Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga smutna

Mojego meza zlapali wczoraj po wycipiciu alko jak prowadzil auto

Polecane posty

Gość gość997
AGA- mojego kuzyna zlapali miesiac temu za 1,2 promila,tez sie niezle trzymal,a jednak...wlasnie tez byl kierowca zawodowym,wozil blache po PL. Niestety bez zbednych ceregieli zabrali mu prawko za 2 lata mandat 500 zl i za 2 lata moze robic ponownie,na nowych zasadach. Bez zbednego pouczania autorki, tak czy siak prawko mu zabiorą,ale za 2 lata bedzie moglzrobic je od nowa. Nawet nie probuj klamac ze ty prowadzilas,Policja wie gdzie pracuje twoj maz,i od razu zczaja dlaczego tak mowisz,a Ciebie oskarza jeszcze o skladanie falszywych zeznan..trudno,maszfirme wiec jakos przezyjecie,alejuz po prawku

Gość Aga smutna
dzieki gosciu997 za madry wpis

Gość gość997
aha..nie martw sie,nie zamkna Ci meza,jesli nie doszlo do wypadku.Straci tylko prawko,mandat i tyle

Gość gość
A ja wczoraj wrzucilam na fb o pijanym kierowcy ktory zabil kobiete z corką i synek tej kobiety zostal osierocony.powiem ci jedno: zycze ci zeby tego menela zamkneli.

Gość gość
Ech... bo pić to trzeba umieć, jak ktoś nie kontroluje swoich zachowań po alkoholu (robi głupoty, łamie prawo), to znaczy że nie powinien w ogóle pić.

Gość gość
A ja wczoraj wrzucilam na fb o pijanym kierowcy ktory zabila matke z corka i ta kobieta osierocila syna.zycze ci zeby zamkneli tego menela.

Gość gość
Pocieszenia szukasz szmato menela?

Gość gość
A ja ci autorko zycze zeby tego twojego pijaka pijany kierowca rozjechal.szmato

Gość gość
AGNIESZKO wiedziałas ze maz wypił i wsiadłas z nim do auta pozwalając mu prowadzić Nie jesteś mądra osobą Nie dziw się ze same negatywne komentarze dostajesz Nie ma wytłumaczenia dla Twojej i męża postawy

Gość gość
Gosciu powyzej nie sil sie bo ona i tak nie zrozumie, trzeba umiec czytac****isac by byl madrzejsza od kory,kuzyn nie bedzie ryzykowal swojej pracy w jej machlojkach za marne grosze co chce mu dac, trzymaja frajera jej bo normalnie chca go zamknac a policja zbiera dowody, przygotowuje prawnikow by to zrobic. Mam nadzieje,ze autorka szmata aga pomysli kiedy wsiadzie nastepnym razem z dzieckiem bo maja malego synka i alkoholikiem mezem. Powodzenia idiotko.

Gość gość
Nie wiem jak mozna byc takim nieodpowiedzialnym.i bardzo dobrze ze was zatrzymali,musi byc za to ukarany.szok poprostu i ty jeszcze bronisz meza?w glowie sie nie miesci.

Gość Aga smutna
Nie jestem zadna szmata.Prosze mi nie ublizac

Niestety w Polsce najlepszy sposób na zamordowanie kogoś to rozjechanie go na drodze. Oczywiście po pijaku, bo to okoliczność łagodząca.

Gość gość
Pijaka powiesic za jaja (o ile ma) a babe pijaka za c/y/c/k/i (o ile ma).

Gość gość
A co myslalas zakladajac ten topik?ze pocieszymy cie?albo bedziemy ci wspolczuc?jestes tak samo winna ja on.PO ALKOCHOLU NIE WSIADA SIE ZA KIERWNICE.

Gość Aga smutna
Jego nadal nie ma.Martwie sie

Gość gość
i bardzo dobrze. Baran do końca życia powinien siedzieć w więzieniu. Bo tam jest właściwe miejsce dla takich co jeżdżą po pijanemu. Jak raz wsiadł to wsiądzie i drugi i trzeci, nawet bez prawa jazdy. Więc zabranie prawka to nie żadna kara. A to jest po prostu potencjalny morderca i tyle. Od razu się takich powinno zamykać zanim kogoś zabije.

Gość gość
przecież on nie pójdzie siedzieć, pewnie trzeźwieje gdzieś i dlatego go nie ma. Zawiasy, mandat i odebranie prawka, to wszystko, co mu grozi

Gość Sabina G
Pewno poszedł pić z żalu:):) Autorko, a tak poważnie, to ile Wy macie lat? Po 15?, że tak prostacko i głupio myslicie? Czego się tutaj spodziewałaś. Igraliście, to się doigraliście. Proste. COś mie trafa, jak czytam o pijanych kierowcach, a szczytem wszystkiego jest to, że wsiedliście ze świadomością, że jest pod wpływem alkoholu. No i kropkę nad i- stawia fakt, że to nie pierwszy raz jak mąz prowadzi po alkoholu. Oczywiście, że mu zabiorą prawo jazdy, to jest więcej niż pewne, bo rowerzystom pod wpływem alkoholu zabierają, więc co dopiero kierowcom samochodowym. Do tego mandat i kwestia kiedy oddadzą. Trzeba liczyć się z tym, że będzie musiał zdawać raz jeszcze.

Gość Aga smutna
Ja mam 22 lata a mąz 39 ale co to za znaczenie?Jestesmy dorosli

Gość gość
Bycie dorosłym, a dojrzałym to dwie różne rzeczy... dorośli może jesteście, ale dojrzali na pewno nie. A teraz macie za swoje, kara i tak będzie za mało dotkliwa.

Gość gość
Dobrze ze go niema.pewnie w******** go w d**e zeby zapamietal s******l raz na zawsze.

Gość Sabina G
No ma znaczenie jak widać, bo w tym wieku, to już powinno się mysleć dojrzale. Jeszcze zrozumiałąbym 17- latka, że wziął ojcu furę, upił sie i jedzie. No i głupi i tyle. Ale Wy? Kto normalny wsiada po wypiciu do samochodu i jeszcze się dziwi, że będą problemy. No oczywiście że będą. Zresztą to nie pierwszy raz, więc chyba nie dziwi Cię, że w końcu was złapali?

Gość gość
Napewno rozjechal go pijany kierowca

Gość gość
Mój mąż to nawet po Lechu free nie wsiada za kółko. A jak musiał jechać rano po zakrapianej imprezie to najpierw poszedł na komendę żeby go alkomatem przebadali.

Gość monita00z
powinien odpowiadać za próbe zabójstwa!

Gość monita00z
dziś był pogrzeb znajomego, pijany wyjechał mu na czołowe, zostawił pół roczną córeczkę, za tydzíeń miał być chrzest. ŻYCIE ZA ŻYCIE

Gość monita00z
a ty jesteś współwinna bo pozwoliłaś na to i też powinnaś być na dołku głupia babo!

Gość gość
widzę propaganda na temat "pijanych kierowców" robi swoje. ja jestem za karaniem pijanych kierowców ale wtedy gdy oni są naprawdę pijani. ale jeżeli dla kogoś "wszystko jedno czy wypił 2 piwa czy 20" to jest nieźle p********* oczywicie państwo musi sobie znaleźć kozłów ofiarnych żeby jakoś wytłumaczyć ilość śmiertelnych wypadków na naszych fatalnych i źle oznakowanych drogach ale trzeba być idiotą żeby wierzyć że facet który wypił dwa piwa i po godzinie wsiadł za kółko (ma pewnie z 0,4-0,5 promila) stwarza jakiekolwiek zagrożenie dla ruchu. albo taki który poprzedniego dnia trochę popił i jeszcze parę dziesiątych promila mu się we krwi trzyma.

Gość gość
Jakbyś myślał, to byś wiedział ze dla faceta który waży 120kg, 2 piwka to nic, ale już dla takiego co waży 60kg i pije od wielkiego dzwona, 2 piwka mogą nieźle zakręcić w głowie. Poza tym jeden będzie miał 2 promile i będzie szedł prosto, a inny będzie miał 1 promil i nie będzie mógł wstać. Nie ważne ile się wypiło, alkohol otępia i zmniejsza refleks i to są fakty.