czeka na zmiany

Gość gość
No proszę jak się alkoholicy oburzyli, od razu widać kto lubi jeździć na bani... tylko idiota pomyśli że po alkoholu nie stwarza zagrożenia, ale im się tego nie da wytłumaczyć, debil zawsze pozostanie debilem i wypadki będzie tłumaczył złą jakością dróg.

Gość gość
Przynajmniej pijak sie nastepym razem zastanowi zanim wsiadzie po pijaku.(albo i nie)

Gość gość
Co to za kretyn wyjechał z jakimś tekstem o propagandzie? W PL dopuszczalna dawka to 0,2 promila, więc śmiało można wypić kieliszek wina do obiadu deklu, ale sposób w jaki się wypowiadasz świadczy o tym że ty z tych co jak zaczną pić to piją na umór... pewnie już ci zabrali prawko za jazdę na bani i dlatego żółć cię tak zalewa :)

Gość antylooppa
16.06.2102 w Bugaju pod Poznaniem pewien pijany gośc zabił 2 młode kobiety i ich 8 letnich synków... Wracały z wycieczki z Biskupina. Proszę,pamiętajcie o Nich ! http://www.karolinachurskanowak.kupamieci.pl/

Gość antylooppa
miało byc 16.06.2012 !

Gość Aga smutna
Nie wiem co oni mu tam zrobili ale jakis smutny caly czas siedzi, nie chce jesc, pic, a na propozycje zblzenia zareagowal odruchem wymiotnym....

Gość gość
Smutny:D:D:D Agatko, i ty nie wiesz dlaczego? Walnij se kielicha, to zrozumiesz:D

Gość Aga smutna
No nie wiem, mowil ze nic zlego mu sie nie stalo, nawet nie jest poobijany, wiec.... Myslalam, ze na tym posterunku cos sie stalo....

Gość gość
Up

Gość Aga smutna
powiedzial mi w tajemnicy, ze go troche "przeorano", tzn co? Wie ktos co tzn?

Gość gość
"W PL dopuszczalna dawka to 0,2 promila, więc śmiało można wypić kieliszek wina do obiadu deklu" x chyba debilu bezalkoholowego. no ale władzunia kochana potrzebuje takich zjebów żeby mogła ich tresować i traktować jak g***o.

Gość gość
Dopuszczalna dawka kierowcy w PL jest przesadzona. 0.2 promila to nie jest duźo. Po zapaleniu papierosa akomat wykrywa 0,07 promila. Jedno jabłko to 0.05 promila. po jabłku i papierosie mamy już 0,12 promila :O